Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Και επιτέλους, διάβασα και μια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του υπεύθυνου επικοινωνίας που υπενθυμίζει στον χοντρό το ποιόν του. Τέτοιες ανακοινώσεις πρέπει να βγαίνουν πιο συχνά.
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ24
Όπως έγινε γνωστό, η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης, στο διαιτητικό δικαστήριο, για την αρχική απόφαση περί ανάκλησης του δελτίου του Ντουρμισάι, έγινε δεκτή κι έτσι ο παίκτης, αναμένεται να είναι διαθέσιμος ξανά, για το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Παναιτωλικό.
Όπως έγινε γνωστό, η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης, στο διαιτητικό δικαστήριο, για την αρχική απόφαση περί ανάκλησης του δελτίου του Ντουρμισάι, έγινε δεκτή κι έτσι ο παίκτης, αναμένεται να είναι διαθέσιμος ξανά, για το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Παναιτωλικό.
Το κακό είναι ότι το σκουλήκι θα είναι από ότι φαίνεται 5 , έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στα πλέι οφ
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Εξακολουθουν να μην μπορουν να πουλησουν ομως, αν καταλαβα καλα. Που σημαινει οτι θα εξακολουθησουν να ειναι απληρωτοι.
δανεικός τελικά ο ντουρμισαι.....
Αυτοί λένε ψέμματα και στους δικούς τους.Αξιο παράρτημα.
Μόνο Έλληνες μπορούν να πάρουν.Για τους ξένους ισχύει η απαγόρευση
Αυτοί λένε ψέμματα και στους δικούς τους.Αξιο παράρτημα.
Μόνο Έλληνες μπορούν να πάρουν.Για τους ξένους ισχύει η απαγόρευση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alp920 την Παρ 24 Ιαν 2020, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καί όμως όταν έγινε η ῾μεταγραφή᾽ του Ντουρμισάι οι δημοσιογράφοι του άρεως έσκιζαν τα ιμάτιά τους ότι πρόκειται για μεταγραφή. Έλα όμως που η έφεση στην ΕΠΟ μας λέει καθαρά πως ο παίκτης είναι όντως δανεικός! Προσωπικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι μιλάμε για θυγατρική και στημένους.
Και οι ιδιοι το ξερουν. Απλα το μισος τους για τον ΠΑΟΚ τους κανει να το αποδεχονται.
Μα....απάντησε ο Άρεως.
Είπε....είναι δανεισμός για "τυπικούς λόγους".
Στην πραγματικότητα είναι κανονική μεταχαχαχααγραφή όπως ήταν και του Σιωπχαχαχαααααα......
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπε....είναι δανεισμός για "τυπικούς λόγους".
Στην πραγματικότητα είναι κανονική μεταχαχαχααγραφή όπως ήταν και του Σιωπχαχαχαααααα......
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαλλον το μπαν συνεχιζει να ισχυει και το εκατομμυριο το χρωσταει ο παλετας
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Εγώ δεν κατάλαβα, το ban το επιβάλλει η FIFA ή η ΕΠΟ;
Αθάνατο Ελληνικό κράτος. Ποιός νοιάζεται για την πληρωμή παλιών παικτών του άρεως; Σου λένε (αντίθετα με το τί λέει η ΦΙΦΑ), ότι η ομάδα οαρης δεν εχει καμιά σχέση με τον αρη, άρα είναι άδικο να πληρώσει ο παλέτας.
Θέλω πραγματικά να δώ αν κάποιος απ᾽αυτούς ήταν στο receiving end τί θα λέγανε.
Θέλω πραγματικά να δώ αν κάποιος απ᾽αυτούς ήταν στο receiving end τί θα λέγανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Παρ 24 Ιαν 2020, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ban το επιβάλλει η FIFA που δεν αναγνωρίζει τις Ελληνικές πατέντες με τα ΑΦΜ. H ΕΠΟ αποφασίζει με βάση την Ελληνική νομοθεσία, την οποία η FIFA δεν είναι αναγκασμένη να αναγνωρίσει, διότι όλες οι μεταγραφές χρειάζονται την δική της έγκριση.
και το πρόβλημα είναι τυχόν μη συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις γαι το δράστη. Χέστηκε ο παλέτας. θα συνεχιστεί και το αήττητο.
- john4serres
Ηταν που η ΕΠΟ ηταν δικια μας και τα ελεγχουμε ολα.
Το λενε οι ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΙ του βρωμοπειραια.
Το λενε οι ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΙ του βρωμοπειραια.
Κάτι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς του πέους που εξαφανίστηκαν με τον Σεμεδο και τα ατελείωτα μηνύματα μίσους της ΕΟ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk