Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- Maximus
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Για καθηστε ρε παιδιά!
Πόσο εύκολο νομίζετε ότι είναι κάποιος να καταδικάσει τον ΒΜ? Ή να τιμωρήσει τον γαύρο? Εδώ λέμε ότι πάνε με αλχημείες να μας τιμωρήσουν, δηλαδή το νομικό σύστημα είναι δικό τους και εσείς μου λέτε να εμπιστευτούμε την Ελλ. Δικαιοσύνη και να κινηθούμε νομικά?!?
Αντιφασκετε...
Όσο είναι ο ΘΘ στην Ουέφα και γίνονται μπίζνες, ούτε εκεί μπορούμε να προσφύγουμε...
Ευτυχώς ή δυστυχώς μόνο στο χορτάρι μπορούμε να τους παίξουμε...
Πόσο εύκολο νομίζετε ότι είναι κάποιος να καταδικάσει τον ΒΜ? Ή να τιμωρήσει τον γαύρο? Εδώ λέμε ότι πάνε με αλχημείες να μας τιμωρήσουν, δηλαδή το νομικό σύστημα είναι δικό τους και εσείς μου λέτε να εμπιστευτούμε την Ελλ. Δικαιοσύνη και να κινηθούμε νομικά?!?
Αντιφασκετε...
Όσο είναι ο ΘΘ στην Ουέφα και γίνονται μπίζνες, ούτε εκεί μπορούμε να προσφύγουμε...
Ευτυχώς ή δυστυχώς μόνο στο χορτάρι μπορούμε να τους παίξουμε...
Εγώ τουλάχιστον δεν μιλάω για δικαιοσύνη.
Για το επικοινωνιακό μιλάω. Και όποια πόρτα μπορούμε να χτυπήσουμε, που δυστυχώς φαίνονται όλες βαμμένες κόκκινες.
Για το επικοινωνιακό μιλάω. Και όποια πόρτα μπορούμε να χτυπήσουμε, που δυστυχώς φαίνονται όλες βαμμένες κόκκινες.
Κι επειδή δε θέλουν να εξετάζουν το ενδεχόμενο να ξεφτιλιστούν εκεί (εδώ τους πήδηξες επί ΑΑ και Τζανδάρη, Κάτσε βασικά χαφ και διαιτησία 70-30 εναντίον σου) γίνεται όλο το σκηνικό να σε βγάλουν εκτός χορταριού.Maximus έγραψε:... Ευτυχώς ή δυστυχώς μόνο στο χορτάρι μπορούμε να τους παίξουμε...
- trelopaoki444
bane1980 έγραψε:Εγώ τουλάχιστον δεν μιλάω για δικαιοσύνη.
Ακριβως αυτο. Δε μπορει να βλεπω σχολια δικων μας σε αθηναικα σαιτ για τις καταγγελιες του ολυμπιλαγου κ να μην τους τρεχουμε ολη μερα για νοορ1, στημενα κλπ. Πρεπει να παμε αλλου την κουβεντα. Αυτο λεμε οχι εκει που θελουν οι αρδ...
- navigator11
Θα το έπαθε ενώ έσκυβε για να κατουρήσει. Κρίμα για κάθε ... αθλητή ο οποιοσδήποτε τραυματισμός.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θλάση στη γάμπα ο Ιντέγκε, 1,5 μήνα έξω.
- navigator11
Περί σλοβαν, μην τρελαίνεστε. Η πεναλτάρα πάνω στον Αουγκούστο στον επαναληπτικό γύρω στο 78 μόνο από αρχιεγκάθετο δε θα δινόταν. Όπως και δε δόθηκε. Δε συζητάμε για το τι έγινε και στα 2 παιχνίδια με τις καριόλες τις ολλανδέζες το περασμένο καλοκαίρι.icue έγραψε:Βεβαια για την Εστερσουντ και την Σλοβαν δεν μας εφταιγε κανεις. Ας κανουμε πρωτα οτι περναει απο το χερι μας και να θελουν να μην μπορουν να μας στελνουν συνεχεια στον καθε Αγιαξ απο την αρχη.bane1980 έγραψε:Μα δεν είναι τι παραμύθι έχουμε φάει εμείς.
Ένα σωρό κόσμος το λέει οτι όσο στην ΟΥΕΦΑ / ΦΙΦΑ είναι ο γιος του κερατά, εμείς θα έχουμε Άγιαξ και πριονοκορδέλα εάν χρειαστεί και οι άλλοι κάτι λιμά και μαζί φιλικό κοράκι, για να διατηρείται η βιτρίνα και το πλυντήριο του ΤΣΛ.
Καταλαβαινω αυτο που λετε, αλλα αμα δεν μπορουμε στο μελλον να αποκλεισουμε αντιστοιχες Εστερσουντ και Σλοβαν και με κοντρα διαιτησια τη στιγμη που παραλιγο να αποκλεισουμε Αγιαξ με χειρουργείο, ας το κλεισουμε το μαγαζι στην Ευρωπη.
με δυο λογια τι λεει για θεοδωριδη-μαρινα;tolis01 έγραψε:Αυτά όχι κατηγορία ρίχνουν, αλλά διαλύουν σωματεία και στέλνουν φυλακή.trelopaoki444 έγραψε:Ειδατε τι ωραια που το χουμε φαει το παραμυθι? Ασχολουμαστε ολη μερα με τις επιτροπες του κωλου οταν ο μαριδακης εχει μπροστα του ενα βουνο.
Φοβομαστε μηπως φαμε υποβιβασμο οταν ο αλλος εχει ενα κατηγορητηριο οσο ολος ο ποινικος κωδικας μαζι.
