Παράπονα για το Paokmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
Platon

Re: Σχολιασμός των άρθρων στην κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από Platon »

Υποτιθετε οτι οταν ανεβαινει οτιδηποτε στην κεντρικη, υπογεγραμμενο απο την admin team ειναι συμφωνημενο με ολους.

Ή οχι???

Για να ξερουμε δηλαδη...

Δε νομιζετε ολοι οι admins οτι ισως πρεπει να καθισετε ολοι σε ενα τραπεζι και να βγαλετε κοινο φυλο πορειας????
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Σβηστηκαν ποστ με προσωπικες αντιπαραθεσεις και ποστ που αναφερονται σε αυτες.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Και πολυ καλα εκανες... Ειμουν ετοιμος να το κανω κι εγω (με προλαβε το σχολιο του Ζορρο) και μαλιστα να κλειδωσω προσωρινα το τοπικ!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ο Πλάτων έχει δίκιο βρε παιδιά. Όπως πάντα άλλωστε!
Kareena σε ευχαριστώ αδελφέ για την κίνησή σου αυτή, να σβύσεις τα ποστ. Ήταν πολύ σοφή....Ελπίζω να μας παραδειγματίσει όλους.
Σε ευχαριστώ...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όλα καλά καρίνα αλλά έσβησες 3 ποστ μου που έδειχναν την αντίθεση μου με το αρθρο για τον κοντο... Τα οποία να ι μεν μιλούσαν για την κοντρα μεταξύ των δύο, αλλά μονο στο υστερογραφο τους... Τα οποία ποστ εγώ τα θεωρούσα πολύτιμα... Γινετε να επαναφερθούν και να σβήσω τα υστερογραφα που αναφερόταν στην διαμάχη?
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

gika,
δυστυχως, δεν ειναι τεχνικα δυνατο να ανακτηθει(τουλαχιστον απο μενα σα μοντ) ενα ποστ οταν σβηνεται.
Εισαι ελευθερος να γραψεις ξανα τη γνωμη σου γυρω απο τα αρθρα της κεντρικης σελιδας οπως ολοι.
Χωρις, φυσικα, προσωπικες αντιπαραθεσεις η σχολια για προσωπικες αντιπαραθεσεις.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Μόλις διάβασα το σχόλιο του Απαράδεκτου στην κεντρική, καθώς και τη φασαρία που ακολούθησε.
Μία παρατήρηση : όσοι ήταν μπλεγμένοι εκείνη την εποχή με άμεσο τρόπο είναι φυσικό να νοιώθουν διαφορετικά την υπόθεση από εμάς τους υπόλοιπους που την παρακολουθούσαμε απ' έξω, να νοιώθουν προσωπικά προδομένοι και άρα η θέση τους να είναι πιο άκαμπτη.
Για την ουσία του πράγματος κάθετα, οριζόντια και σταράτα λέω όχι στην επιστροφή Σάλπι για έναν πολύ απλό λόγο : Θα έχουμε μια αιτία διχασμού στον κόσμο της ομάδας σε καιρούς που πρέπει αυτός να είναι ενωμένος. Αυτό σαν λόγος νομίζω ότι είναι πιο σημαντικός από την όποια αγωνιστική χρησιμότητα του παίχτη.
( ακόμα δεν μπορώ να γράφω στην κεντρική γι αυτό και το σχόλιο μου εδώ )
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Aδελφέ μου Kass4 έχεις απόλυτο δίκιο. Στην τελική, αυτό είναι το καλύτερο νομίζω. Ίσως αυτό που έγινε σήμερα εδώ μέσα να είναι μια μικρογραφία αυτών που θα γίνουν στην ομάδα μας εάν έρθει ο Σάλπι. Οπότε αν είναι να γίνει αιτία διχασμού, ας μην έρθει.
Και ο καθένας μας μέσα του ας πιστεύει ότι θέλει για τον Σάλπι...
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

Ας βάλουμε τον Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα. Ας το κάνουμε πράξη,κοιτάζοντας το συνφέρον της ομάδας μας με η χωρίς το Σαλπιγγίδη και κάθε Σαλπιγγίδη. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει βρεί το δρόμο της,δεν χρειάζεται τόση ένταση και αντιπαράθεση για το ζήτημα επιστροφής ενος παίκτη.

Όλα τα πρόσωπα που περνάνε απο την ομάδα (ποδοσφαιριστές,διοικούντες) έρχονται και φεύγουν,είτε προσφέρουν πολλά είτε προσφέρουν λίγα η και τίποτα. Το θέμα είναι να αξιολογούμε τα πάντα,να βάζουμε πάνω απ' όλα την ομάδα μας και να πέρνουμε αποφάσεις κοιτάζοντας μόνο το συνφέρον της.

