ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 18:00 19/01 PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 18:00 19/01 PAOKTV
Πρέπει να βάλουμε 2-3 γκολ γιατί ψάξε-ψάξε όλο και κάτι θα βρει το Βαρ στην πορεία 
-
Ksenitemenos4
τι δεν βλεπομαστε ρε παιδια, παιχτηκε εστω και μισο λεπτο μπαλα?
Απαράδεκτο 1ο ημίχρονο. Τραγικό κέντρο, αργοί, προβλέψιμοι. Μαουρίτσιο, Πέλκας ανύπαρκτοι αλλά ο χειρότερος είναι με διαφορά ο Ντάγκλας. Ας ελπίσουμε να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρέπει να βάλουμε κι άλλο να χαλαρώσουμε λίγο.
Μέτριοι και νωθροί και οι τρεις του κέντρου.
Μέτριοι και νωθροί και οι τρεις του κέντρου.
Απαράδεκτοι Μαου Αουγκούστο.
Το μάτς φωνάζει για κανονικό αμυντικό χάφ. Ειδικά ο Μαου είναι ανέτοιμος, δεν είναι για να ξεκινάει. Δεν ξέρω γιατί ο Εσίτι δεν ξεκινάει.
Το μάτς φωνάζει για κανονικό αμυντικό χάφ. Ειδικά ο Μαου είναι ανέτοιμος, δεν είναι για να ξεκινάει. Δεν ξέρω γιατί ο Εσίτι δεν ξεκινάει.
1, Δεν Βλεπομαστε..
2, Δεν Βλεπομαστε.
3, Δεν εχω δει πιο υποπτο ΒΑΡ στην ζωη μου
4, το παθος με το οποιος ζητανε συνεχεια σφυριγμα οι του αστερα μου δειχνει οτι εχει πεσει υποσχεση για παραδακι απο το αφεντικο τους τον μαρινακη αν μας κοψουν βαθμο.
2, Δεν Βλεπομαστε.
3, Δεν εχω δει πιο υποπτο ΒΑΡ στην ζωη μου
4, το παθος με το οποιος ζητανε συνεχεια σφυριγμα οι του αστερα μου δειχνει οτι εχει πεσει υποσχεση για παραδακι απο το αφεντικο τους τον μαρινακη αν μας κοψουν βαθμο.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Εμένα σήμερα δε μου αρέσει ο Πελκας. Βλέπω να βγαίνει στο 60.
Πολύ χαλια η ομάδα.
Δυστυχώς παίζουμε με παίκτη λιγότερο...παίκτης Αουγκούστο δεν υπάρχει και βάζει ζόρια και στα υπόλοιπα χαφ,σε συνδυασμό με το ότι ο μισιτς παίζει πιο ψηλά και δεν νιώθει άνετα.
Δεν μου αρέσει επίσης που ο Βιερίνια ρίχνει τον Ρυθμό της ομάδας με αποτέλεσμα να παίζουμε χωρίς ενταση
Δυστυχώς παίζουμε με παίκτη λιγότερο...παίκτης Αουγκούστο δεν υπάρχει και βάζει ζόρια και στα υπόλοιπα χαφ,σε συνδυασμό με το ότι ο μισιτς παίζει πιο ψηλά και δεν νιώθει άνετα.
Δεν μου αρέσει επίσης που ο Βιερίνια ρίχνει τον Ρυθμό της ομάδας με αποτέλεσμα να παίζουμε χωρίς ενταση
- anekfrastos
Γενικά δεν έχουμε κέντρο. Καντούρι, Βέρνμπλουμ τραυματίες, Μαουρίσιο ανέτοιμος, Ντούγκλας μέτριος και ο Εσίτι για μένα ακατάλληλος για ΠΑΟΚ. Δε μπορεί να έχεις παίκτη στο κέντρο με την (σχεδόν ανύπαρκτη) τεχνική και έκρηξη του Εσίτι.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Στόχος τους να μας κάνουν και εμάς να αγανακτήσουμε με το ΒΑΡ, με καθυστερήσεις δίχως λόγο. Η ομάδα όταν μπαίνει έτσι, εριστερά χρειάζεται παίκτη που να κρατάει μπάλα, δηλαδή τον Μπίσεσβαρ. Πραγματικά ο κόουτς κάνει συνεχώς λάθη. Χρειάζονται αλλαγές. Το παιχνίδι χρειάζεται ένα γκολ νωρίς για να το κλειδώσουμε. Τον Μαουρίτσιο και εγώ, αγύμναστος, του παίρνω άνετα την μπάλα...