Οποιος εχει ΩΡΕΣ ας κατσει να διαβασει. Θα δει πολλα μαργαριταρια. Οπως ας πουμε το Θοδωρακη το Θεοδωριδη με τον οποιο ταχα τα εχει ολο το γαυροσυστημα να συνομιλει με το αφεντικο του κ να τον ενημερωνει για το τι γινεται.
http://www.areiospagos.gr/nomologia/apo ... 0%20%D3%D4
Ημερομηνια 15 Ιανουαριου
Για μενα στη σημερινη συναντηση ο Ιβαν πρεπει να την παρει παραμασχαλα και να παει να την πεταξει στα μουτρα της ουεφα και να πει διαβαστε τη κ μετα ξανακαλεστε με να συζητησουμε για το πως θα βελτιωσουμε το ποδοσφαιρο
Υπομονη παιδια
Απορώ γιατί δεν τα σηκώνουν δικά μας σάιτ.
Όχι αδερφέ, δεν είναι έτσι, σόρρυ, αλλά δεν συμφωνώ.
Και η Σλόβαν και η Έστερσουντ μπάλα παίζουν. Δεν είναι τα Άσπρα Χώματα Ευβοίας.
Δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση από την ομάδα να κερδίζει και με κόντρα διαιτησία ομάδες επιπέδου EL όσο υποδεέστερες κι αν τις θεωρούμε (αν και η Εστερσουντ νομίζω οτι προχώρησε αρκετά στο θεσμό και έκλεισε κι άλλα σπιτάκια εάν θυμάμαι καλά).
Μας έχουν σφυρίζει 3 πέναλτυ σε αγώνα και θα έδινε και 4ο εάν χρειαζόταν
Μας έχουν ακυρώσει 3 γκολ σε αγώνα
Γενικά και ο αθλητής όταν βλέπει οτι ό,τι και να κάνει, θα τον αδικήσουν, επηρεάζεται. Και η ψυχολογία, ειδικά εν ώρα αγώνα παίζει μεγάλο ρόλο.
Άσε που εγώ πιστεύω οτι κοράκι που δεν το νοιάζει να κρατήσει ούτε τα προσχήματα (βλ. το μου#ι ο Π@πάς στον ημιτελικό ή το @ρχιδι ο Σπ@θ@ς το 2010), μπορεί να κάνει μέχρι και τη Θύελλα Καμαρίου να κερδίσει τη Λίβερπουλ (και χωρίς να παίζει ο Κλιγγόπουλος).
Και η Σλόβαν και η Έστερσουντ μπάλα παίζουν. Δεν είναι τα Άσπρα Χώματα Ευβοίας.
Δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση από την ομάδα να κερδίζει και με κόντρα διαιτησία ομάδες επιπέδου EL όσο υποδεέστερες κι αν τις θεωρούμε (αν και η Εστερσουντ νομίζω οτι προχώρησε αρκετά στο θεσμό και έκλεισε κι άλλα σπιτάκια εάν θυμάμαι καλά).
Μας έχουν σφυρίζει 3 πέναλτυ σε αγώνα και θα έδινε και 4ο εάν χρειαζόταν
Μας έχουν ακυρώσει 3 γκολ σε αγώνα
Γενικά και ο αθλητής όταν βλέπει οτι ό,τι και να κάνει, θα τον αδικήσουν, επηρεάζεται. Και η ψυχολογία, ειδικά εν ώρα αγώνα παίζει μεγάλο ρόλο.
Άσε που εγώ πιστεύω οτι κοράκι που δεν το νοιάζει να κρατήσει ούτε τα προσχήματα (βλ. το μου#ι ο Π@πάς στον ημιτελικό ή το @ρχιδι ο Σπ@θ@ς το 2010), μπορεί να κάνει μέχρι και τη Θύελλα Καμαρίου να κερδίσει τη Λίβερπουλ (και χωρίς να παίζει ο Κλιγγόπουλος).
- ΑποστόληςΑ
Στο Έστερσουντ στο πρώτο γκολ ήταν off-side ο επιθετικός που καθόταν μπροστά από τον τερματοφύλακά μας. Με τη Σλόβαν δεν μας έδωσαν καθαρό πέναλτυ πάνω στον Πέλκα στον πρώτο αγώνα και ένα άλλο πέναλτυ στον Αουγκούστο, στο δεύτερο.icue έγραψε:Βεβαια για την Εστερσουντ και την Σλοβαν δεν μας εφταιγε κανεις. Ας κανουμε πρωτα οτι περναει απο το χερι μας και να θελουν να μην μπορουν να μας στελνουν συνεχεια στον καθε Αγιαξ απο την αρχη.
Αντίθετα ο γάυρος είχε φοβερή διαιτησία υπέρ του στην Κωνσταντινούπολη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 22 Ιαν 2020, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε τι ασχολουμαστε τοτε; Τεσπα εχει πεσει μια μαζικη φοβια βλεπω, οποτε δεν εχει καποιο νοημα.
Το ότι η ΟΥΕΦΑ είναι χειρότερη κλίκα από όλους, είναι γνωστό. Κλάιν μαιν είναι οι τιγροβουτυρομπεμπεδες μπροστά της.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι δυναμικό η ΟΥΕΦΑ, είμαι σίγουρος πως πολλοί δικοί της είναι μπλεγμένοι σε διάφορα ζητήματα διακρατικά.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι δυναμικό η ΟΥΕΦΑ, είμαι σίγουρος πως πολλοί δικοί της είναι μπλεγμένοι σε διάφορα ζητήματα διακρατικά.
Δυο πεναλτι πηρε ο κουγιας σε 8 λεπτα. Να δω αν θα βγει ανακοινωση.
- Mitsospaoki4
- Moderator