Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
trouman

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από trouman »

Δεν πρέπει να το δεχτούμε αυτό
icue

Δημοσίευση από icue »

Ειναι απολυτα ξεκαθαρο πλεον, πραγματικα μονο θολωμενοι δεν μπορουν να το δουν.

Ο γκει ξεκιναει την ιστορια με διαρροες πριν κανα χρονο για Ξανθες και ΠΑΣ. Ξερει απο τοτε τι ερχεται για αυτον. Ψαχνουν την παραμικρη μαλακια που θα μπορουσαν να βρουν, πιστευουν οτι βρηκαν κατι για τον ΠΑΣ, βγαινει ο κοντος και λεει θα δειτε τι θα βγει. Δεν βγαινει τιποτα γιατι προφανως ηταν αστειο οτι πιστεψαν οτι βρηκαν.

Πιανουν την Ξανθη, βρισκουν οτι βρισκουν και το κρατανε μεχρι να ερθει η ωρα να παιξουμε μεταξυ μας. Στραβωνει το αποτελεσμα και την εβδομαδα αναμεσα σε εκεινο και στο ματς το δικο μας με την Ξανθη το βγαζουν στη φορα. Χτιζουν ενα μηνα πανω σε αυτο, εχοντας παρει δυο αναβολες που δεν ευθύνεται ουτε ο ΠΑΟΚ ουτε η Ξανθη για αυτες (αποχη δικηγορων, λαθος κατηγορητήριο για Ξανθη). Διοριζει ο δουλος τους, τα μελη στην ΕΕΑ και απλα περιμενουν μια βολικη στιγμη να βγαλουν αποφαση. Πιο βολικη απο την ωρα εναρξης αγωνα στη Τουμπα με 15 χιλιαδες κοσμο δεν μπορουσαν να βρουν.

Ξερουν οτι θα χτικιασουμε γιατι ειναι αποφαση παρωδια. Ξερουν οτι θα ξεσηκωθουμε. Ο δουλος δινει το στιγμα αμεσως μετα την αποφαση, χωρις να εχει δει(;) το πορισμα. Και ομορφα και ωραια σημερα σε νεκρο χρονο ουσιαστικα, αφου δεν περασε ουτε μιση μερα, η κυβερνηση εχει ετοιμη(!) νομοθετικη παρεμβαση που θα περασει το ιδιο απογευμα, για να μας "σωσει", πιθανον να μας αφαιρεσει βαθμους, αλλα κυριως να διαλυσει το ηθικο πλεονεκτημα που ειχαμε και να στρωσει το δρομο για αθωωση του γκει για αυτα που ερχονται.

Πραγματικα ειναι ενα αριστουργημα πουστιας, που φυσικα δεν θα μπορουσαμε να το σκεφτουμε γιατι δεν εχουμε μυαλο πουστη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν εχω κάτι με τον άνθρωπο ( μικρό Γκαγκατσ) αλλά ο τύπος το μόνο που έλεγε εχθές και δεν κομπιαζε ήταν ότι ο Αυγνκ είναι πιόνι του χοντρού.
Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι δεν είχε ξανά βγει στην τηλεόραση (πολύ πιθανό) άλλα δεν είπε τίποτα.
Πρέπει να είπε σε ερωτήσεις του σαγόνια 5-6 φορές δεν το έχω εύκαιρο.
Απροετοίμαστος,αγχωμένος, και δυσκοίλιος.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Πρέπει να συνεχιστεί η πιεση στην κυβέρνηση. Πρέπει να φυγει ο Αυγενάκης και οι βουλευτές Θεσσαλονίκης δεν πρεπει να πατησουυν ξανά πανω.
Βασικά σήμερα ολων τα γραφεία έπρεπε να είναι γεμάτα με ΠΑΟΚτσιδες. ειρηνικά να απαιτήσουν ανεξαρτητοποίηση.

Στο τέλος μια και έξω. Τα ενδιάμεσα είναι για το; αδερφές.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

obanebane έγραψε:Δεν εχω κάτι με τον άνθρωπο ( μικρό Γκαγκατσ) αλλά ο τύπος το μόνο που έλεγε εχθές και δεν κομπιαζε ήταν ότι ο Αυγνκ είναι πιόνι του χοντρού.
Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι δεν είχε ξανά βγει στην τηλεόραση (πολύ πιθανό) άλλα δεν είπε τίποτα.
Πρέπει να είπε σε ερωτήσεις του σαγόνια 5-6 φορές δεν το έχω εύκαιρο.
Απροετοίμαστος,αγχωμένος, και δυσκοίλιος.
Ισχύει, αλλά δεν είναι υπεύθυνος επικοινωνίας ο άνθρωπος. Άλλη είναι η δουλειά του.
Τον είχαν καλέσει για να μιλήσει για ένα σωρό άλλα πράγματα και τον έπιασαν εξαπίνης.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Της πουτ@να@ς γίνεται ..

Να δούμε που θα καταλήξει
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έβγαλαν ανακοίνωση γεμάτη έπαρση και οι υποστηριχτές της κόκκινης χολέρας.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Sick Bastard έγραψε:
nikos123 έγραψε:Οχι ρε καργιολακια μην αλλάζετε την νομοθεσία να παμε δικαστικα για να φατε τα μουτρα σας εκει.
Δεν το λέω για σένα,
εξ αφορμής του ποστ σου το λέω.

