Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
nikosoitalos

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από nikosoitalos »

paok re niamou έγραψε:Εγω αν ημουν, δικαστης, εισαγγελεας, μελος επιτροπης, διαιτητης, μεχρι και τελευταια κωλοτρυπιδα σε αυτο το αιλινικο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, θα εκανα αυτο που επρεπε, για να γυριζω ασφαλης στο σπιτι μου και την οικογενεια μου.
Γιατι πολυ απλα ολα ειναι στημενα και απο καποιους λιγους ελεγχομενα. Και οποιος δεν πηγαινει με τα νερα τους, ειτε τσιμεντωνεται, ειτε παραιτειται, ειτε παει μεταναστης για παντα.
Δεν υπαρχει σωτηρια, ΙΒΑΝ ΡΙΧΤΟ...................

Aν αδερφέ μου όλοι κάναν αυτό που λές εσύ τότε η Ελλάδα σήμερα δε θα υπήρχε σαν χώρα....

Κάποιοι θυσιάστηκαν για να υπάρχεις εσύ τώρα...

Τώρα αν θεωρείς ότι πρέπει να τους αφήσουμε να μας πηδάνε, εσύ κάντο...

Υπάρχουν όμως και οι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ...

ΠΑΟΚ δε γίναμε πάντως για να κάνουμε τα κορόιδα φίλε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Azrael έγραψε:η ΠΑΕ καποια ανακοινωση θα κανει η μπα;
Θα τα πει ο Μ. Γκαγκάτσης το βράδυ στο ΟΠΕΝ.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

paoki19 έγραψε:Είμαι σίγουρος πως ο grigorios_PAOK σε λίγο θα γράφει στις μεταγραφές για αποκλειστικά... :lol:
Με ξέρεις φίλε; Ξέρεις ποσο χάλια είμαι τώρα; Κράτα τις Ιρωνιες σου και τα υπονοουμενα για την παρτυ σου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όπως πολύ σωστά γράφηκε προηγούμενα, έχουμε 3 δικαστήρια στη σειρά. Πρωτόδικα η υπόθεση θα πάει σε τακτικό δικαστή. Αν δεν δικαιωθούμε πάμε σε νέο δικαστήριο, (β΄ βαθμού) και μετά σε 3ο.
Νομικά επιχειρήματα δεν έχουν, γιατί αν είχαν θα τα είχαν δείξει στην επιτροπή.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

nikosoitalos έγραψε:
paok re niamou έγραψε:Εγω αν ημουν, δικαστης, εισαγγελεας, μελος επιτροπης, διαιτητης, μεχρι και τελευταια κωλοτρυπιδα σε αυτο το αιλινικο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, θα εκανα αυτο που επρεπε, για να γυριζω ασφαλης στο σπιτι μου και την οικογενεια μου.
Γιατι πολυ απλα ολα ειναι στημενα και απο καποιους λιγους ελεγχομενα. Και οποιος δεν πηγαινει με τα νερα τους, ειτε τσιμεντωνεται, ειτε παραιτειται, ειτε παει μεταναστης για παντα.
Δεν υπαρχει σωτηρια, ΙΒΑΝ ΡΙΧΤΟ...................

Aν αδερφέ μου όλοι κάναν αυτό που λές εσύ τότε η Ελλάδα σήμερα δε θα υπήρχε σαν χώρα....

Δεν θέλω να σου χαλάσω το αφήγημα.αλλα.μηπως ξέρεις σε τι φαση βρισκόταν η επανασταση για την ελευθερία όταν έγινε η έξοδος του Μεσολογγίου; Και τι είχε μπει ως εγγύηση ως εγγύηση για τα λεφτά του αγώνα; Τα δανεικά;
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Για ποιο πολιτικό κόστος μιλάτε;
Τα μισά βόδια που ψήφισαν ΝΔ είναι στην Τούμπα τώρα και ευχαριστως θα την ξαναψηφιζαν.

Πες ταααααα!!!!!
+±++±++++++++++++απειρα+ ρε γαμω τα μυαλα σας γαμω!!!!
..... ......βοδια ε βοδια!!!!!!!
Ντεμεκ δεν ξερατε τα κοζια ποιος τα εχει με την ΝΔ;
Ευκαιρια λοιπον να τα μαθετε....και που εισαι ακομα....
Να εισαι ΠΑΟΚ και να ψηφιζεις ΝΔ του χοντρου....ποσο .....μα ποσο....ρε πουστη μου...τι να πω ρε ...ντροπη!!!!

......καλα μας κανουν και μας πηδανε.....τετοια ντουγανια που ειμαστε....
Τα γράφαμε κάποιοι εδώ, τα έγραφαν οι ίδιοι στα μέσα τους απειλώντας μας , το έλεγε η κοινή λογική και παρόλα αυτά τους ψηφίσανε με τρελά ποσοστά στην πόλη.
Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα
Κλαφτείτε τώρα για το άδικο κράτος των Αθηνών

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Ρε παιδια το ολο θεμα ειναι να παιζουμε ολα τα ματς με αυτη την αποφαση σαν σκια πανω απο το κεφαλι μας. Αναποδο κορνερ θα δινουν και θα κανουν εκτακτα για την κακια ομαδα που δεν επρεπε να παιζει. Μεχρι να τελεσιδικησει αυτο μπορει να εχει τελειωσει και το πρωταθλημα.

