44. Anderson Esiti
-
ron-swanson
Re: 24. Anderson Esiti
Κι εγώ το είδα αυτό που λες Joshua αλλά κι εγώ δεν ξέρω αν το είδα γιατί ήθελα να το δω. Πάντως φάνηκε πιο ελαφρύς.
Αυτός ο παιχτης τρώει κραξιμο άδικος από όλους στα social. Έχει περαστεί η ιδέα ότι είναι αμπαλος εντελως και δεν στρίβει. Εγώ βλέπω έναν τύπο που και στρίβει και κουβαλάει μπάλα, δεν πέφτει ούτε με αίτηση. Ναι έχει κάνει κάποια λάθη η έχει πάει αργά στην μπαλα αλλά τελευταια έχει ανέβει πολύ. Επίσης κάνει σωστές μεταβιβάσεις και μακρύνες μπαλιές βλέπει γήπεδο. Εγώ τον θέλω βασικο με Misic δίπλα του.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Στο τελευταίο παιχνίδι, με Λαμία ήταν ο καλύτερος του ΠΑΟΚ. Από τους καλύτερους ήταν και στο αγώνα κυπέλλου στο Ηράκλειο. Φαντάζομαι ότι θα τον βάλει και στο ΟΑΚΑ, ώστε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα γι αυτόν.
Δίπλα στον Misic ταιριάζει πολύ καλά.
Δίπλα στον Misic ταιριάζει πολύ καλά.
Προβλεπω κολοτουμπες με αυτον απο τα play offs κιολας ουτε καν την νεα χρονια
11δα με Μισιτς και χωρις αλλο χαφ εγω δεν θα τον εβαζα.Αν τον παικτη τον πιστευουν και θελουν καποια στιγμη να τον δουν βασικο χρειαζεται να τον πλαισιωνουν με εξτρα χαφ.Η χτεσινη εντεκαδα με Μισιτς στο 8,ενα χαφ στυλ Ολιβειρα στο 10 και εναν στυλ Λουκας αριστερα ειναι η καλυτερη εντεκαδα που μπορω να σκεφτω για τον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη.Εσιτι με ενα μονο οκταρι μπροστα και light δεκαρι στυλ Μπισεσβαρ απλα ΔΕΝ.
- Sick Bastard
Ο Εσίτι που έχουμε δει μέχρι τώρα, παίζει καλά, μόνο με άλλα δύο χαφ δίπλα του ή μπροστά του.
Με μόνο έναν και το 10αρι να παίζει δίπλα στον επιθετικό, θα κλάψουμε σε σοβαρά ματς.
Με μόνο έναν και το 10αρι να παίζει δίπλα στον επιθετικό, θα κλάψουμε σε σοβαρά ματς.
- ΑποστόληςΑ
Για το φάουλ θα λέει στο τέλος
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Επειδή έκανε ένα φάουλ σε παίκτη που κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει έβγαλε αυτό το συμπέρασμα;
Πήρε και κάρτα για αυτό το κατσαπλιάδικο φάουλ στις καθυστερήσεις. Τσάμπα κουραζόμαστε με δαύτον. Δεν μπορεί, δεν ταιριάζει, δεν ξέρω, πάντως την ομάδα ούτε τώρα τη βοηθάει, ούτε θα τη βοηθήσει στο μέλλον.
- ΑποστόληςΑ
Ε κάποιοι πάνε με το ζόρι να το στηρίξουν το παιδί. Αγνές οι προθέσεις τους αλλά ο παίκτης δεν θα τους δικαιώσει.
- ΑποστόληςΑ