Φτάνει με το γεγονός ότι νομίζετε ότι τα δικαστήρια στην περίπτωσή μας παίζουν ρόλο.
Οι αποφάσεις είναι πολιτικές και ήδη ειλημμένες
και εναντίον μας.
Eτσι ακριβως!!Για ποια δικαστηρια μιλαμε?....Για αυτά που φευγουν δικαστες στο εξωτερικο...αλλαζουν οι ανακριτες σαν τα πουκαμισα και αναβαλουν υποθεσεις μεχρι να παραγραφουν,οταν το θελουν?

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ?....

Απλα,οταν παμε με το σταυρο στο χεριι δεν εχουμε άλλο μεσο για να βρουμε το δικιο μας και ελπιζουμε σε ανεμόμυλους....
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

laska4 έγραψε:Της πουτ@να@ς γίνεται ..

Να δούμε που θα καταλήξει
Ωθούν τα πράγματα στο να μην τελειώσει ή να τελειώσει υπέρ τους και μόνο.
Και μηχανεύονται τα πάντα για αυτό

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αφαίρεση βαθμών και να τους πούμε "ευχαριστω" θέλουν ε;

Μάλιστα.

Λοιπόν πρέπει να τελειώσει το αστειο, αν επιτρέψουμε και τελικά συμβεί κάτι τέτοιο και παράλληλα όλη η Ελλάδα να δείχνει και πάλι τον "βρώμικο" και "ευνοημένο" ΠΑΟΚ πρέπει να το τελειώσουμε αυτό το πραγμα.

Τα πάντα για να διαλυθεί αυτό το πρωτάθλημα , τα πάντα για γκρεξιτ.

Αν ανεχτούμε άλλη μια αφαίρεση βαθμων, τι να πω....
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

navigator11 έγραψε:
Gospi έγραψε:Παντως και 6 βαθμους να μου κοψουν. Αν εγω μπω με συν 4 στα πλει οφφ παλι θα τους το παρω!
Ιβαν φερε 2 παιχτες και γαμησε τους! Μονο νικες μεχρι τελους!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε γίνεται να αντεπεξέλθει η ομάδα σε τέτοιο ενδεχόμενο. Πολύ περισσότερο όλοι εμείς. Να είμαστε λίγο ρεαλιστές. Δεν είναι μηχανές οι παίχτες. Πολλώ δε μάλλον όταν έχουν επικεφαλής του αμιγώς αγωνιστικού έναν ξένο επαγγελματία, που ουδεμία γεύση έχει από τις μεθοδεύσεις, που γίνονται στο βοθρογιδότοπο. Δε γίνεται να τρέφουμε σχεδόν ουτοπικές αξιώσεις από την ομάδα. Ο Φερέιρα δεν μπορεί να γίνει Λουτσέσκου. Μπορεί να μην το έχει ούτε καν ιδιοσυγκρασιακά. Μπορεί να το έχει και να μην το ξέρει. Το βέβαιο είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να το υλοποιήσει.
Δεν απαιτω να ανταπεξελθει...
Και ναι δεν ειναι ρομποτ, αλλα η στοχευση πρεπει να ειναι αυτη!
Τελος ο αποπροσανατολισμος!
Παμε να τους ξεφτιλισουμε αγωνιστικα!
Ας τους το πάρουμε στο χορταρι κι ας κανουν οτι θελουν αυτοι εξωαγωνιστικα!
Σε καθε περιπτωση το θεμα θα τραβηξει πολυ εξωαγωνιστικα οποτε οταν κ αν καταληξει εμεις θα πρεπει να εχουμε κανει ο,τι καλυτερο μπορούμε αγωνιστικα για να εχουμε επιχειρηματολογια σε καθε επιπεδο!
Στην τελικη ας το σηκωσω αγωνιστικα, να κατεβω λευκο πυργο να πανηγυρισω κι ας τους το χαρισει μετα η κυβερνηση να δω με τι μουτρα θα πανηγυρισουν!
Επιβαλλεται τουλάχιστον μια φορα τον χρόνο να κατεβαινουμε λευκο πυργο να τσουζει το κωλαρακι των σκουλικιων και της γριας!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Δυστυχώς το παρελθόν κ το παρόν δείχνει ότι δε μας υπολογίζουν
Τα έχουν μετρήσει όλα ...ο σχεδιασμός τους είναι τόσο λεπτομερής που δεν αφήνει αμφιβολία να μην έχουν μετρήσει τις ισορροπίες δυνάμεων κ το κόστος ...τα μέτρησαν όλα κ τα κουκιά τους βγήκανε ,μέχρι τώρα σε κάθε παρόμοια κατάσταση βγήκαμε χαμένοι ,μέχρι χτες ,άρα πάμε καρφί για σφαγείο εκτός αν βρούμε κ αντιδράσουμε με τρόπο που δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα ...
Μέτωπο με μέτωπο παει το πραγμα κ όπως φαίνεται δε μας φοβούνται
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Όξω πούστηδες που θα μου αλλάξετε και καλά χαριστικά το νόμο για να μην υποβιβαστούμε στην απόφαση που οι ίδιοι μεθοδεύσατε. Ξεφτιλισμένοι. Μία συμβουλή για συνοπαδούς, αυτές τις μέρες, για το καλό σας, μην κουβεντιάζετε με κανέναν αλλόθρησκο για αθλητικά. Μόνο αναμεταξύ μας. Μπορεί να κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Ψυχραιμία παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Kai μην ξεχνάμε παιδιά... τον Κ-αλα-φατη και τα μάτια σας....
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει το ματς στι 23/2 κι αν γινει δε θα τελειωσει!
ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ !!!
Θα χασουμε την υγεια μας παλι παλιομουνα !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”