Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
marley 4

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από marley 4 »

δεν φταιει το παιδι που εγραψε για σπιλωση

αυτο λεμε και κανουμε σαν ΠΑΟΚ εδω και δεκαετιες

αυτομαστιγωμα ονειροπολοι και μαλακες

αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ

υγ ο αλλος λεει δεν ειμαστε σκουληκογριες εμεις ναι δεν ειμαστε αυτοι δεν ειναι τοσο βλακες οσο εμεις
αντιθετα ειναι πονηροι και τανες οπως τα ποκεμον
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τεσπα, τον περιμενα πιο επιθετικό, πιο σίγουρο, πιο προετοιμασμένο.

Ώρες ώρες θελω να πιστεύω πως επιτηδες δείχνουμε ανοργάνωτοι για να τους αιφνιδιασουμε, πως υπάρχει κάποιο σχέδιο, αλλά εν τέλει καταλήγω στο ότι είναι αφελείς μέσα στη διοίκηση.

Δεν έχει νόημα να συζητάμε, εγώ θεωρώ πως ήταν αρνητική η παρουσία του σημερα. Μακάρι να κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πώς κάποιοι περιμένετε να επηρεάσει επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ κ ποιούς. Η συντριπτική πλειονοψηφία όλων όσων ασχολούνται με τα του πρωκτοσφαίρου στη βαλκανική Κολομβία είναι παρωπιδικά κατά του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ, ακόμα καιοι έχοντες μια κάποια μικρονόηση. Κι όσοι δεν ασχολούνται τρώνε αμάσητη την παραμύθα από τα μμπεε της πρέζας, που είναι 20 πλάσια των δικών μας. Ας πούμε ότι αντί του ... ολίγιστου Μάκη είχε ένα σύγχρονο Ισοκράτη, ρε παιδί μου, η παε στη θέση του. Να πούμε ότι υπάρχει ποιοτικό έλλειμμα του Γκαγκάτση, για χάρη της συζήτησης. Θεωρείτε δηλαδή ότι η έλλειψη ποιότητας είναι αυτή, που κυρίως αδυνατίζει τις θέσεις του ΠΑΟΚ; Κι όχι η ποσότητα των μέσων, που διαθέτονται για την παρουσίαση των όσων έχουν να πούνε οι άνθρωποί του; Ειλικρινά, πιστεύετε ότι, πέρα από ένα ποσοστό κάποιων βάζελων, που εκ φύσεως είναι κόντρα στους καρκινόγαυρους και σαφώς δεν κόπτονται για τα του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρεται κάποιος άλλος για σοβαρή επιχειρηματολογία πάνω στο "θέμα" της τυχόν πολυϊδιοκτησίας, των δανεικών, των στημένων αγώνων, της επιρροής της πορνοβα στις μισές και πλέον ομάδες, του bullying στον (όποιο) Βόλο με οικονομικό στραγγαλισμό, της μπούκας σε αποδυτήρια διαιτητών κατά ... λάθος αντί της τουαλέτας, των ... παράλυτων θυρών στο πρεζαϊσκάκης κλπ κλπ;
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

marley 4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:Θα μας κλάσουν τ'α ρχιδια μαρλευ

μας γαμανε 100 χρονια ρε αδερφε
καθε μερα γαμησι

εγω θελω να μας ριξουν μηπως παρουμε μπρος
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου, αλλά δεν έτσι τα πράγματα.
Πήραμε πρωτάθλημα, κύπελλα, ειχαμε αλλαγές σε ΕΠΟ, ΚΕΔ, βάλε και ξένους διαιτητές και βάρ.
Αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή δεν είναι η αιώνια επανάληψη του ίδιου
σκηνικού.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω να το πω αλλιως, αν εβγαινε σημερα ετσι χωρις να ειχε βγει η αποφαση, ναι θα ηταν ασχημο θεαμα. Αλλα επειδη σημερα αν το πηρατε χαμπαρι ολος ο οργανισμος του ΠΑΟΚ ειναι στα ορια, το προσπερναω.
marley 4

georgedoulk2008 έγραψε:Δυναμική επανεμφάνιση Μαρλευ

Σωστά τα λες και συμφωνώ.