Και στο καπακι αμα βγει και καμια στραβη για τον πουστογαυρο για τα στημενα, να κανουμε ενα ωραιο τσουβαλιασμα και να πουμε οκ οτι εγινε εγινε, ας το παρουμε απο την αρχη ολοι για το "καλο" του ποδοσφαιρου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Δευ 27 Ιαν 2020, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Παρόλα αυτά έχει δίκιο.
Κάποιοι θυσιάστηκαν.

Και μετά ήρθαν οι...Μαυρομιχαληδες και κάνουνε κουμάντο 190 χρόνια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Azrael έγραψε:η ΠΑΕ καποια ανακοινωση θα κανει η μπα;
Θα τα πει ο Μ. Γκαγκάτσης το βράδυ στο ΟΠΕΝ.
Τι ώρα;
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Ας υποθέσουμε πως δικαιωνόμαστε από τα επερχόμενα δικαστήρια διότι η απόφαση ήταν μη τεκμηριωμένη - θα επιβληθεί ποινή στα μέλη της ΕΕΑ; Ανάλογη να φανταστώ με εκείνη την ποινή στον δικαστή του Μαρινάκη, 50 ευρώ πρόστιμο και αποχή από τη δουλειά για καμία βδομάδα;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

nikosoitalos έγραψε: Aν αδερφέ μου όλοι κάναν αυτό που λές εσύ τότε η Ελλάδα σήμερα δε θα υπήρχε σαν χώρα....

Ολοι οι αιλινες αδιαφθοροι εχουν την τιμη τους. Και οταν πληρωθει αυτη η τιμη την κανουν για Αμερικη οπως η κυρια που παραιτηθηκε πριν λιγο καιρο.

Εδω και χρονια οποιος μπορει και εχει ακρες, την εχει κανει απο αυτο το μπουρδελο. Οσοι ειστε πισω, καλο κουραγιο και μην ξεχασετε να ψηφισετε παλι ΝΔ ....
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Σύμφωνα με την ΕΕΑ, ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί την άλλη Πέμπτη (06/02) να δώσει εξηγήσεις με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει νέο κίνδυνο.

Η ΕΕΑ εισηγήθηκε τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για την Ξάνθη τον υποβιβασμό με ψήφους 4-1 για τα αδικήματα και 3-2 για τις ποινές.

Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΕΑ, ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί την άλλη Πέμπτη (06/02) να δώσει εξηγήσεις με τον ΠΑΟΚ να φαίνεται πως αντιμετωπίζει νέο κίνδυνο. Κι αυτό διότι όπως προκύπτει από την ΕΕΑ, έφτασε μόλις σήμερα πρακτικό από το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις 31/12/2019 όπου ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται να μετέχει με 6,5 εκατ. ευρώ σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αντιστοιχεί στο 5,6% του μετοχικού κεφαλαίου.

Η αύξηση ήταν στο σύνολο των 28 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με την ΕΕΑ είναι ανάλογη του μετοχολογίου της Ξάνθης και επισύρει ανάλογες κυρώσεις. Η κατηγορία που προκύπτει από την πλευρά της ΕΕΑ είναι ότι δεν είχε ενημερωθεί αρμοδίως η επιτροπή, με το πρακτικό να φτάνει στα χέρια της τη Δευτέρα (27/01).
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Grigorios_PAOK έγραψε:
paoki19 έγραψε:Είμαι σίγουρος πως ο grigorios_PAOK σε λίγο θα γράφει στις μεταγραφές για αποκλειστικά... :lol:
Με ξέρεις φίλε; Ξέρεις ποσο χάλια είμαι τώρα; Κράτα τις Ιρωνιες σου και τα υπονοουμενα για την παρτυ σου
Έλα ρε συ χαλάρωσε. Έχεις παρόμοια γραφή και συνεχόμενα ποστ με μια ψυχή εδώ μέσα.
Χαλάρωσε δεν σε ειρωνευτηκα μην αρπάζεσαι!
icue

Δημοσίευση από icue »

Πανω απο ολα πρεπει να κρατησουμε την ψυχραιμια μας μεχρι να τελεσιδικησει. Ομαδα και κοσμος. Ε αμα και στο τριτο βαθμο επιμενουν, μετα ας τα καψουμε ολα. Αλλα μεχρι τοτε υπομονη γιατι περιμενουν στη γωνια ολοι οι πισωγλεντηδες στη χαβουζα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Besuch 2 έγραψε:Παρόλα αυτά έχει δίκιο.
Κάποιοι θυσιάστηκαν.

Και μετά ήρθαν οι...Μαυρομιχαληδες και κάνουνε κουμάντο 190 χρόνια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα έχω πει παραπάνω τηλεγραφικά... Μου φαίνεται μερικοί έχουν δυσανεξία στην ανάγνωση

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”