Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- PAOK_Antarctica
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Απο την αρχή του πρωταθλήματος αυγατίζω κάποια χρήματα στο στοίχημα παίζοντας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό σε όλα τα μικρά ματς. Δεν έχω αγγίξει κανένα ντέρμπυ μέχρι τώρα. Την Κυριακή θα κάνω all-in στο διπλό του γαύρου. Δεν θα του κόψει το δρόμο ο Μελισσανίδης. Όχι τώρα. Μπορεί στα play off να τον ξαφνιάσει, αλλά τώρα θα πάει με τα νερά του. Δεν έχει να κερδίσει τίποτα κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι.
Απο τα λιγα που ειπαν, δεν εγινε κατι ιδιαιτερο, αυτα που λεγαν απο πριν αυτα αποφασισαν. Ξενο αρχιδιαιτητη και του χρονου, εκλογες τον Ιουνιο στην ΕΠΟ και μαλλον φουλ ξενους διαιτητες στα πλειοφ.
Ο Ιβαν παντως μπηκε μεσα στην αιθουσα και εκανε χειραψια με ολους τους ξενους, τον αυγενακη, τον γραμμενο και τον αλαφουζο. Και στο τελος χαιρετησε απο μακρια μαλλον τον Λυσσανδρου ή τον Μελισσανιδη. Τον χοντρο ουτε να τον φτυσει.
Ο Ιβαν παντως μπηκε μεσα στην αιθουσα και εκανε χειραψια με ολους τους ξενους, τον αυγενακη, τον γραμμενο και τον αλαφουζο. Και στο τελος χαιρετησε απο μακρια μαλλον τον Λυσσανδρου ή τον Μελισσανιδη. Τον χοντρο ουτε να τον φτυσει.
- ΑποστόληςΑ
Αν η ΑΕΧ στηθει με γαυρο, σημαινει οτι, λογικα δεν παιρνουμε πρωταθλημα. Θα φανει σε 4 μερες.
αν αυτο γινοταν με παικτη μας τωρα θα γινοταν της κακομοιρας και απο την επικοινωνιακη πιεση θα τρωγε 3 αγωνιστικες ο παικτης μας. εμεις...ολα καλαPAOK_Antarctica έγραψε:Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, έσπρωξε ball-boy και το πέταξε στο έδαφος μετά το τέλος του ματς με τον ΟΦΗ, αποβλήθηκε και χάνει την ΑΕΚ.
SDNA

Χαρακτηριστικά ο Χούμπελ δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον υφυπουργό που πήρε την μπάλα και οργάνωσε τη συνάντηση αυτή. Για να μιλήσουμε ανοικτά, τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Όλες οι πλευρές άρχισαν να μιλάνε. Εγώ όντας Αυστριακός δεν είμαι συνηθισμένος στη δική σας νοοτροπία. Ειπώθηκαν πράγματα που ίσως είναι αντίθετα στη δική μου κουλτούρα και ήταν προσβλητικά. Εδώ είναι διαφορετικά. Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπήρξε συμφωνία να γίνουν κάποια πράγματα. Η FIFA και η UEFA δεν μπορούν να μείνουν για πάντα. Οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν νωρίτερα, ίσως τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Θα υπάρχουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα καθοριστικά παιχνίδια. Θέλουμε να μειωθούν τα παράπονα».
zougla.gr
Θα μάθουμε ποτέ τι προσβλητικά ειπώθηκαν;
Επίσης, τι μπορεί να σημαίνει οι πρόωρες εκλογές της ΕΠΟ?
zougla.gr
Θα μάθουμε ποτέ τι προσβλητικά ειπώθηκαν;
Επίσης, τι μπορεί να σημαίνει οι πρόωρες εκλογές της ΕΠΟ?
παντως τον πρεζεμπορα αν τον πεις χοντρο παρεξηγειται
Στο γαυροσαιτ γραφουν οτι η εξυγιανση τον εβαλε στοχο για να μην παιξει με την αεκjibbie έγραψε:αν αυτο γινοταν με παικτη μας τωρα θα γινοταν της κακομοιρας και απο την επικοινωνιακη πιεση θα τρωγε 3 αγωνιστικες ο παικτης μας. εμεις...ολα καλαPAOK_Antarctica έγραψε:Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, έσπρωξε ball-boy και το πέταξε στο έδαφος μετά το τέλος του ματς με τον ΟΦΗ, αποβλήθηκε και χάνει την ΑΕΚ.
