Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Ενταξει η κατασταση εχει ξεφυγει,ο αλλος στο 24 γραφει αρθρο οτι ειναι με τον σεμεδο γιατι το ballboy μπηκε στον χωρο εργασιας του!αντι να τον στησουνε απεναντι για να φαει 5 αγωνιστικες με εισαγγελικη παρεμβαση,τον δικαιολογούν σε ολα τα κωλοσαιτ τους!πρεπει να την κυνηγησουμε την τιμωρια του παντως
Λεει ο καρυ στους παικτες να φερουν το κυπελλο στη Θεσσαλονίκη.
Καποιος να του πει πως εδω βρισκεται τα τελευταια 3 χρονια...
Καποιος να του πει πως εδω βρισκεται τα τελευταια 3 χρονια...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν λέγονται τυχαία φουστιδες..Jack_riper έγραψε:Ενταξει η κατασταση εχει ξεφυγει,ο αλλος στο 24 γραφει αρθρο οτι ειναι με τον σεμεδο γιατι το ballboy μπηκε στον χωρο εργασιας του!αντι να τον στησουνε απεναντι για να φαει 5 αγωνιστικες με εισαγγελικη παρεμβαση,τον δικαιολογούν σε ολα τα κωλοσαιτ τους!πρεπει να την κυνηγησουμε την τιμωρια του παντως
Επειδή έχει αρχίζει να εξαφανίζεται το Βίντεο το έβαλα και εδώ
Άμα διαβάσεις στο 10 τι γράφουν θες να μπεις σε ένα αεροπλάνο και να γυρίζεις μόνο για μπάνια Ελλάδα. Έχουν πάει σε άλλο επίπεδο ούτε τα προσχήματα. Το κακο είναι ότι παγκόσμιος ο κόσμος στην εποχη της πληροφοριας όλο και ποιο πολύ δεν την αναζητά και δεν κριτικάρει τι διαβάζει. Σκέτη απογοητεύσει. Και το θέμα είναι άντε το 10. Το Sport 24 και το γάυρετα είναι mainstream media που θεωρούντε ουδέτερα και μιλάνε για ελαφριά αψημαχια ή ακόμα δικαιολογούν τον Σεμεδο και στο 10 το έχουν πάει ότι έπεσε πάνω του ο Souza δεν αναφέρουν καν το ball boy και πως η εξυγιαντες έβαλαν στο μάτι την ομάδα τους και παλικάρισια νίκησαν . Πραγματικά γράφουν σαν να μιλάνε κάτι φαντασμένοι γονείς στα κακομαθημένα παιδάκια τους. Είναι να τους λυπάσαι
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Λήξη συμβολαίου του Γιαννούλη(πρώην του Ολυμπιακού) θα έχουμε η αυτά γίνονται μόνο με πρώην παίκτες μας;( Βελλίδης).....Η ευαισθησία του Σιμιτζογλου που είναι με την απώθηση του φυλακοβιου στον πιτσιρικά;περιμένω κλήση άμεσα.......gpap έγραψε:έληξε.
0-1.
Το θετικό η κόκκινη του Σεμέντο που δεν θα παίξει με άεκ (σωστά;).
Εν τέλει, πάμε για το μεταξύ μας αγώνα με τον γαύρο μπροστά μας. Δεν θεωρώ πως θα μπορέσουμε
να τον περάσουμε έως τέλος.
Εγώ πιστέυω το 10 κομμάτι της πίπα... συγνώμη της πίτας τους ήταν για τον μαρινάκη ,ενισχυμένο λόγω μεγέθους, το 2ο για την παε ολυμπιακός και μετά ξεκίνησαν να κόβουν για την ομάδα τουςGospi έγραψε:κοψαν κομματια κ για τους παίχτες της μαμας εταιριαςΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί Ο.Α.Ρ.Η.Σ. έκοψε κομμάτι για τον Ντουρμισάι; Δεν επέστρεψε ο παίκτης στον γαύρο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σε υπαναπτυκτες ποδοσφαιρικα χωρες παιρνουν απευθειας κοκκινη kai 3 αγωνες εξω
[youtube]8LOfUyNs6uU[/youtube]
[youtube]8LOfUyNs6uU[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Τετ 22 Ιαν 2020, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γελαω με την τοποθετηση του χοντρου στη συναντηση. Ουσιαστικα δεν πηγε για να συζητησει, αλλα για να διαβασει το κειμενακι του (οπως στον χατζηνικολαου και στον σροιτερ) και να το δωσει ετοιμο στα μεσα του με το τελος της διαδικασιας.
Ξυδάκι βαγγελα. Θα μας κλασεις τα @@.
Εμενα η ολη σταση του μου δείχνει τεραστιο εκνευρισμο, βλεπω μεσα στο κειμενο και μπηχτες για τον υπουργο και την κυβερνηση.
Αυτο που θελει το δηλωνει χωρις ενοχες. Ο ΠΑΟΚ στη Β εθνικη, το βαρ και οι ξενοι να φυγουν, και ολοι να προσκυνανε την ομαδα του μπειραια. Ε δε θα του περασει.
Ξυδάκι βαγγελα. Θα μας κλασεις τα @@.
Εμενα η ολη σταση του μου δείχνει τεραστιο εκνευρισμο, βλεπω μεσα στο κειμενο και μπηχτες για τον υπουργο και την κυβερνηση.
Αυτο που θελει το δηλωνει χωρις ενοχες. Ο ΠΑΟΚ στη Β εθνικη, το βαρ και οι ξενοι να φυγουν, και ολοι να προσκυνανε την ομαδα του μπειραια. Ε δε θα του περασει.
-
Για μια ακόμη χρονιά ο βαζελος ήσυχα ήσυχα κάνει τη δουλειά του.
Η πιο επικίνδυνη ομάδα, ύπουλη μέχρι το κόκκαλο.
Για τους άλλους πλέον δεν έχω να πω τίποτα, ότι θέλει κάνει ο χοντρός κόντρα σε νόμους και λογική.
Μονη μου ελπίδα ο Σαββίδης και η σκακιστική του σκέψη.
Η πιο επικίνδυνη ομάδα, ύπουλη μέχρι το κόκκαλο.
Για τους άλλους πλέον δεν έχω να πω τίποτα, ότι θέλει κάνει ο χοντρός κόντρα σε νόμους και λογική.
Μονη μου ελπίδα ο Σαββίδης και η σκακιστική του σκέψη.
Εχει μοιρασει το nonpaper σε ολα τα "αντικειμενικα" σαιτ.
Παντως ο υπουργος που επκαλειται ο χοντρος συνεχεια στην ανακοινωση , μεχρι στιγμης τον ακουει ακταπαυστα
Από έκφραση σώματος ο Σαββίδης φενεται ο απόλυτος Κυρίαρχος.
- sourmenetes
- Moderator
+1926+
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk