Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Έλα βρε που πέσατε απ'τα σύννεφα.
Μια ζωή η Μακεδονία ΝΔ δεν ψηφίζει;
Όχι ότι δεν θα βγαινε αλλά όταν ψήφιζες Κούλη, ψήφιζες Μαρινάκη. Απλά και όμορφα.
Και σε 3-4 χρόνια πάλι ΝΔ θα ψηφίσουν. Τουλάχιστον οι κωλόγεροι...
Όχι ότι δεν θα βγαινε αλλά όταν ψήφιζες Κούλη, ψήφιζες Μαρινάκη. Απλά και όμορφα.
- PAOK_Antarctica
Η ποινή θα έπρεπε να είναι από 1 έως 700 βαθμούς, ώστε να αποφασίζει κάθε φορά ο χοντρός τι τον βολεύει.
- PAOK_Antarctica
fossa έγραψε:Έλα βρε που πέσατε απ'τα σύννεφα.
Εγώ σε λέω το μισό paokmania ψήφισε ΝΔ.
Και θα το ξαναέκαναν εύκολα.
- kataramenos5
Ακομα μια φορα.Piero έγραψε:Ότι λέει.
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
ΥΓ Περα απ αυτα παρανομια με την εννοια οτι δε ενημερωσαμε την ΕΕΑ για αυτο το 5,κατι % υπαρχει και γιατι?
Ποιος φταιει? Γιατι τους δινουμε ευκαιριες να μας στηνουν ετσι?
Καλά όλα αυτά που λέτε παλικάρια εγώ πάλι ξέρω ότι έχουν περάσει 3 ώρες από την επίσημη δήλωση της κυβέρνησης ότι θα αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και ακόμα δεν έχει βγει μια ξεκάθαρη ανακοίνωση από την ΠΑΕ που να λέει το λογικό.
Ότι είμαστε αθώοι, δεν επιθυμούμε καμία χαριστική νομοθετική ρύθμιση και θα αποδείξουμε την αθωότητα μας στα δικαστήρια.
Αυτή η σιωπή με προβληματίζει...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι είμαστε αθώοι, δεν επιθυμούμε καμία χαριστική νομοθετική ρύθμιση και θα αποδείξουμε την αθωότητα μας στα δικαστήρια.
Πάνω από 60%. Η Μακεδονία είναι Ελληνική.PAOK_Antarctica έγραψε:fossa έγραψε:Έλα βρε που πέσατε απ'τα σύννεφα.
Εγώ σε λέω το μισό paokmania ψήφισε ΝΔ.
Και θα το ξαναέκαναν εύκολα.
Εδώ μιλάμε για τον ίδιο λαό που πήγε σε συλλαλητήριο και έλεγε οτι τους έκοψε η κυβέρνηση τα δεδομένα, για να μην έχουν Ίντερνετ. Βόδια.
- Sick Bastard
Μακάρι αλλά το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο.Δες την υπογραφή μου.navigator11 έγραψε:. Ο μακούλης ο φασιστοτσεκουρίδης την Πέμπτη δε βλέπω να εγκαινιάζει την Agrotica.![]()
Ο Βοριδόπουστας που μόνο πίπα δεν έπαιρνε στο πρεζέμπορα σε εκείνο το μαγαζί στη Θεσ/νικη πριν 5 μήνες στην επίσημη επίσκεψη του δεύτερου ως σκιώδης πρωθυπουργός.
- navigator11
Re: Προπαγάνδα και
Από την παε δόθηκε απάντηση, ανέφερε χτες που άκουσα λίγο ο Τσορμπατζόγλου. Πρόκειται για ψέμα. Το ποσοστό ήταν κάτω του 5%. Έχω κάθε λόγο, μετά και από τα χτεσινοσημερινά, να πιστέψω δογματικά την παε.kataramenos5 έγραψε:Ακομα μια φορα.Piero έγραψε:Ότι λέει.
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
ΥΓ Περα απ αυτα παρανομια με την εννοια οτι δε ενημερωσαμε την ΕΕΑ για αυτο το 5,κατι % υπαρχει και γιατι?
Ποιος φταιει? Γιατι τους δινουμε ευκαιριες να μας στηνουν ετσι?
- pisakaipoupoula
ΕΛΕΟΣJohnDag έγραψε:Καλά όλα αυτά που λέτε παλικάρια εγώ πάλι ξέρω ότι έχουν περάσει 3 ώρες από την επίσημη δήλωση της κυβέρνησης ότι θα αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και ακόμα δεν έχει βγει μια ξεκάθαρη ανακοίνωση από την ΠΑΕ που να λέει το λογικό.