SDNA

- Mitsospaoki4
- Moderator
Ένας πρεζεμπορας, ένας λαθρεμπορας και ένας απατεώνας..
Ήρθε και ο Πόντιος και έχεις το τέλειο ανέκδοτο!
Υγ: οι Πόντιοι ελπίζω να μην παρεξηγηθητε..
Ήρθε και ο Πόντιος και έχεις το τέλειο ανέκδοτο!
Υγ: οι Πόντιοι ελπίζω να μην παρεξηγηθητε..
Ρε ο φυλακοβιος Σεμεδο τραμππυκιζει ball boy το ρίχνει κάτω. Και αυτός από τη Νοβα δεν το κριτικάρει καν. Εδώ ο Σεμεδο για να δούμε έχει κάρτα. Και δεν του έδωσε και απευθείας Κόκκινη ο διαιτητής. Ενώ έπρεπε ήδη να έχει κόκκινη. Ο Σεμεδο πράγματικα έχει βρει την ομάδα του με το ίδιο ήθος.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Η ΑΕΚ από τριαρα σε τριαρα την βλέπω να κάθεται να φάει μια Τριάρα. Μακάρι να παίξουν μπάλα κανονικά
- Maximus
Η χαρτινη ειναι πολύ ανεβασμένη με την έλευση του Καρρέρα, ο γαυρος με ομάδες που δεν του στήνονται, δυσκολευεται απίστευτα και ειλικρινά το λέω, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσου, θα είναι καραστήσιμο του κερατά!Tolaros έγραψε:Δεν μπορεί να στηθεί η αεκ μπροστά στον κόσμο της.
Πάνω που θέλουν συσπείρωση δε θα τους ξαναδιώξουν, δεν είναι ούτε Τρίπολη να παίζει σε άδειο γήπεδο ούτε ρούλης που ξέρει από πριν ότι θα χάσει και δεν έχουν θέμα.
Με αντίστοιχη εμφάνιση της σημερινής ο γάβρος την Κυριακή θα χάσει
Συμφωνώ μαζί σου φυσικά! Δυσκολευομαι να πιστεψω ότι θα στηθεί αυτό το ματς...
Με λίγη σοβαρότητα θα τους ξαναπεράσουμε στην βαθμολογία...
- Mauricio-8-
Μην περιμένετε την Αεκ να κόψει βαθμούς από τον Γαυρο να το θυμάστε αυτό.Και κοιτάξτε να μην φάει και καμιά 4αρα την Κυριακή.Μην ξεχνάτε ότι στα δύσκολα αυτές οι ομαδες ενώνονται! Αυτό έχει δείξει η ιστορία.
Υ.γ Είμαι σίγουρος ότι ούτε στα playoff θα κόψουνε βαθμούς από τον Γαυρο εδώ θα μαστε..!Δεν θέλουνε να το πάρει το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!
Υ.Γ playoff με Γαυρο, Αεκ, Αρη, Βαζελο, σημαίνει ΠΟΚ εναντίον του ΠΑΟΚ στα playoff να το ξέρετε.Και ο Ρόλος του συμπολίτη μας γνωστός.
Υ.γ Είμαι σίγουρος ότι ούτε στα playoff θα κόψουνε βαθμούς από τον Γαυρο εδώ θα μαστε..!Δεν θέλουνε να το πάρει το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!
Υ.Γ playoff με Γαυρο, Αεκ, Αρη, Βαζελο, σημαίνει ΠΟΚ εναντίον του ΠΑΟΚ στα playoff να το ξέρετε.Και ο Ρόλος του συμπολίτη μας γνωστός.
Θα χτυπήσουν το ματς μην λέμε έτσι εύκολα ότι θα κάτσουν να χάσουν....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε τα γάυρετα κτλπ του Σεμεδο στην ζούλα το περνάνε. Αψιμαχία ο Semedo. Ο Νικολακόπουλος φωνάζει ότι δεν γίνεται να βγαίνουν κάρτες μέρα το ματς. Σιχαματα. Άμεσα τιμωρία 2 μηνών θέλει.. Σκεφτειτε να το έκανε αυτός παίχτης μας θα ειχε τελειώσει η καριέρα του στην Ελλάδα τουλάχιστον. Αν και θα ζητούσαμε εμείς την τιμωρία του σαν οπαδοί. Είναι δυνατόν να συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν πιτσιρικά που τον κόβεις 2 κεφάλια και η συνέπεια να είναι μόνο κίτρινη κάρτα . Δλδ άμα δεν είχε πρώτη κίτρινη θα την γλίτωνε έτσι??