Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΑΜΩΤΟ...
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Τρί 01 Απρ 2008, 10:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Και στο Sport24 γράφει ότι επιστρέφει ο Αλέφαντος στον γαύρο.
Ξεκολλήστε λίγο με τα πρωταπριλιάτικα!!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Εδω ο ζαγορ συνεχιζει μετα το καλοκαιρι να παιζει μπαλα στον παοκ συμφωνα με τα λεγομενα της μετροσπορτ χαχαχαχαχαχαχαχα :shock: :D :)
dimmisdim

Δημοσίευση από dimmisdim »

Το έμψυχο υλικό ήταν από μέτριο έως κακό. Και τον Μαρτσέλο Λίπι να προσλάμβανε ο Ζαγοράκης, ίδιο και απαράλλαχτο θα ήταν το αποτέλεσμα φέτος. Την μεγάλη ομάδα και τους μεγάλους προπονητές τους κάνουν οι μεγάλοι παίκτες. Δεν υπήρχε ποιότητα στον ΠΑΟΚ και φάνηκε κατά την διάρκεια της σεζόν. Πολύ γρήγορα μάλιστα. Μόνο όποιος ήταν τυφλωμένος από οπαδισμό δεν μπορούσε να το διακρίνει και έβλεπε τον Μπαϊάνο ως Ροναλντίνιο και τον Σάλμον ως Τιερί Ανρί.
ΠΗΓΗ: contra.gr

και κατα την ταπεινη μου αποψη θα συμφωνησω απολυτα. και γι'αυτο θα επιμεινω στην αποψη μου που την εχω ξαναπει οτι ο santos πρεπει να μεινει.
ας δουμε τις μεταγραφες του καλοκαιριου κι αν ειναι καλες και δεν παιρνουν αποτελεσμα τοτε κρινουμε τον προπονητη. νομιζω οτι τσαμπα κριτικη κανουμε απο τωρα, σιγουρα καποιοι εχουν δικιο και καποιοι αδικο αλλα με τετοιο υλικο δεν ειναι η ωρα που πρεπει να τον κρινουμε
Άβαταρ μέλους
tolis1186
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tolis1186 »

Εγώ συμφωνώ να μείνει μιας και έχει κλειστό συμβόλαιο και θα ήταν μεγάλη ζημία στα οικονομικά αν φύγει τώρα...

Για μένα το λάθος έγινε το καλοκαίρι και όταν υπέγραφε ο Σάντος το συμβόλαιο 3 χρόνια κλειστό... Καλύτερα 1+2 χρόνια παρά αυτό...
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Είναι όντως ένα θέμα αυτό.

Φαντάζομαι ότι ο Ζαγοράκης τον εμπιστεύεται απόλυτα και τον θεώρησε ως τον κατάλληλο (ή αν θέλεις ως τον καταλληλότερο) άνθρωπο για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με το πλάνο που είχε υπ' όψιν η διοίκηση, γι αυτό και το κλειστό τριετές.

Το αν είχε δίκιο ή όχι ο Ζαγοράκης σ' αυτή του την κρίση θα φανεί του χρόνου, τώρα δεν μπορούμε να το κρίνουμε.

Αν θες την ειλικρινή μου γνώμη, θεωρώ ότι ο Σάντος εξασφάλισε ότι η θητεία του στον ΠΑΟΚ θα τελειώσει αποτυχημένα την στιγμή που ανακοίνωσε το πλάνο της διοίκησης, πολύ απλά επειδή το να κάνουμε πρωταθλητισμό σε 2 χρόνια από τώρα μου φαίνεται αδύνατον εξαιτίας των δυσκολιών (οικονομικών και πολιτικών) που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ.

Αλλά για του χρόνου πιστεύω ότι ο Σάντος μπορεί να κάνει μια ομάδα που να παίζει καλά, να στέκεται αξιοπρεπώς και να βγει Ευρώπη. Και επιπλέον έχει δηλώσει ότι αν δεν τα καταφέρει θα σηκωθεί να φύγει μόνος του, χωρίς αποζημίωση και χωρίς τίποτα τέτοιο! Μπορεί να πιστεύεις ότι όλοι οι αθλητές και οι προπονητές είναι φιλοχρήματα @ρχίδι@, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που κρατάνε τον λόγο τους και άλλοι που δεν το κάνουν.