- PAOK_Antarctica
Εκκωφαντικη οπως παντα...JohnDag έγραψε:Καλά όλα αυτά που λέτε παλικάρια εγώ πάλι ξέρω ότι έχουν περάσει 3 ώρες από την επίσημη δήλωση της κυβέρνησης ότι θα αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και ακόμα δεν έχει βγει μια ξεκάθαρη ανακοίνωση από την ΠΑΕ που να λέει το λογικό.
Ακομη δεν εχω καταληξει, δεν μιλαμε επειδη εχουμε ισχυρα χαρτια στα χερια μας, ή επειδη εχουμε εκτιμησει λαθος τα δεδομενα και δεν εχουμε τπτ να πουμε...
Η προϊστορια εχει δειξει πως οταν το παιχνιδι παει να παιχτει εξωαγωνιστικα, την τρωμε και δεν καταφερνουμε τπτ στο τελος.
Μακαρι να μην μιλαμε το καλοκαιρι για ακομη εναν κλεμμενο τιτλο στα χαρτια και ακομη χειροτερα για νομιμοποιηση της αθλιοτητας του χοντρου πανω στις πλατες μας.
Αν αλλαξει ο νομος και ο χοντρος παρει την Νοβα, το παιχνιδι χαθηκε οριστικα. Θα εχει την δυνατοτητα να αποτελει νομιμα τον χρηματοδοτη και κουμανταδορο των μισων και παραπάνω ομαδων του πρωταθληματος.
Βασικά μια ανακοίνωση της ΠΑΕ που να λέει ότι δεν θέλουμε καμιά νομοθετική ρύθμιση είναι η μονη επιλογή που σε γυρίζει σε win-win κατάσταση.
Έστω ότι έχουν όλα τα δικαστήρια στημένα από εδώ και πέρα και θα φας το -6, θα χάσεις το πρωτάθλημα και θα σου μείνει και η ρετσινιά. Ενώ αν μείνει η κατάσταση ως έχει πέφτεις κατηγορία και είσαι με καθαρό το κούτελο και επιστρέφεις μετά από ενα χρόνο.
Αν πιστεύεις στην αθώωση σου όλα κυλούν ομαλά και αποδεικνύεσαι καθαρός όπως και να 'χει.
Η σιωπηρή αντιμετώπιση της νομοθετικής αλλαγής που έχει ανακοινωθεί εδώ και τόσες ώρες μονο ως αποδοχή ενοχής μπορεί να εκληφθεί. Πρέπει να υπάρξει άμεση ανακοινωση που να ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλουμε καμία αλλαγή.
Έστω ότι έχουν όλα τα δικαστήρια στημένα από εδώ και πέρα και θα φας το -6, θα χάσεις το πρωτάθλημα και θα σου μείνει και η ρετσινιά. Ενώ αν μείνει η κατάσταση ως έχει πέφτεις κατηγορία και είσαι με καθαρό το κούτελο και επιστρέφεις μετά από ενα χρόνο.
Αν πιστεύεις στην αθώωση σου όλα κυλούν ομαλά και αποδεικνύεσαι καθαρός όπως και να 'χει.
Η σιωπηρή αντιμετώπιση της νομοθετικής αλλαγής που έχει ανακοινωθεί εδώ και τόσες ώρες μονο ως αποδοχή ενοχής μπορεί να εκληφθεί. Πρέπει να υπάρξει άμεση ανακοινωση που να ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλουμε καμία αλλαγή.
Αναρωτιεμαι αν ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε ποινη υποβιβασμου σε περιπτωση που τοσο η πειθαρχικη της λιγκας οσο και αυτη της ΕΠΟ μας καταδικασουν.Αποκτησαμε ξαφνικα εμπιστοσυνη στα αντιστοιχα οργανα και πιστευουμε στο ακεραιο της κρισης τους με οσα εχουμε δει? Ειμαστε τοσο σιγουροι για την δικαιωση μας η εστω τοσο ωριμοι για να δεχτουμε την οποια αποφαση? Ειλικρινα δεν εχω απαντηση.
Καλυτερα υποβιβασμος παρα να παραμεινουμε χαρη στις κινησεις του παιδοβουβαλου, χαριζοντας του το φετινο και νομιμοποιώντα την ανομια του.
Σε ενα χρονο εμεις θα ειμαστε πισω ακομη πιο δυνατοι.
Σε καθε αλλη περιπτωση θα εχουμε γινει συνενοχοι.
Σε ενα χρονο εμεις θα ειμαστε πισω ακομη πιο δυνατοι.
Σε καθε αλλη περιπτωση θα εχουμε γινει συνενοχοι.