Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από tolis01 »

Argaliad έγραψε:1. Δεν ξερω αμα εχετε μιλησει με ατομα που δεν βλεπουν πολυ μπαλα , αλλα οσους εχω μιλησει ολοι λενε πως ειναι τραγικο να μιλαει ο Ολυμπιακος αλλα και εσεις θα εχετε λερωμενη την φωλια σας για να γινεται αυτο. Αυτο που ηθελαν να γινει να γινουμε ενα με αυτους στην κοινη γνωμη το πετυχαινουν.

Αντε να εξηγεις για στημενες επιτροπες κτλπ και γινεσαι συνομοσιολογος εξωγηινος πρωτη φορα κοντευω να μαλωσω με ατομα και παντα ειμαι ηρεμος και μη φανατισμενος :x :x . Οταν δε λενε οτι η Κυβερνηση δεν ειναι μονο για ομαδες οταν ο πρεζεμπορας την εχει προσωπικη εργολαβια. Δεν υπαρχει κυβερνηση στην Ελλαδα οτιδηποτε πολιτικο κανουμε οτι μας λενε απ εξω , η κυβερνηση ειναι για εσωτερικη καταναλωση.

2. Σκετη απογοητευση σκεφτομουν του χρονου πολυ σοβαρα να φυγω να παω εξωτερικο και καθε μερα μου φενεται η καλυτερη λυση
1. Μην πας μακριά, οι γονείς μου. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ αυτό παίζουν όπως θέλουν, δεν είναι δύσκολο.

2. Κι η αφεντιά μου που είμαι έξω σκέφτομαι να σκίσω το κωλοδιαβατήριο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ινπαοκ

...Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (Μπάμπης Παπαδημητρίου) «άδειασε» τον Λευτέρη Αυγενάκη μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» του Open. Συγκεκριμένα δήλωσε πως τέτοιες ποινές δεν πρέπει να επιβάλλονται, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Πρέπει να επανεξεταστεί σήμερα κιόλας η απόφαση. Δεν είναι σωστή και δεν χρειαζόμαστε άλλα προβλήματα ως χώρα από αυτά που ήδη έχουμε».

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος ανέφερε ότι: «Είναι σκάνδαλο αν άλλαξε ο Αυγενάκης δύο μέλη της επιτροπής ενώ είχαμε μία εκκρεμοδικία. Αν ισχύει, είναι σκάνδαλο και δείχνει κάποιες προθέσεις αυτής της κυβέρνησης. Αυτό που θεωρούμε δικαιοσύνη να θέλει να το μεταχειριστεί, να το εργαλειοποιήσει».
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

pilotos έγραψε:Είναι τόσα πολλά που μπορείς να γράψεις αλλά ας περιοριστω τηλεγραφικά...

Έχουμε ανοικτό πόλεμο. Ασύμμετρο με υπερατλαντικές διαστάσεις.
Σε αυτόν τον πόλεμο είναι αντιμέτωπες δύο δυνάμεις.
Η καθεστηκυία παλαιοελληνικη κοτζαμπασοσυνη, με τον υπόλοιπες υγιείς δυνάμεις του Ελληνισμού.
Οι καλοταισμενοι άρχοντες του τόπου, αυτοί που έκαναν εμφύλιο μετά την απελευθέρωση, σκότωσαν τον Κολοκοτρώνη, πήραν την εξουσία και μετέτρεψαν την χώρα σε προτεκτοράτο των Ευρωπαίων με περιορισμένη εξουσία μέχρι την Μελούνα, γιατί τόσο έπρεπε...
Κι όταν ο ελληνισμός μεγαλουργουσε στις εστίες της Μικράς Ασίας και του Πόντου, βρέθηκε ο συνεργάτης του δόγματος του πρώιμου παγγερμανισμου ο Κεμάλ και με τη συνδρομή των τότε επίορκων αιληνων, ξερίζωσε αποικίες χιλιετιών.
Και έρχονται σήμερα αυτοί οι απόγονοι των επίορκων να λένε εμάς Ρώσους. Γιατί στο όνομα του Ιβάν που αποκαλούν Ρώσο, λένε και εμένα και εσένα άνθρωπε. Πείτε μας και Αφρικανούς πείτε μας και Κινέζους.
Αιληνες σαν εσάς δεν είμαστε. Εμείς δεν πουλάμε και δεν πουλήσαμε ποτέ τίποτα. Με το αίμα των προγόνων μας χτίσαμε, ότι χτίσαμε, πέτρα, πέτρα...

Και αυτό δεν γκρεμίζεται, γιατί δεν είναι υλικό αλλά άφθαρτο!!!

Υγ οποιαδήποτε "νίκη" σας θα είναι προσωρινή.
Υγ 2 νάτη πετιέται από ξαρχης...
Υγ 4 διαβάστε ιστορία κι όσοι δεν μπορείτε, δείτε το κόκκινο ποτάμι, νιώστε...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμμένω στο πρώτο υστερόγραφο.

