Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Χαχαχαχαrenegade έγραψε:Πώς φαίνεται ότι το Σάκης είναι πουλεν σουΑποστόληςΑ έγραψε:Τι off-side έδωσε;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσα πέναλτι έχει πάρει φέτος ο Πανπεναλτιακός;
Άρε Κούγια πόσο γούσταρα να πέσεις....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
12 penalty φετος νομιζω ο βαζελος. προηγειται με διαφορα απ τον δευτερο γκεη.
-
- Επικοινωνία:
Φαντάσου σήμερα αν παίρναμε εμείς 3 πέναλτι, τι θα έγραφαν οι κωλοφυλλαδες αύριο και τι θα είχε λεχθεί στην λέπρα σπόρου!Τώρα,απλά ήταν Σάββατο και Ο βαζελος ισοπεδωτικός!wickerman έγραψε:Πόσα πέναλτι έχει πάρει φέτος ο Πανπεναλτιακός;
-
- Επικοινωνία:
Με εμας θα είχε βγάλει ήδη 5 ανακοινώσεις από ημίχρονοicue έγραψε:Αναμενουμε με αγωνια το σκουξιμο του κοντου μετα το ματς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Σάβ 25 Ιαν 2020, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Μα αν τους τα είχαν σφυρίξει όλα, όπως δήλωσε ο γιδώνης, θα διεκδικούσαν στα ίσα πρωτάθλημαwickerman έγραψε:Πόσα πέναλτι έχει πάρει φέτος ο Πανπεναλτιακός;

Οι αλλοι θα δωσουν 500 εκατομμύρια για τον Ποντενσε και τον αφηνουν να μπει αποστολη σε ντερμπι. Τοσο πολυ τους ενδιαφερει.
Δεν φαντάζεσαι αν υπάρξει ένα plot twist και τραυματιστεί πατώντας μπανανόφλουδα και ακυρωθεί η μεταγραφή τι γέλιο έχω να ρίξω. Όχι για τον τραυματισμό προφανώς, αλλά για την ποσότητα σανού που έχουν πουλήσει στους επιστήμονες αυτές τις μέρες.
Την Γουλβς την εχω δει φετος 5-6 φορες. Αμφιβαλλω αν χωραει στην αποστολη ο νανος. Δεν ξερω βεβαια μηπως πουλησουν και αυτοι κανεναν και δημιουργηθει κενο.
2 λιγότερα από όσα έπρεπεwickerman έγραψε:Πόσα πέναλτι έχει πάρει φέτος ο Πανπεναλτιακός;
Ποιον; Τον Τραορέ ας πούμε;icue έγραψε:Την Γουλβς την εχω δει φετος 5-6 φορες. Αμφιβαλλω αν χωραει στην αποστολη ο νανος. Δεν ξερω βεβαια μηπως πουλησουν και αυτοι κανεναν και δημιουργηθει κενο.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έβγαλε ανακοίνωση κατά του ΠΑΟΚ! Τι γίνεται και είναι ακόμα εκεί Ουάρντα και Κάτσε;boogeyman77 έγραψε:Με ένας θα είχε βγάλει ήδη 5 ανακοινώσεις από ημίχρονοicue έγραψε:Αναμενουμε με αγωνια το σκουξιμο του κοντου μετα το ματς.
Κούγιας: «Με πήρε ο Καρυπίδης, από τον Πανιώνιο και άλλες ομάδες και μου λένε τι χειρουργείο ήταν αυτό»!
Κούγιας: «Αρχίζω να νοσταλγώ την περίοδο της πρώτης παράγκας»
Ρε παιδια ειλικρινα τωρα, πως κερδιζει δικες αυτος ο ανθρωπος; Ειναι εγκληματικα χαζος. Καρφωνεται και καρφωνει και τους αλλους χωρις κανεναν απολύτως λογο.
Κούγιας: «Αρχίζω να νοσταλγώ την περίοδο της πρώτης παράγκας»

Ρε παιδια ειλικρινα τωρα, πως κερδιζει δικες αυτος ο ανθρωπος; Ειναι εγκληματικα χαζος. Καρφωνεται και καρφωνει και τους αλλους χωρις κανεναν απολύτως λογο.