αμα σου πω μεσα στα σκατα,θα με πιστεψεις?Besuch 2 έγραψε:Έκατσα μια ώρα εκτός να χαλαρώσω.....χαίρομαι που υπάρχει πλέον ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
Και δεν με νοιαζει για "ποιο λόγο υπάρχει"!
Σας παρακαλώ όλους πολύ, αφήστε τις πολιτικες προτιμήσεις σας εντελώς στην άκρη. ΜΠΟΡΟΥΜΕ;
(Και) για πολιτικούς λόγους μπορεί να το κάνει ο Ζαγορ....και τα φράγκα σίγουρα και η σύνταξη εγγυημένη. Αντιδρά όμως;; Οι άλλοι με τα ίδια κίνητρα ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ;
(Και) για ψηφαλακια και ζημιά στο κυβερνών κόμμα μπορεί να το κάνουν οι του ΣΥΡΙΖΑ. Και;;; Υψώνουν τη φωνή τους στη χαβούζα όμως.
(Και) για να τσιμπήσει ψήφους από τη ΝουΔουλα μπορεί να το κάνει η Ελληνική Λύση κι ο Βελόπουλος. Και;;;;;
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.
Όλοι οι άλλοι ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ;;;;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και
- navigator11
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Οπωσδήποτε θα εμφανιστείtasso85 έγραψε:Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 19:00.
Τα εγκαίνια της Agrotica απο τον Βορίδη![]()

Θα σε πιστέψω Πατερ.
Επειδή όμως δίπλα στα σκατα είναι και το μέλι...ας αποφασίσουν με ποιο από τα δύο θα κόψουν σχέσεις.
Και τα δύο να τα κρατήσουν, ζοριζει πλέον.
Επειδή όμως δίπλα στα σκατα είναι και το μέλι...ας αποφασίσουν με ποιο από τα δύο θα κόψουν σχέσεις.
Και τα δύο να τα κρατήσουν, ζοριζει πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Δευ 27 Ιαν 2020, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Θα εμφανιστούν και άλλοι δίπλα στο Βορίδη. Με κεσεδια όλοι...
Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.
Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:
Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.
Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.
Θεόδωρος Ζαγοράκης
-
Παρά τα όσα του έχω σούρει κατά καιρούς του ΘΖ μπράβο του για το
"Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου."
Ξεκάθαρη στάση που δίνει το μήνυμα και σε άλλους να ακολουθήσουν.
"Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου."
Ξεκάθαρη στάση που δίνει το μήνυμα και σε άλλους να ακολουθήσουν.
- PAOK_Antarctica
-
Για μένα είναι πολύ σημαντικό άνθρωπος που κινείται πολιτικά στο ίδιο κόμμα, να αναφέρει τα εξής:
- Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ
- Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία
- Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή
- εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων
Χωρίς να έχω απολύτως καμία εκτίμηση για τον Ζαγοράκη τα τελευταία χρόνια, θεωρώ ότι αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να ακουστούν από όλους τους πολιτικούς της Βόρειας Ελλάδας, της συγκεκριμένης παράταξης - συμμορίας
- Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ
- Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία
- Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή
- εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων
Χωρίς να έχω απολύτως καμία εκτίμηση για τον Ζαγοράκη τα τελευταία χρόνια, θεωρώ ότι αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να ακουστούν από όλους τους πολιτικούς της Βόρειας Ελλάδας, της συγκεκριμένης παράταξης - συμμορίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PanKan την Δευ 27 Ιαν 2020, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μπράβο Γκαγκάτση αγόρι μου.Δεν υπολογίζεις τίποτα,ούτε το προσωπικό σου κόστος.Άξιος.
Είπε ευθέως στον Θωμαίδη ότι ο αυγενάκης λειτουργεί ως υπάλληλος του μαρινάκη,και ότι η απόφαση δημοσιοποιηθηκε στις 18.05 γιατί ο αυγενάκης ήθελε σήμερα να χυθεί αίμα.
Είπε ευθέως στον Θωμαίδη ότι ο αυγενάκης λειτουργεί ως υπάλληλος του μαρινάκη,και ότι η απόφαση δημοσιοποιηθηκε στις 18.05 γιατί ο αυγενάκης ήθελε σήμερα να χυθεί αίμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alp920 την Δευ 27 Ιαν 2020, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BlackMagicPAOK
Μια αφερεγγυα επιτροπή, διορισμένη και στημένη από τον υπουργό έβγαλε αυτή την εισήγηση. Μέχρι να φθάσει το θέμα στον αθλητικό δικαστή και να τελεσιδικησει θα σέρνεται μια ρετσινιά στην ομάδα μας. Αυτός ήταν ο στόχος των αυγενωμαρινακιδων.
Στο τέλος θα "μας την χαρίσουνε" για να μιλάνε μετά για πετσινους κλπ.
Μέχρι τότε η ομάδα θα βρίσκεται σε αναταραχή.. Ο γαύρος θα απαιτήσει να μην έρθει στην Τούμπα (για λόγους .. ασφαλείας).
Ξυπνήστε εκεί στην ΠΑΕ και κάντε τα όλα πουτ@να, τάραξτε τους σε μηνύσεις και καταγγελίες!
Στο τέλος θα "μας την χαρίσουνε" για να μιλάνε μετά για πετσινους κλπ.
Μέχρι τότε η ομάδα θα βρίσκεται σε αναταραχή.. Ο γαύρος θα απαιτήσει να μην έρθει στην Τούμπα (για λόγους .. ασφαλείας).
Ξυπνήστε εκεί στην ΠΑΕ και κάντε τα όλα πουτ@να, τάραξτε τους σε μηνύσεις και καταγγελίες!