Όμως δεν λαμβάνεις υπόψιν κάποιες παραμέτρους:

1. Ο Σκαϊ και τα καναλια του πρεζεμπορα σε συνδυασμό με μιση ντουζίνα εφημερίδες, καμιά 20 σαϊτ και μερικές εκατοντάδες "δημοσιογράφους" πιπιλίζουν τα αυτιά του μέσου Αιλινα 24 ώρες το 24ωρο. Εσύ απο που θα ακουστείς;;;
2. Αυτοί έχουν μαζί τους την μπατσαρία, την παραδικαστική εξουσία και την κυβερνηση. Ανα πάσα στιγμή αλλάζει ένας νόμος που δεν βολεύει ή αν τολμήσει κάνας "χαζός" να μην προσκυνήσει τον περιμένουν άσπρα Πολο με την βεβαιότητα οτι οι άνθρωποι μας θα προστατευθούν από την μπατσαρία και αν, ω μη γένοιτο συλληφθούν θα φροντίσει το παραδικαστικό να μην δικαστούν ποτέ! Εσύ τί μπορείς να κάνεις;;;
3. Αυτοί ως κλασσικοί Παλαιοελλαδίτες συσπειρώνονται γύρω απο τον Μπάρμπα, για να μην αφήσουν τον "ξένο" να τους φάει το βιος τους. Εσύ τί μπορείς να αντιπαρατάξεις;;;

Μόλις μου απαντήσεις θα συνεχίσουμε την κουβέντα.

χαιρετω και απαντω

1δεν ειναι ολα τα μμε του πρεζεμπορα αλλα ολα σε χτυπανε
εσυ εχεις καναλι εφημεριδα σαιτ και αρδ αλλα εισαι στην μουγγα και στην φαπα

2 να τα εχεις και εσυ και αν δεν μπορεις να τους εκθεσεις να βγαλεις σκανδαλα να κανεις φασαρια

3 παλαιοι και νεοι ελλαδιτες πανε στον δυνατο και στο χρημα ετσι πηρες την επο..
αλλα δεν ενδιαφερεσαι σαν συλλογος ουτε σαν λαος ουτε ο ιβαν να βγεις απο την γωνια σου
για αυτο εισαι το τελειο θυμα για αυτο σε βαρανε για ολα ολοι
εισαι ο χριστιανος στην ρωμη εισαι ο εβραιος στην γερμανια
η ευκολη λυση εσυ φταις για ολα ....
marley 4

karl έγραψε:
marley 4 έγραψε:

καθε μερα γαμησι

Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου, αλλά δεν έτσι τα πράγματα.
Πήραμε πρωτάθλημα, κύπελλα, ειχαμε αλλαγές σε ΕΠΟ, ΚΕΔ, βάλε και ξένους διαιτητές και βάρ.
Αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή δεν είναι η αιώνια επανάληψη του ίδιου
σκηνικού.
εχασες πρωταθλημα στα χαρτια πηγαν να σε διαλυσουν λενε πως εισαι θυτης
ττην επο την χανεις(την εχασες) οι ξενοι φευγουν το βαρ θα ειναι ο κυρ σαββασ καθε κυριακη
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

georgedoulk2008 έγραψε:Δυναμική επανεμφάνιση Μαρλευ

Σωστά τα λες και συμφωνώ.

Όμως δεν λαμβάνεις υπόψιν κάποιες παραμέτρους:

1. Ο Σκαϊ και τα καναλια του πρεζεμπορα σε συνδυασμό με μιση ντουζίνα εφημερίδες, καμιά 20 σαϊτ και μερικές εκατοντάδες "δημοσιογράφους" πιπιλίζουν τα αυτιά του μέσου Αιλινα 24 ώρες το 24ωρο. Εσύ απο που θα ακουστείς;;;
2. Αυτοί έχουν μαζί τους την μπατσαρία, την παραδικαστική εξουσία και την κυβερνηση. Ανα πάσα στιγμή αλλάζει ένας νόμος που δεν βολεύει ή αν τολμήσει κάνας "χαζός" να μην προσκυνήσει τον περιμένουν άσπρα Πολο με την βεβαιότητα οτι οι άνθρωποι μας θα προστατευθούν από την μπατσαρία και αν, ω μη γένοιτο συλληφθούν θα φροντίσει το παραδικαστικό να μην δικαστούν ποτέ! Εσύ τί μπορείς να κάνεις;;;
3. Αυτοί ως κλασσικοί Παλαιοελλαδίτες συσπειρώνονται γύρω απο τον Μπάρμπα, για να μην αφήσουν τον "ξένο" να τους φάει το βιος τους. Εσύ τί μπορείς να αντιπαρατάξεις;;;

Μόλις μου απαντήσεις θα συνεχίσουμε την κουβέντα.

Μα αφού αν εχεις ρητορικά δεινούς επικοινωνιολόγους και νομικούς τα ανατρέπεις όλα!!!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

navigator11 έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πώς κάποιοι περιμένετε να επηρεάσει επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ κ ποιούς. Η συντριπτική πλειονοψηφία όλων όσων ασχολούνται με τα του πρωκτοσφαίρου στη βαλκανική Κολομβία είναι παρωπιδικά κατά του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ, ακόμα καιοι έχοντες μια κάποια μικρονόηση. Κι όσοι δεν ασχολούνται τρώνε αμάσητη την παραμύθα από τα μμπεε της πρέζας, που είναι 20 πλάσια των δικών μας. Ας πούμε ότι αντί του ... ολίγιστου Μάκη είχε ένα σύγχρονο Ισοκράτη, ρε παιδί μου, η παε στη θέση του. Να πούμε ότι υπάρχει ποιοτικό έλλειμμα του Γκαγκάτση, για χάρη της συζήτησης. Θεωρείτε δηλαδή ότι η έλλειψη ποιότητας είναι αυτή, που κυρίως αδυνατίζει τις θέσεις του ΠΑΟΚ; Κι όχι η ποσότητα των μέσων, που διαθέτονται για την παρουσίαση των όσων έχουν να πούνε οι άνθρωποί του; Ειλικρινά, πιστεύετε ότι, πέρα από ένα ποσοστό κάποιων βάζελων, που εκ φύσεως είναι κόντρα στους καρκινόγαυρους και σαφώς δεν κόπτονται για τα του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρεται κάποιος άλλος για σοβαρή επιχειρηματολογία πάνω στο "θέμα" της τυχόν πολυϊδιοκτησίας, των δανεικών, των στημένων αγώνων, της επιρροής της πορνοβα στις μισές και πλέον ομάδες, του bullying στον (όποιο) Βόλο με οικονομικό στραγγαλισμό, της μπούκας σε αποδυτήρια διαιτητών κατά ... λάθος αντί της τουαλέτας, των ... παράλυτων θυρών στο πρεζαϊσκάκης κλπ κλπ;
Ναι ρε συ Νάβι, ενδιαφερόμαστε εμείς.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

marley 4 έγραψε:

καθε μερα γαμησι

Μαρλευ αυτήν τη στιγμή όλη η Ελλάδα πανηγυρίζει .τουλάχιστον αυτοί που ασχολούνται με μπάλα.Αυτοι που δεν ασχολούνται με μπάλα θα μας βλέπουν σαν εξωγήινους που μπλέκουμε ένα τόπι κ 22 στόκους με εθνικά ζητήματα.Τι θέλω να πω?Δεν υπάρχει κοινή γνώμη από πίσω για να κάνεις σταυροφορία.Δεν υπάρχει ομοιογένεια ούτε καν στη Θεσσαλονίκη.
Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις μόνο? Ασύμμετρο υπόγειο πόλεμο.Να αρχίσεις να σκαλίζεις το χοντρό βαθιά.Να αρχίσεις διαρροές κ να θέτεις κόσμο σε κίνδυνο.Αλλα αυτό δεν μπορείς να το κάνεις εσύ κ εγω.Αυτο που ζούμε με τον πρεζεμπορα κ τισ παλλακίδες του δεν έχει προηγούμενο.Τελειωνει αυτός τελειώνουν όλα.Ξερεις πότε θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο?όταν θα αγοράσουν το γαύρο ξένοι.Κινεζοι ή Αμερικάνοι που έχουν κ δεσμούς αίματος.Οποτε μπαίνει Έλληνας μπαίνει ως βιτρίνα του κράτους.
Δε θα πάρουμε μπρος αν μας ρίξουν.Θα ενταθεί η βία ανάμεσα στα βατράχια.Να μας ρίξουν μόνο για να μην έχουμε έστω κ μια χρονιά να ασχολούμαστε με τα αποβρασματα.Να μη μας πρήζουν ταρχιδια.
Άβαταρ μέλους
cellophan

barlow4 έγραψε:
marley 4 έγραψε:

