Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Η κουλα θα κόψει βαθμούς, ότι και να έχει ο γατουλης με τον εμπορακο, αρκετό μέρος του κόσμου τον περιμένει τον γάτο να κάνει λακαμια να του τα χώσει. ότι και να λέμε οι τρεις ομάδες όπου βρούνε γαύρο θέλουν να τον πατάνε προσοχή μιλάω για τον μέσο οπαδό,δεν μιλάω για Αλαφούζους και Μελισσανίδιδες
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Το σκουλήκι την έχει κάνει την Ξάνθη πελάτη.
Σήμερα μπήκε οριστικά πλέι οφ.
Ποκ εναντίον ΠΑΟΚ τα πλέι-οφ
Σήμερα μπήκε οριστικά πλέι οφ.
Ποκ εναντίον ΠΑΟΚ τα πλέι-οφ
- invincible
Ο Γατούλης πήγε έτρεξε πρώτος πρώτος ξόδεψε ένα σωρό λεφτά (του χοντρού) να αγοράσει τις ενώσεις όλες πιστεύοντας ότι το καλοκαίρι θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ και η ΟΥΕΦΑ είπε
ξεχάστε τις εκλογές
Βάλανε τον Αυγενάκη να πιέσει την ΟΥΕΦΑ να γίνουν εκλογές και η ΟΥΕΦΑ ξανά
αυτοδιοίκητο τους λέει και GREXIT αν θες.
Έχουν ανεβάσει την πίεση του χοντρού είναι έτοιμος να εκραγεί και να σκάσει
βλέπεις τα ΑΡΔ της Αθήνας όπως ο πουρουπου να πιέζουν τον Αυγενάκη για GREXIT πιστεύοντας ότι έτσι θα μπλοφάρουν και θα τσιμπήσει ο Ιβαν.
Ο Γατούλης εν το μεταξύ παρακαλάει να του έρθει καμία απαγόρευση μεταγραφών σαν τον ρουλη μπας και σώσει τα σπασμένα

Βάλανε τον Αυγενάκη να πιέσει την ΟΥΕΦΑ να γίνουν εκλογές και η ΟΥΕΦΑ ξανά

Έχουν ανεβάσει την πίεση του χοντρού είναι έτοιμος να εκραγεί και να σκάσει

βλέπεις τα ΑΡΔ της Αθήνας όπως ο πουρουπου να πιέζουν τον Αυγενάκη για GREXIT πιστεύοντας ότι έτσι θα μπλοφάρουν και θα τσιμπήσει ο Ιβαν.

Ο Γατούλης εν το μεταξύ παρακαλάει να του έρθει καμία απαγόρευση μεταγραφών σαν τον ρουλη μπας και σώσει τα σπασμένα

- navigator11
Η χούλια δεν πρόκειται να πάρει ούτε ισοπαλία από τις αδερφές του μπιμπιακού.
- ΑποστόληςΑ
Στο OPEN λένε αυτή τη στιγμή, ότι η - όποια - καλή σχέση Αλαφούζου και Μαρινάκη έχει οριστικά τελειώσει.
Αν οντως ειπωθηκαν αυτα που ειπαν απο τον αλαφουζο, ειναι εντελως διαφορετικα απο αυτα που θελει ο γαυρος. Η ΝΔ βγηκε, πλησιαζει και το νεο μεγκα οσο ναναι, βλεπει και εναν ανταγωνισμο εκει. Δεν θα μπορουσε να συνεχιστει αυτη η ιστορια.
- Sick Bastard
Ο Ποντένσε γιατί δεν θα παίξει;ΑποστόληςΑ έγραψε:Με οπαδούς της ΑΕΧ που μιλάω, στη δουλειά μου, μου λένε ότι θα κερδίσουν. Οι ίδιοι το πιστεύουν, αλλά εγώ τους είπα ότι θα τα πούμε τη Δευτέρα. Κυριακή κοντή γιορτή.
Ο γάυρος κατεβαίνει χωρίς Ποντένσε και Σεμέδο, δύο βασικότατες μονάδες. Αν δεν του κόψουν βαθμούς τώρα, μία εξήγηση θα υπάρχει.
- ΑποστόληςΑ
Ο Κάκος λέει ότι η ανατροπή παίκτη του ΟΦΗ από τον Τσιμίκα είναι καθαρό πέναλτυ και ότι ο Semedo έπρεπε να δεχθεί απ ευθείας κόκκινη και όχι δεύτερη κίτρινη. Στην Αγγλία η βιαιοπραγία σε ball-boy τιμωτείται από 3 - 6 αγωνιστικές.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι χαιρετάει, αφού δεν μπήκε στην αποστολή στο Ηράκλειο.Sick Bastard έγραψε:Ο Ποντένσε γιατί δεν θα παίξει;ΑποστόληςΑ έγραψε:Με οπαδούς της ΑΕΧ που μιλάω, στη δουλειά μου, μου λένε ότι θα κερδίσουν. Οι ίδιοι το πιστεύουν, αλλά εγώ τους είπα ότι θα τα πούμε τη Δευτέρα. Κυριακή κοντή γιορτή.
Ο γάυρος κατεβαίνει χωρίς Ποντένσε και Σεμέδο, δύο βασικότατες μονάδες. Αν δεν του κόψουν βαθμούς τώρα, μία εξήγηση θα υπάρχει.
Αν ισχύει οτι η Γουλβς απεσυρε την προταση για τον Ολιβειρα, μαλλον μιλαμε για πουτανια Μεντεζ που θα κανει τους αεκτσιδες αρδ να βρουν την μιλια τους εναντιον του γαυρου. Αν γινει αυτο αναγκαστικα θα το χτυπησει το ματς η αεκ γιατι διαφορετικα θα τους παρουν με τις πετρες.
Ο πρωην τερματοφυλακας μας σιαμπανης τραυματιστηκε σοβαρά στο γονατο κ επιστρέφει Ελλάδα για χειρουργείο. Οι φιλοδοξιες τους θα περιμενουν λιγο ακομη μέχρι να ικανοποιηθουν.
Περαστικα κ σε αυτον κ στον τζανδαρη
Περαστικα κ σε αυτον κ στον τζανδαρη
Εμετική ανακοίνωση από τον απόγονο του Υψηλάντη με ρατσιστική αναφορά σε Ρώσο την ίδια στιγμή που ο ίδιος έχει πει ότι η μάνα του έχει ποντιακή καταγωγή από τα υψηλά της Τραπεζούντας
Τελειώστε τους 

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Έτσι μιλάει ο πρεζεμπορας που δεν μπορεί να κάνει μια πρόταση στα ελληνικά χωρίς λάθη.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ειναι δυνατον θα ηθελα λιγοτερα θαυμαστικα στις επισημες ανακοινωσεις μας.