Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Στο χειρότερο σημείο το έβαλαν γαμώ τον μπελα μ.
- giwrgos04dex
-
Παλι ανυπαρκτοι σε ολο το ματς και με μια μαλακια του γιαννουλη το βαλανε οι γ@μιολες
Τώρα θα ανοιχτεί και ο όφη και θα βρουν χώρους.. μόνο αν ισοφαρίσουν νωρίς κάτι μπορεί να γινει.
- NIKOS_PAOK04
3 φόρες μαζί με το γκολ πήγε για κάτι ο γαύρος και οι 3 από ατομικό λάθος ενώ έχουν αντίπαλο κολλητά ! με την δική του δημιουργία στο 0 ! Εμείς σε τέτοιο ημίχρονο θα είχαμε στήσει κρεμάλες.
Μα αφού είναι υπερομάδα...NIKOS_PAOK04 έγραψε:3 φόρες μαζί με το γκολ πήγε για κάτι ο γαύρος και οι 3 από ατομικό λάθος ενώ έχουν αντίπαλο κολλητά ! με την δική του δημιουργία στο 0 ! Εμείς σε τέτοιο ημίχρονο θα είχαμε στήσει κρεμάλες.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δύο κάρτες στον Μπα και μια στον Σεμεδο έκανε γαργάρα ο Κόρακας. Όλο το παιχνίδι του ΟΦΗ το χαλάει ο Σεμέδο (αυτός για τον οποίο τα γαυροsites λένε ότι ενδιαφέρεται ο noorιακός). Το γκολ ήταν ευγενική χορηγία του Γιαννούλη που και αυτός αποτελεί καθ' όλη την διάρκεια του έως τώρα παιχνιδιού, πηγή κινδύνου για την άμυνα του ΟΦΗ.
Η διαφορα μας με περσι; Στην κακη μας μερα μπορουσαμε να νικησουμε ακομα και τον καλο γαυρο. Φετος αυτο δε γινεται.
Ωστοσο, συμφωνω με τον Λαμπρου, αν ειμαστε και οι 2 στην καλη μας μερα εμεις εχουμε καλυτερη ομαδα.
Ο οσφπ πρεπει να χασει βαθμους σημερα ή/και την Κυριακη. Θα έχουμε την ευκαιρια να τον προσπερασουμε στην Τουμπα ετσι κι αλλιως, αλλα πρεπει για ψυχολογικους λογους να παμε πρωτοι σε αυτο το ματς.
Ωστοσο, συμφωνω με τον Λαμπρου, αν ειμαστε και οι 2 στην καλη μας μερα εμεις εχουμε καλυτερη ομαδα.
Ο οσφπ πρεπει να χασει βαθμους σημερα ή/και την Κυριακη. Θα έχουμε την ευκαιρια να τον προσπερασουμε στην Τουμπα ετσι κι αλλιως, αλλα πρεπει για ψυχολογικους λογους να παμε πρωτοι σε αυτο το ματς.
Χαχαχαχαχα
Τι έκανε ο Κουτρουμπής;;;
Τι έκανε ο Κουτρουμπής;;;
Έχουν πιάσει και τα δοκάρια να πούμε
- Mitsospaoki4
- Moderator
βλέπω τον αγώνα εδω και 10λεπτά και ο οφη δείχνει παντελώς ακίνδυνος
Έχεις δει τον ΟΦΗ τελευταία;gpap έγραψε:πίστευα πως ο γαύρος θα έχανε στην Κρήτη...