Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
-
- ΑποστόληςΑ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Σε συγχωρώ γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις τα βασικά.jibbie έγραψε:σορυ ρε αποστολη που δε τηρουμε το πρωτοκολλο
Αφού έκατσα και πήρα τίς ανάσες μου ξελαμπικαρα το κεφάλι μου ήρθα στα ίσα μου και ηρέμησα μόνο ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό
Ο ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΊΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΤΑΝΕΣΠΟΥ
δεν ξέρετε τι πήγατε και κάνατε
Ο ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΊΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΤΑΝΕΣΠΟΥ
δεν ξέρετε τι πήγατε και κάνατε
-
Η ανακοινωση δεν ειναι light...Ειναι ακριβως τα σημεια που θελει να θιξει τους τη λεει στην μαπα και λεει πολυ σωστα οτι ελατε να σας γαμησουμε..Απλα λιτα με λιγο σεβασμο...Εγω ετσι το ελαβα...
Για να δουμε...
Για να το γενικευσω εδω κατω πραγματικα δεν υπαρχει μπεσα...
Για να δουμε...
Για να το γενικευσω εδω κατω πραγματικα δεν υπαρχει μπεσα...
icue έγραψε:
Τελοσπαντων διαβαζω για τεμπη, και δαδες και δικρανα, επειδη αυτα δεν προκειται να γινουν και το ξερουμε, τουλαχιστον αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μην κραζουμε την ομαδα μας. Δεν βοηθαει κανεναν αυτον, ασχετα αν εχουμε καπου δικιο. Ειναι μια πολυ ιδιαιτερη στιγμη στην ιστορια της ομαδας μας και τον τελευταιο που πρεπει να εχει απεναντι της, δικαια ή μη, ειμαστε εμεις.
why not ??
-
Εκεί στο Πανεπιστήμιο μπειραια κάτι αθώοι καθηγητές πρέπει να προσέχουν γιατί οι σκάλες γλιστράνε. Με τόσες κατάρες μην πέσουν... Κάτι τέτοια δε λέγανε κ οι επιστήμονες με το τζήλο;
icue έγραψε:τουλαχιστον αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μην κραζουμε την ομαδα μας. Δεν βοηθαει κανεναν αυτον, ασχετα αν εχουμε καπου δικιο. Ειναι μια πολυ ιδιαιτερη στιγμη στην ιστορια της ομαδας μας και τον τελευταιο που πρεπει να εχει απεναντι της, δικαια ή μη, ειμαστε εμεις.
Συμφωνω απολυτα,αλλου πρεπει να ειναι αυτη τη στιγμη η προσοχη ΟΛΟΥ του κοσμου μας.
Re: Προπαγάνδα και
Φίλε και από τον πλανήτη να μας διώξουν, θα μας κλάσουν τ'α ρχιδια.pxp920 έγραψε:Από την αρχή λέγαμε πως θα μας κλασουν αλλά όπως φαίνεται μέχρι στιγμής...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σόρι αλλά δεν πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες. Όσες φορές δικαιωθήκαμε στο παρελθόν, άλλη μια θα δικαιωθούμε και τώρα.
Ο πόλεμος που τρώμε είναι τεράστιος, από αύριο θα πάρουν σειρά τα ΜΜΕ να μας καρφώσουν και την κάσα.
Γερό στομάχι από όλους και υπομονή μια διετία, το στοίχημα είναι να μη διώξουν τον Ιβάν.
Ο πόλεμος που τρώμε είναι τεράστιος, από αύριο θα πάρουν σειρά τα ΜΜΕ να μας καρφώσουν και την κάσα.
Γερό στομάχι από όλους και υπομονή μια διετία, το στοίχημα είναι να μη διώξουν τον Ιβάν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Δευ 27 Ιαν 2020, 21:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Α ρε Κένεθ πόσο μπροστά είσαι ώρες ώρες
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.des.unipi.gr/el/faculty/farantouris
Αν θέλετε να συζητήσετε για διεθνές δικαιο με τον κύριο που μπήκε βαλτός στην επιτροπή πριν λίγες ημέρες κ ψήφισε να πέσει ο ΠΑΟΚ ορίστε τα στοιχεία του...
Αν θέλετε να συζητήσετε για διεθνές δικαιο με τον κύριο που μπήκε βαλτός στην επιτροπή πριν λίγες ημέρες κ ψήφισε να πέσει ο ΠΑΟΚ ορίστε τα στοιχεία του...
Πολύ καλα μας κανουν!
Όταν απέναντι μας εχουμε μια ΜΑΦΙΑ που για πολλα χρονια διοικουσε το ποδοσφαιρο δερνοντας δημοσιογράφους,παικτες….καίγοντας φουρνους,σπιτια…..,ελεγχονταςι λιμανια,δημους,δικαστες,ασυνομικες διευθυνσεις…και εσχάτως ελεγχει ολη τη χωρα μεσω των ανδρεικελων της κυβερνησης…
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...…….ΤΟΤΕ.....
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Όταν απέναντι μας εχουμε μια ΜΑΦΙΑ που για πολλα χρονια διοικουσε το ποδοσφαιρο δερνοντας δημοσιογράφους,παικτες….καίγοντας φουρνους,σπιτια…..,ελεγχονταςι λιμανια,δημους,δικαστες,ασυνομικες διευθυνσεις…και εσχάτως ελεγχει ολη τη χωρα μεσω των ανδρεικελων της κυβερνησης…
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...…….ΤΟΤΕ.....
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Αυτό είναι το πουλί που φύτεψε τελευταία στιγμή στην επιτροπή ο αυγενάκης για να ψηφίσει υπέρ του υποβιβασμού
https://farantouris.eu/el/%ce%b2%ce%b9% ... %ba%cf%8c/
Έχει και φόρμα επικοινωνίας η σελίδα για όποιον ενδιαφέρεται να στείλει ευχές
https://farantouris.eu/el/%ce%b2%ce%b9% ... %ba%cf%8c/
Έχει και φόρμα επικοινωνίας η σελίδα για όποιον ενδιαφέρεται να στείλει ευχές
-
https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... -eea%3famp
Ορίστε και τα έργα και ημέρες του προέδρου της ΕΕΑ. Αυτοί είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκαλο, ανδρικελα που αντί να είναι φυλακή δικάζουν..
Ορίστε και τα έργα και ημέρες του προέδρου της ΕΕΑ. Αυτοί είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκαλο, ανδρικελα που αντί να είναι φυλακή δικάζουν..
Προσεχτε... Αυτά βγαίνουν πριν βγει η απόφαση ..
Κι αντί να πέσει το σύμπαν, αυτός ο γελοίος αποφασίζει.....
Κι αντί να πέσει το σύμπαν, αυτός ο γελοίος αποφασίζει.....