Έρχονται ραγδαίες αλλαγές στην περιοχή.

Το σύστημα που εξυπηρέτησε το νεοραγιαδικο μόρφωμα παραπαίει, σπαρταραει.

Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

όπως είχα πει και πριν κάνα 10ήμερο όταν άκουσα την Μαρούπα ότι κοιμόμαστε και αυτοί μαγειρεύουν εξόντωση μας. Ήταν εμετικά ξεκάθαρο.
βέβαια πίναμε φραπέ τότε ακόμα και σαν ΠΑΕ.
Τώρα βγήκε πάλι πριν η Μαρούπα.
Είπε επί λέξει ότι τα στοιχεία είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ καταδικαστικά για τον ΠΑΟΚ.
Είπε επίσης ότι η απόφαση είναι δεσμευτική και ότι παρόλο το αυτοδιοίκητο θα πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ κρατικών επιτροπών, ΕΠΟ και νόμων και να αλληλοσέβονται τις εισηγήσεις.

Ας συνεχίσουμε τον φραπέ.
Πάνε να μας εξοντώσουν.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

tsou έγραψε:όπως είχα πει και πριν κάνα 10ήμερο όταν άκουσα την Μαρούπα ότι κοιμόμαστε και αυτοί μαγειρεύουν εξόντωση μας. Ήταν εμετικά ξεκάθαρο.
Είπε επίσης ότι η απόφαση είναι δεσμευτική και ότι παρόλο το αυτοδιοίκητο θα πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ κρατικών επιτροπών, ΕΠΟ και νόμων και να αλληλοσέβονται τις εισηγήσεις.

Πάνε να μας εξοντώσουν.
Στέκεστε στην στιγμή κι αυτό είναι λάθος.
Η Γιουβέντους, το ξαναγράφω, η Γιουβέντους, μαζί με Τζένοα κλπ, έπεσε για τα στημένα στην υπόθεση Μότζι. Έπαθε τίποτα η Γιουβέντους;;;
Γύρισε και τους πάει πίπα κολο μόνιμα...

Ας μας ρίξουν με τα ψέματα τους. Στα παπάρια μας.
Δε ξέρω οπαδό της Γιουβέντους, που να άλλαξε ομάδα.....

Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

tsou έγραψε:όπως είχα πει και πριν κάνα 10ήμερο όταν άκουσα την Μαρούπα ότι κοιμόμαστε και αυτοί μαγειρεύουν εξόντωση μας. Ήταν εμετικά ξεκάθαρο.

Πάνε να μας εξοντώσουν.
Καλά τα λες .. φαινότανε τα σημάδια.
Αλλά αν όντως τα στοιχεία ηταν ξεκαθαρα.. τότε .. τι χτυπιομαστε;
Δηλαδή να ζητήσουμε χάρη επειδή μιλάμε για τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Μπέος: ''ακόμα και ένας μ@λ@κ@ς, ένας 1ετής νομικής θα ζητούσε εξαίρεση των μελών που τοποθετήθηκαν 3 μέρες πριν την εκδίκαση.''
Καλημέρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Οκ, το ξέρω ότι αυτοί εκει κάτω έχουν γ@μισει τα πάντα χωρίς ποτέ να υπάρξει ουσιαστική τιμωρία τους.
Αλλά εμείς τη στάση θα κρατήσουμε;
Γιατί δεν λένε απο την ΠΑΕ μια καθαρή απάντηση στις κατηγορίες που δεχθήκαμε;
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Την χθεσινή εισήγηση της ΕΕΑ για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη σχολίασε ο ποινικολόγος, Μπάμπης Αποστολίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε πως: «Ο Αυγενάκης για ικανοποιήσει τον Μαρινάκη άλλαξε δυο μέλη της διοίκησης της ΕΕΑ και έβαλε δυο Πειραιώτες».

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις:

Για την απόφαση της ΕΕΑ: «Νομικά δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Το όλο θέμα είναι πολιτικό. Ο Αυγενάκης για ικανοποιήσει τον Μαρινάκη άλλαξε δυο μέλη της διοίκησης της ΕΕΑ και έβαλε δυο Πειραιώτες. Έβγαλε η επιτροπή στημένη απόφαση και θα έρθει ο Υφυπουργός να μας…σώσει. Έτσι θα φανεί ότι ο πολιτικός παράγων σώζει τον ΠΑΟΚ».