Όπως να 'χει, θα δούμε
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ το βλέπω πολύ χλωμό να χτυπάμε πρωτάθλημα (ουσιαστικά και όχι στα λόγια) ακόμα και σε 5 χρόνια!
Πιστεύω ότι είναι πολύ μακριά ακόμα η περιόδος όπου θα μπορούμε να δίνουμε συμβόλαια 800.000 ευρώ-1.500.000 ευρώ σε ελεύθερους ή που θα δίνουμε σε μία ομάδα 2 μύρια ώστε να αγοράσουμε παίχτη της!
Το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο σε όλους τους τομείς (αγωνιστικά-οικονομικά-παιχτικά), έστω κι αν το βήματα είναι μικρά αρκεί όμως να είναι σταθερά!
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Γλύψε γλύψε Ντάνι γιατί από μπάλα δεν βλέπω να κάνεις τίποτα δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
MariaKapa

Δημοσίευση από MariaKapa »

Σιγουρα το παλικάρι πρέπει να πάρει πόδι σιγά σιγά! Εγώ κάνω καλύτερο τέρμα απ' αυτόν. Πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός να δούμε και τον Γλύκο
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... 4145129565

Ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του F. Santos, που μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αναλυτικά η συνέντευξη:
"Το κίνητρο για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι, όπως τονίζω πάντα, είναι να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ. Είμαστε επαγγελματίες και επωμιζόμαστε μεγάλη ευθύνη, άρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι όπως οποιοδήποτε άλλο, σαν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς. Πρέπει να επιδείξουμε σοβαρότητα. Είναι υποχρέωση μας αυτό. Εκπροσωπούμε μια μεγάλη ομάδα και έχουμε υποχρέωση να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό σε όλα τα παιχνίδια

Ο Βερόν είναι διαθέσιμος για την αποστολή. Χτες προπονήθηκε και σήμερα επίσης και θα αποφασίσουμε αν θα παίξει η όχι.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε εμείς. Τα παιχνίδια παίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο άρα δεν θα αφήσω άλλα γεγονότα να μας επηρεάσουν. Είναι σημαντικό παιχνίδι και εκεί πρέπει να εστιάσουμε την σκέψη μας.

Δεν γνωρίζω πολλές περιπτώσεις τραυματισμών. Τώρα υπάρχουν απουσίες λόγω ποινών και καρτών. Αλλά θα κατεβάσω μια ενδεκάδα που κατά την γνώμη μου είναι ικανή να ανταποκριθεί σε αυτό που περιμένουμε. Και φυσικά δεν θα είναι πολύ μακριά από την απόδοση του τελευταίου παιχνιδιού. Υπάρχουν περιπτώσεις τιμωρημένων πως ο Salmon και ο Sznaucner αλλά πιστεύω στους παίκτες μου και πιστεύω ότι αυτοί που θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο θα παίξουν όσο το δυνατόν καλυτέρα.

Το ζήτημα της διαμόρφωσης του ρόστερ για την επόμενη σεζόν θα συζητηθεί στον κατάλληλο χώρο και την κατάλληλη στιγμή. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από εμένα και από τον Πρόεδρο και κατόπιν τούτου θα πούμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Ποιοι ενδεχομένως να έρθουν είναι μια βαθύτερη εργασία. Δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο.

Δεν πιστεύω ότι είναι η ενδεδειγμένη στιγμή για να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα. Κατά την γνώμη μου δεν είναι θέματα που πρέπει να βγουν σε δημόσια συζήτηση. Είναι σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με πρόσωπα και με την δομή του σωματείου και πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή όπως τους αξίζει. Βεβαίως θα πάρουμε τις αποφάσεις που κρίνουμε πιο σωστές.

Δεν υπάρχουν δικές μου δηλώσεις σε καμιά εφημερίδα. Άρα δικές μου δηλώσεις δεν φιλοξενούνται σε εφημερίδες. Μιλώ με τους παίκτες κάθε μέρα. Το έχω τονίσει ότι το ρόστερ δεν θα συγκροτηθεί επειδή οι εφημερίδες γράφουν αυτό ή κάποιος δήλωσε το άλλο. Το ρόστερ για την επόμενη σεζόν θα καθοριστεί με τα δικά μου κριτήρια και σύμφωνα με το πνεύμα που πιστεύω ότι πρέπει να είναι για την επόμενη σεζόν και όχι σύμφωνα με πιέσεις κάποιων. Εμένα δεν με επηρεάζουν οι πιέσεις. O πρόεδρος φυσικά και αποφασίζει αφού είναι αυτός που στα οικονομικά ζητήματα παίρνει τις αποφάσεις. Μαζί έχουμε καταλήξει στο κριτήριο για το τι επιθυμούμε για τον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Και το έχω τονίσει ότι επιθυμούμε έναν ΠΑΟΚ που να διεκδικεί σαφώς θέση στο κύπελλο UEFA. Άρα πρέπει να συγκροτήσουμε ένα ρόστερ που να έχει χαρακτηριστικά νικητή. Με αυτή τη λογική και αυτό το στόχο θα πάρουμε τις συγκεκριμένες αποφάσεις.