Στα λεγόμενα του Yiankou συμφωνώ στα όσα λέει για τη πλειοψειφία του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ. Έχει γίνει πανηγυρτζής,γουστάρει τα derby μόνο,και αν βρεθούμε πίσω στο scor από κανένα θρασύβουλα είναι ολο γκρίνια και γκρίνια. Δεν συμφωνώ με την άποψη του για το θέμα με τον Σαλπιγγίδη.

Γενικά ήμουν υπέρ της επιστροφής του βλέποντας τον καθαρά σαν επαγγελματιά ποδοσφαιριστή πιστεύοντας οτι θα βοηθήσει πολυ την ομάδα.Ακούγοντας χθές την ραδιοφωνική εκπομπή aparadektou-zorro-alekakius επιρρεάστηκα,κυρίως απο τον alekakius.Με τις απόψεις που ανέλυσε δεν είναι για τον Π.Α.Ο.Κ. δεν ξηγήθηκε φεύγοντας,να πεί ξεκάθαρα τους λόγους που έφυγε.(κάτι που έκαναν άλλοι)Όλο αναφέρει οτι δεν ξέρουμε τι έγινε και ποτέ δεν μας εξηγεί.Δεν είναι και τίποτα σημαντικό να δηλώνει σε ενα περιοδικό η μια εφημερίδα οτι είναι Παοκτσής. Είναι διπλωματικό αυτό,καθώς κρατάει επαφή με τον Π.Α.Ο.Κ. στήνει γέφυρα σε τυχόν ζήτημα επιστροφής του στο μέλλον και δηλώνει επίσης οτι είναι επαγγελματίας και τον ενδιαφέρει ο βάζελος για να μη γκρινιάζουν και αυτοί.

Αν έρθει θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι,να στηρίζουμε την ομάδα και την διοίκηση που θα έχει κάνει την επιλογή αυτή. Και μένα με χάλασε πολύ ο Χούτος ,δεν τον ήθελα με τίποτα στον Π.Α.Ο.Κ. γιατι είναι σκατοχαρακτήρας αλλά από τη στιγμή που τον έφερε ο Ζαγοράκης δεν θα τον γιουχάρω ποτέ,θα τον χειροκροτήσω στα γκόλ του,στις προσπάθειες του.

Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους,έφυγε στα δύσκολα,μας άφησε οταν τον είχαμε ανάγκη,που χωρίς αυτόν η ομάδα παρέπεε και έχοντας κοροιδέψει χιλιάδες κόσμου που έκαναν τεράστια προσπάθεια για να καλύψει τις οικονομικές εκρεμότητες προς αυτόν.Θέλω να τον δώ να ψάχνεται λοιπόν,να μη μπορεί να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη,μένοντας στο "βήμα παραπάνω" στον άτιτλο βάζελο και οχι στον Π.Α.Ο.Κ. της καρδιάς του τώρα που όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Στη κατάσταση που βρίσκεται ο Π.Α.Ο.Κ. και η καριέρα του Σαλπιγγίδη αυτός μας έχει ανάγκη. Μπορούμε να τον πάρουμε ελεύθερο αν φύγει από την ομάδα του,να ζητήσει συγνώμη για τα λάθη του,να δείξει έμπρακτα οτι είναι Παοκτσής όπως λέει και αγωνιστικά και βοηθώντας την ομάδα οικονομικά.

Αλλιώς αν είναι να τον καταδικάσουμε για τα λάθη του μια για πάντα,να το κάνουμε με όλους,που είναι αρκετοί παλαίμαχοι,οχι επιλεκτικά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μπράβο ρε Αχιλλέα, πολύ ωραία τα είπες....
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Ρε παιδια τι εγινε εδω???2 ωρες πηγα στο φροντηστηριο και ηρ8αν τα πανω κατω....τι εγινε με τον ZORRO και τον Aparadekto....?????????/ :roll: :roll: :roll: :|
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ελπίζω να πρυτανέψει η λογική . Δεν θα χαλάσουμε την άριστη συνεργασία μας για μια φήμη που δεν θα γίνει ποτέ είδηση
Άβαταρ μέλους
aparadektos

Δημοσίευση από aparadektos »

Tίποτα δεν έγινε αδερφέ MALEF.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τελικά όσοι μαλώνατε, τα βρήκατε? Έχασα και το μέτρημα... Πολλές διαφωνιές ρε παιδί μου... Ελπίζω όλα να είναι καλά...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Τα βρήκαμε, τα βρήκαμε...Μην αγχώνεστε...όλα καλά!!

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! :) :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”