Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;
Την έχω ξαναγράψει αλλα ήταν πολύ εύστοχη και μου έχει μείνει στο μυαλό.
Στο μπάσκετ μας δείχνει ποσο αληθινή είναι με τι τόση απαξίωση εκ μέρους μας.
Στο μπάσκετ μας δείχνει ποσο αληθινή είναι με τι τόση απαξίωση εκ μέρους μας.
Παιδιά όλο τα ίδια αναπαράγετε, σα χαλασμενο γραμμόφωνο... όχι φταίει ο κόσμος, όχι αγαπάμε το ποδόσφαιρο, όχι το μπασκετάκι μαραζώνει...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Το θέμα είναι ότι εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να γράφουμε και να φωνάζουμε αυτά τα ίδια και τα ίδια. Μέχρι κάποιοι να ακούσουν και να σκύψουν πραγματικά πάνω από τούτη τη δύσμοιρη ομάδα. Που δεν έχει δει θεού πρόσωπο τόσα χρόνια...
Μην τσατίζεστε ορισμένοι που διαβάζετε τα ίδια και τα ίδια. Τον πόνο μας λέμε και γράφουμε. Τι άλλο να κάνουμε τούτη την ώρα;
Μην τσατίζεστε ορισμένοι που διαβάζετε τα ίδια και τα ίδια. Τον πόνο μας λέμε και γράφουμε. Τι άλλο να κάνουμε τούτη την ώρα;
την προσευχη μας........τοσα χρονια δεν καναμε τιποτα τωρα ας κανουμε τουλαχιστον αυτο μπας και....
υγ:δεν ειμαι καθολου θρησκος απλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο
υγ:δεν ειμαι καθολου θρησκος απλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο
Ο LoverBoy δεν έχει και πολύ άδικο. Το σκεπτόμουν κι εγώ. Είμαστε σαν την χήρα όπου μετά τον θάνατο του άντρα της μιλάει μόνιμα για τον συχωρεμένο, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια.
Από την άλλη όμως κάπου πρέπει να πούμε (γράψουμε) τον πόνο μας. Μας τρώει τα σωθικά αυτό που συμβαίνει επί σειρά ετών στην ομάδα μας. Είμαστε και λίγοι, οπότε δεν υπάρχουν και πολλές γνώμες να ειπωθούν.
Τι άλλο θα μπορούσαμε να συζητήσουμε? Για μεταγραφές? Για αγωνιστικά?
Για κούπες????????? Το μόνο που έχουμε είναι το ένδοξο παρελθόν, το αρρωστημένο παρόν και το αβέβαιο μέλλον.
Στην αρχή της χρονιάς, όπου κυριαρχούσε η ελπίδα, είχαμε άλλα θέματα συζήτησης. Τώρα επιστρέψαμε στα παλιά. Δυστυχώς η φτώχεια φέρνει γκρίνια.
Υ.Γ. Φίλε Free4 και novito μας λείψατε.

Από την άλλη όμως κάπου πρέπει να πούμε (γράψουμε) τον πόνο μας. Μας τρώει τα σωθικά αυτό που συμβαίνει επί σειρά ετών στην ομάδα μας. Είμαστε και λίγοι, οπότε δεν υπάρχουν και πολλές γνώμες να ειπωθούν.
Τι άλλο θα μπορούσαμε να συζητήσουμε? Για μεταγραφές? Για αγωνιστικά?
Για κούπες????????? Το μόνο που έχουμε είναι το ένδοξο παρελθόν, το αρρωστημένο παρόν και το αβέβαιο μέλλον.
Στην αρχή της χρονιάς, όπου κυριαρχούσε η ελπίδα, είχαμε άλλα θέματα συζήτησης. Τώρα επιστρέψαμε στα παλιά. Δυστυχώς η φτώχεια φέρνει γκρίνια.
Υ.Γ. Φίλε Free4 και novito μας λείψατε.

Εντάξει εας αλλάξουμε θέμα.
Μήπως κάνουμε το θαύμα και πάρουμε το πρωτάθλημα?
Τα όνειρα είπαμε τζάμπα είναι...
Μήπως κάνουμε το θαύμα και πάρουμε το πρωτάθλημα?
Τα όνειρα είπαμε τζάμπα είναι...
να ρωτήσω κάτι που για μερικούς είναι αυτονόητο: δε θυμάμαι καθόλου τι επιχειρήσεις έχει ο αλεξόπουλος. Μπορεί να μου πεί κάποιος???
τεχνικη μεγαλη εταιρει ιδιωτικων και δημοσιων εργων (δομο.....δε κανω διαφημιση)
και καποια ξενοδοχεια μικρα και το les lazariste στη σταυρουπολη
και καποια ξενοδοχεια μικρα και το les lazariste στη σταυρουπολη
ωραία σε ευχαριστώ. θυμάμαι οτι ήταν και ο ίδιος νομίζω πολιτικός μηχανικός ή κάτι τέτοιο. και τώρα η επόμενη ερώτηση: ποιό είναι το πραγματικό του οικονομικό status??είναι ικανός από μόνος του ως επιχειρηματίας να τραβήξει το κουπί???τι ακούγεται στη θεσσαλονίκη?? (γιατί από αυτά που διαβάζω ως τώρα εδώ στο forum φαίνεται ένας άνθρωπος με αρκετά μεγάλη οικονομική ευχέρια. ισχύει??).
PS: μη νομίσει κανείς οτι είναι προβοκατόρικη η ερώτησή μου...
PS: μη νομίσει κανείς οτι είναι προβοκατόρικη η ερώτησή μου...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Εδώ που έχουμε φτάσει και προβοκατόρικη να είναι, δεν μας χαλάει καθόλου...
ειναι δυνατος ρε μαγκα .....τπτ αλλο.........αλλα το χω ξαναπει το θεμα δεν ειναι να ερθει αυτος αλλα η νεα γενια....αυτος εβγαλε πολυ πακετο απο το ΠΑΟΚ και καλο ειναι να αφησει τη νεα γενια να ασχοληθει.....και οχι μονος του........μη περιμενεις να βαλει πολυ χρημα, 3ος θα σαι χαβαλε ομως και θα τους κοιτας στα ματια τους κατω αυτο ειναι σιγουρο......αν νοιωθει οτι δε μπορει να τους χτυπησει θα τη κανει (αν με πιανεις)
Αυτό ξέχνα το. Δεν πρόκειται να βάλει τόσα φράγκα ώστε να πληρώσει τις παλιές αμαρτίες και να φτιάξει ομάδα τρίτης θέσης με το ανάλογο μπάτζετ. Αν ξεκινάμε με τέτοιες απαιτήσεις τότε δεν θα βγάλει χρονιά. Θα πέσουν τασάκια πάλι. Όχι πως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα αλλά δεν πρόκειται να "σπρώξει" μεγάλα πακέτα. Τα έξοδά του θα είναι ανάλογα με τα έσοδά του. Επιχειρηματίας είναι, όχι κορόιδο.diniko80 έγραψε:3ος θα σαι χαβαλε
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς ο Κώστας έχει δίκιο. Κι αυτό δεν θα το έκανε μόνο ο συγκεκριμένος, αλλά ο κάθε επιχειρηματίας. Ειδικά σε εποχές όπως αυτή που διανύουμε...