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στις 3 αυτές αγωνιστικές τις όποιες θεωρώ πολύ σημαντικές. Δηλαδή ποιο είναι το κίνητρο και η νοοτροπία της ομάδας σε αυτές τις αγωνιστικές μιας και δεν υπάρχει πια κανένας άλλος στόχος, υπάρχει όμως ο στόχος που είναι να παίξει καλά η ομάδα και να κερδίσει. Οπότε θα διαπιστώσουμε ποιος είναι σε θέση να υπηρετήσει σωστά τον ΠΑΟΚ.

Είναι πολύ σημαντικό να δούμε τον χαρακτήρα του παίκτη όταν παίζει. Η ομάδα μας πρέπει να υπηρετεί τον ΠΑΟΚ κανέναν άλλον, μόνο τον ΠΑΟΚ. Άρα πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο με την αποφασιστικότητα αυτού που θέλει να υπηρετήσει τον ΠΑΟΚ.

Απομένει ένα παιχνίδι που θα γίνει στην Τούμπα με τους δικούς μας οπαδούς και είναι το τελευταίο εντός έδρας της σεζόν. Σεβόμαστε πολύ τους οπαδούς μας και θέλουμε να έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους σε αυτό το παιχνίδι να παίξουν μπροστά τους.

Αυτή τη περίοδο θα ακουστούν πολλά ονόματα αλλά το έχω τονίσει ότι δεν επηρεάζομαι από τέτοιου είδους πιέσεις και συζητήσεις. Ήδη έχουμε καταρτίσει έναν κατάλογο μαζί με τον Πρόεδρο και τον Βρύζα για το τι επιθυμούμε και τι χρειαζόμαστε. Πρώτα θα τα επεξεργαστούμε, θα πάρουμε αποφάσεις και μετά θα τα παρουσιάσουμε. Μόλις ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το ρόστερ προφανώς και θα ανακοινώσουμε την σύνθεση του.

Αυτά λένε οι εφημερίδες. Εγώ δεν είπα τίποτα ως τώρα. Προφανώς ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά αν επιδείξουμε την αυτοσυγκέντρωση που δείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι και κατεβούμε στο γήπεδο με θέληση και αποφασιστικότητα, πιστεύω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και αυτό επιθυμούμε".
Άβαταρ μέλους
Hellas4
Επικοινωνία:

Θα πετυχει ο Σαντος;

Δημοσίευση από Hellas4 »

Peite tin gnwmh sas gia thn omada pou thelei na kanei o Santos tin nea sezon, asxetos paiktwn , eiste aisiodo3oi? H' estw pisteyte oti tha petyxei o Santos ton stoxo pou exei balei kai to perifimo "sxedio" pou exoun kanei me tin proedrara mas?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Κάτσε ρε αδερφέ να σωθούμε στο μπάσκετ, να τελειώσει και η χρονια και βλέπουμε...

Να δούμε και τι προετοιμασία θα κάνει ο Santos και τι μεταγραφές θα γίνουν και τα ξαναλέμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη...
tzeremes_4

Δημοσίευση από tzeremes_4 »

elpizoume se kati kalo.an kai o santos den exei deixei oti einai kai epirhimenos proponitis.opou kai na pige.kanw lathos???

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

1. Ανέβασε την Εστορίλ σε 2 χρόνια από την Γ' κατηγορία της Πορτογαλίας στην Α'.

2. Με την Πόρτο, σε 3 χρόνια, κατέκτησε 1 πρωτάθλημα Πορτογαλίας, 2 κύπελλα Πορτογαλίας, 2 σούπερ κάπ Πορτογαλλίας.
Έφτασε την Πόρτο στους 8 του champions league(αποκλείστηκε από Μπάγερν)
και στους 8 του uefa cup(αποκλείστηκε από Λίβερπουλ).

3. Με την Αεκ κατέκτησε ένα κύπελλο Ελλάδος

Υ.Γ. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα από τον πάγκο της Πόρτο σε 102 αγώνες, 70 νίκες, 18 ισοπαλίες και 14 ήττες.
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Πες τα, Μηδενιστή, γιατί οι αμφισβητίες του Σάντος είναι ικανοί ακόμη και να παραβλέψουν ή να διαστρεβλώσουν τα στατιστικά για να στηρίξουν τα επιχειρήματά τους!

Παιδιά, να τον κριτικάρουμε τον άνθρωπο για υπαρκτούς λόγους τουλάχιστον, όχι να παραβλέπουμε τα επιτεύγματά του.

Γενικά πάντως για το τόπικ θα πρότεινα να το αφήσουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η χρονιά για να μπορούμε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”