- ΑποστόληςΑ
Δεν υπάρχει πολλή κίνηση στους μεσοεπιθετικούς μας μετά το γκολ. Χαλάρωσαν και δεν ξεμαρκάρονται για να πα΄ρουν μπάλα. Αντίθετα οι του Αστέρα τα δίνουν όλα εναντίον μας (τα που#$%α που άνοιξαν τα πόδια στον γαύρο), αλλά αυτή είναι η δουλειά τους.
Εμένα δεν με αρέσει ο Πέλκας, θα το πω άλλη μια φορά, γιατί ΟΠΟΤΕ η μπάλα πάει σ' ασυτόν την κερδίζουν οι του Αστέρα.
Οπωσδήποτε να μπει ο Λάμπρου.
Εμένα δεν με αρέσει ο Πέλκας, θα το πω άλλη μια φορά, γιατί ΟΠΟΤΕ η μπάλα πάει σ' ασυτόν την κερδίζουν οι του Αστέρα.
Οπωσδήποτε να μπει ο Λάμπρου.
-
john4serres
Γαϊτανίδης.PAOK_Antarctica έγραψε:Εκτός αποστολής ποιος έμεινε τελικά;
Αν συνεχισουμε να δινουμ χωρο στον Αστερα, θα βρεθουν ακομη περισσοτερες φασεις για το μαμημενο κορακι, για να δωσει κατι μεσω βαρ...
Οσο κι αν ειναι στημενος, αν εμεις δεν διναμε χωρο και δεν εμφανιζαμε τετοια ελλειψη συγκεντρωσης και παθους, δεν θα ειχαμε θεματα.
Ττοια ματς τα καθαριζεις και επιβαλλεις τον ρυθμο σου.
Το σκορ ειναι ρευστο και δυστυχως η εικονα της ομαδας δεν ειναι ενθαρυντικη.
Ο Αουγκουστο ειναι επιρρεπης σε λαθη τοσο οταν εχει την μπαλα και πιεζεται οσο και οταν αμυνεται.
Ο Μαουριτσιο δειχνει φανερα ανετοιμος και αργος.
Ο Πελκας σκουντουφλαει πανω στους αμυντικους του αστερα, και δυστυχως ο Μισιτς δειχνει εξω απο τα νερα του εκει μπροστα. Βεβαια ισως φταιει οτι δεν φτανει ευκολα και ορθολογικα η μπαλα σ αυτον.
Ευτυχως εχουμε την καλυτερη αμυνα στην χωρα και εναν εξαιρετικο στραικερ
Οσο κι αν ειναι στημενος, αν εμεις δεν διναμε χωρο και δεν εμφανιζαμε τετοια ελλειψη συγκεντρωσης και παθους, δεν θα ειχαμε θεματα.
Ττοια ματς τα καθαριζεις και επιβαλλεις τον ρυθμο σου.
Το σκορ ειναι ρευστο και δυστυχως η εικονα της ομαδας δεν ειναι ενθαρυντικη.
Ο Αουγκουστο ειναι επιρρεπης σε λαθη τοσο οταν εχει την μπαλα και πιεζεται οσο και οταν αμυνεται.
Ο Μαουριτσιο δειχνει φανερα ανετοιμος και αργος.
Ο Πελκας σκουντουφλαει πανω στους αμυντικους του αστερα, και δυστυχως ο Μισιτς δειχνει εξω απο τα νερα του εκει μπροστα. Βεβαια ισως φταιει οτι δεν φτανει ευκολα και ορθολογικα η μπαλα σ αυτον.
Ευτυχως εχουμε την καλυτερη αμυνα στην χωρα και εναν εξαιρετικο στραικερ
-
makispaspartou
Τρία τα προβλήματα σήμερα... Μίσιτς στο 10, Βιειρίνια αντι Γιαννούλης και Ίνγκασον πίσω δεν βλέπονται.. Τον Ντάγκλας δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον βρίζετε είναι ίσως ο πιο καλός από τα χαφ...