Για τις προθέσεις της κυβέρνησης: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κόκκαλης και Μαρινάκης είναι στα μαχαίρια. Αν ο Σαββίδης πάει να αγοράσει τον Ρέντη, με την ίδια λογική έχει τις μετοχές του Ολυμπιακού. Το μείζον πρόβλημα είναι η καταδυνάστευση της επαρχίας από την Αθήνα. Αυτή η τακτική μας έχει κάνει να μην έχουμε μέτρο, επενδύσεις, μέσα μεταφοράς στην Θεσσαλονίκη. Η Ελλάδα είναι μια. Δεν παράγει η Αθήνα αλλά εκμεταλλεύεται όλο τον πλούτο. Ένας μέρος της έχει να κάνει και με το ποδόσφαιρο. Όλες οι παραγωγές της Ελλάδας έχουν έδρα την Αθήνα. Οι επαρχία εργάζεται και αυτοί παίρνουν το χρήμα. Το μείζον πρόβλημα είναι αυτό. Η καταδυνάστευση της επαρχίας. Ακόμη και στην στάση του Νίκα όλα ξεκίνησαν από ένα αθλητικό γεγονός. Ήταν η αιτία για να συμβούν όλα όσα συνέβησαν. Σανό μασήσαμε αρκετό, να το ξέρουν αυτό στην Αθήνα. Ο Ιβάν έκανε λάθος που είπε πως δεν θα βγει ποτέ πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Εσείς στήσετε παράγκες, εσείς είστε αυτοί που έχουν ακόμη υποθέσεις για τα στημένα. Δεν μπορείτε να κουνάτε εσείς το δάχτυλο».

Για τις επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Την Αθήνα την πειράζει πολύ αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι αν θα ενδώσουμε σε αυτές τις προκλήσεις. Περιμένω μια κίνηση από τον Ιβάν και να χαλάσουμε τους όρους τους που προσπαθούν να θέσουν».

Για την… αφωνία των βουλευτών της Θεσσαλονίκη: «Μην περιμένετε τίποτα από τους βουλευτές. Είναι ενταγμένοι σε πολιτικές σκοπιμότητες. Κανείς δεν θα βγει για να μιλήσει για τις πράξεις του Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Καλαφάτης είναι πιο ΠΑΟΚ από μένα αλλά δεν μπορεί να βγει να πει τι γίνεται. Όταν φτάσεις στην ώρα της κάλπης, βάζεις τις ομάδες απέξω».
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

σφινα

Δεν πίστευε στα μάτια της και στα αυτιά της η Άννα Βίσση, όταν είδε τους θαμώνες που ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ να σηκώνονται από τις θέσεις τους…

να διακόπτουν το πρόγραμμα, να ανεβαίνει στην πίστα η τρομπέτα και να τραγουδούν το “ΠΑΟΚάρα” στέλνοντας μήνυμα στον Πειραιά…

Τι να κάνει; Τους άφησε και τα είπαν, τους έδωσε μάλιστα και μικρόφωνο!! Δείτε το βίντεο…

https://www.sfina.gr/binteo/apisteytoi- ... matos-vid/
george188

Δημοσίευση από george188 »

BlackMagicPAOK έγραψε:Οκ, το ξέρω ότι αυτοί εκει κάτω έχουν γ@μισει τα πάντα χωρίς ποτέ να υπάρξει ουσιαστική τιμωρία τους.
Αλλά εμείς τη στάση θα κρατήσουμε;
Γιατί δεν λένε απο την ΠΑΕ μια καθαρή απάντηση στις κατηγορίες που δεχθήκαμε;
Αδερφέ όταν βγαίνει η ΠΑΕ και λέει οτι ο αυγενάκης είναι υπάλληλος του πρεζέμπορα τι δεν καταλαβαίνεις?Τι καθαρότερη απάντηση θες?όταν σου λέει ότι άλλαξε την συνθεση της επιτροπής μετά απο εντολή του μαρινάκη ο υπάλληλος και ότι είναι κατασκευασμένο?θα τρελαθουμε?
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Έκτακτη ειδηση... Σουταραν τον Ζαγορακη από την ευρώ βουλή, με απόφαση του Κυριακου!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Χαχα άλλαξαν τον νόμο

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΡΕ @@ ΡΙΞΤΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

https://www.ethnos.gr/athlitismos/85218 ... i-zagoraki

Η κυβέρνηση «αδειάζει» ΕΕΑ-Αυγενάκη και διαγράφει τον Θοδωρή Ζαγοράκη μετά τη στήριξή του στον ΠΑΟΚ

Δεν πέρασαν 24 ώρες από την απόφαση-σκάνδαλο της ΕΕΑ που «φέρει» την υπογραφή του Λευτέρη Αυγενάκη και ο πρωθυπουργός μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, «αναγκάστηκε» να ανακοινώσει πως η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην υπάρχουν εξοντωτικές ποινές στις ποδοσφαιρικές ομάδες, με αφορμή βεβαίως την απόφαση για τον υποβιβασμό των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε τη διαγραφή του Ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη μετά τη χθεσινή δήλωσή του ότι προτίθεται να παραιτηθεί από τη Νέα Δημοκρατία αν κι εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί.

Περισσότερα σε λίγο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”