καθε μερα γαμησι

Μαρλευ αυτήν τη στιγμή όλη η Ελλάδα πανηγυρίζει .τουλάχιστον αυτοί που ασχολούνται με μπάλα.Αυτοι που δεν ασχολούνται με μπάλα θα μας βλέπουν σαν εξωγήινους που μπλέκουμε ένα τόπι κ 22 στόκους με εθνικά ζητήματα.Τι θέλω να πω?Δεν υπάρχει κοινή γνώμη από πίσω για να κάνεις σταυροφορία.Δεν υπάρχει ομοιογένεια ούτε καν στη Θεσσαλονίκη.
Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις μόνο? Ασύμμετρο υπόγειο πόλεμο.Να αρχίσεις να σκαλίζεις το χοντρό βαθιά.Να αρχίσεις διαρροές κ να θέτεις κόσμο σε κίνδυνο.Αλλα αυτό δεν μπορείς να το κάνεις εσύ κ εγω.Αυτο που ζούμε με τον πρεζεμπορα κ τισ παλλακίδες του δεν έχει προηγούμενο.Τελειωνει αυτός τελειώνουν όλα.Ξερεις πότε θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο?όταν θα αγοράσουν το γαύρο ξένοι.Κινεζοι ή Αμερικάνοι που έχουν κ δεσμούς αίματος.Οποτε μπαίνει Έλληνας μπαίνει ως βιτρίνα του κράτους.
Δε θα πάρουμε μπρος αν μας ρίξουν.Θα ενταθεί η βία ανάμεσα στα βατράχια.Να μας ρίξουν μόνο για να μην έχουμε έστω κ μια χρονιά να ασχολούμαστε με τα αποβρασματα.Να μη μας πρήζουν ταρχιδια.
Επιτέλους.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Από ότι καταλαβαίνω ο ναβι προσπαθεί να Μας πει... αφού όσο τους έχεις στην πίπα κλαίγονται σαν τις αδερφές και έχουν και όλα τα μέσα για να το κάνουν δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Ελέφαντες θέλετε να είμαστε ελέφαντες είμαστε . Ελάτε τώρα στο χορτάρι να σας γλεντήσουμε. Και εγω συμφωνώ με αυτό όσο δεν πάει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ποιο χορτάρι ρε φίλε.Βλεπεις πουθενά χορταρι? έχουν κατουρήσει τα πάντα κ έχουν καει.Τριτο πρωτάθλημα στη σειρά που μαγαρίζουν είναι.
marley 4

@ΜΠΑΡΛΟΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ
δεν ειναι τα προσωπα ειναι συστημα
τα προσωπα αλλαζουν το συστυμα μενει

εγω δεν ειπα να χωρισουμε την ελλαδα ουτε κατι τετοια

εκανες εκπομπες για τα πετσινα του ποκ?
για την συμμαχια αεχ-εσκομπαρ που χανεις την επο?
για τα παραρτηματα του εσκομπαρ?
χτυπησες καρυ αλλαφουζ γατακι?
εκανες κατι με λαμιες κτλ
επικοινωνιακα υπαρχεις?
μετρας στην κοινωνια? κανεις θορυβο? ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ?
Άβαταρ μέλους
cellophan

Θα πρέπει να αποφασίσουμε που συμμετέχουμε παιδιά.... σε διαγωνισμό καλύτερης νεότερης πουτ@ν@ς ή καλλιστεία ανέπαφου παρθενικού υμένα. Μόλις το ξεκαθαρίσουμε, θα είναι πολύ συγκεκριμένες οι απαιτήσεις από τον ΔΣ της ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”