ΠΑΟΚ - Ιωνικός Νίκαιας 110-80, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Ιωνικός Νίκαιας 110-80, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το Ρέθυμνο με μια πρόχειρη ματιά έχει το καλύτερο πρόγραμμα από τους ανταγωνιστές μας (ίσως μαζί με το σκουλίκι, που ήδη πήρε τα πάνω του και με διπλό στη Νίκαια το γυρίζει).
Αντίθετα βλέπω να ζοριζει πολύ κι ο Πανιώνιος αν χάσει τελικά σήμερα Κίνο Κολοσσός που επίσης δεν έχει και το καλύτερο πρόγραμμα.
Ένα σημαντικό στοιχείο που προσέχω τώρα για μας είναι ότι όλες οι νίκες μας ήρθαν υπερβολικα άνετα.
Αντίθετα διεκδικήσαμε ως το τέλος/παράταση/κάποια στιγμη της 4ης περιόδου 7 παιχνίδια, τα οποία τα χάσαμε ΟΛΑ!!!!
Αυτό κάτι λέει και για το αγωνιστικο/προπονητικό αλλά και για τη ζημιά της Ευρώπης.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντίθετα βλέπω να ζοριζει πολύ κι ο Πανιώνιος αν χάσει τελικά σήμερα Κίνο Κολοσσός που επίσης δεν έχει και το καλύτερο πρόγραμμα.
Ένα σημαντικό στοιχείο που προσέχω τώρα για μας είναι ότι όλες οι νίκες μας ήρθαν υπερβολικα άνετα.
Αντίθετα διεκδικήσαμε ως το τέλος/παράταση/κάποια στιγμη της 4ης περιόδου 7 παιχνίδια, τα οποία τα χάσαμε ΟΛΑ!!!!
Αυτό κάτι λέει και για το αγωνιστικο/προπονητικό αλλά και για τη ζημιά της Ευρώπης.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Συνεχιζουμε....αντε να δουμε τι θα προσφερουν και οι 2 καινουργιοι που ερχονται.....ειναι και παντελώς αγνωστοι....δεν μου γεμιζουν το ματι πως μπορουν να κανουν την διαφορά....ειδωμεν....το θεμα ειναι ποιους θα διωξουν....σιγουρα Νοουλς και ΜΑΛΛΟΝ Μπεστ.....για να ερθουν 2 αμφιβολου ποιοτητας.....δεν ξερω.....το προβλημα στην ομαδα παντως ειναι οι Σαρικοπουλος και ΒΑΓΓΕΛΗΣ και οχι οι ξενοι αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο!
Συνεχιζουμε....αντε να δουμε τι θα προσφερουν και οι 2 καινουργιοι που ερχονται.....ειναι και παντελώς αγνωστοι....δεν μου γεμιζουν το ματι πως μπορουν να κανουν την διαφορά....ειδωμεν....το θεμα ειναι ποιους θα διωξουν....σιγουρα Νοουλς και ΜΑΛΛΟΝ Μπεστ.....για να ερθουν 2 αμφιβολου ποιοτητας.....δεν ξερω.....το προβλημα στην ομαδα παντως ειναι οι Σαρικοπουλος και ΒΑΓΓΕΛΗΣ και οχι οι ξενοι αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο!
Ευτυχώς κέρδισε και το περιστέρι μέσα στον Πανιώνιο,τον οποίο Πανιώνιο προσπάθησε πολύ η διαιτησία να τον κρατήσει στο ματς
- john4serres
Αν και δεν τον είδα τον αγώνα, θεωρώ πως η ομάδα πρόσφερε θέμα στον κόσμο σήμερα.
Θα ψάξω highlights.
Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!
Έξι με επτά ομάδες παλεύουν για την παραμονή.
Θα ψάξω highlights.
Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!
Έξι με επτά ομάδες παλεύουν για την παραμονή.
- Μπαρκαρούτσος
Στον Ιωνικό πάντως πρέπει να είχαν ποντάρει κανα 2-3 σπίτια στο +30
Ε ναι, αφού στο ημίχρονο το line ήταν +35...0 με τη διαφορά στους 20
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βάζει ο αμερικανός του τρίποντο, και πιάνει το κεφάλι του και μετά μας κάνουν φάουλ για βολές στα 9 δευτερόλεπτα. 

Για την ακρίβεια σκυλιαζει να κάνει το φάουλ. Εως αντιαθλητικό δίνονταν. Και λες: "οκ προφανώς τους ενδιαφέρει η διαφορά"!
Και στο καπάκι μετά τις βολές δεν εκδηλώνουν καν επίθεση...
Όντως περίεργη φάση...
Όντως περίεργη φάση...
Και το κάνουν και στον Ουίγκινς, που δε τον λες και εύστοχο στις βολές.. Ρίσκαραν 

- kataramenos5
Η μεγάλη νικη κρυβει το προβλημα κατω απ το χαλακι. Απεναντι σε μια ομαδα διαλυμενη, που μαζευτηκε προχθες καταφεραμε να φαμε 80 ποντους.
Χωρις να εχεις αδικο στην ουσια αυτου που λες.....υπηρξαν ουτως ή αλλως στιγμες χαλαρωσης απο μεριας μας κι ετσι εφτασαν τους 80....ενα ματς που ηταν μονιμως πανω απο 20 ποντους δεν γινεται διαφορετικα....παλι καλα....γιατι εχω φοβηθηκα που ειχαν τοσο μεγαλη διαφορα απο την αρχη.....
- Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Η μεγάλη νικη κρυβει το προβλημα κατω απ το χαλακι. Απεναντι σε μια ομαδα διαλυμενη, που μαζευτηκε προχθες καταφεραμε να φαμε 80 ποντους.
Στα 40 λεπτά φάγαμε 80, αλλά στα 30 το σκορ ήταν 90-53... Και στο 2ο δεκάλεπτο ήταν 59-39..
- episimos73
Όχι περίεργη φάση, ξεφτιλίκια.Besuch 2 έγραψε:Για την ακρίβεια σκυλιαζει να κάνει το φάουλ. Εως αντιαθλητικό δίνονταν. Και λες: "οκ προφανώς τους ενδιαφέρει η διαφορά"!
Όντως περίεργη φάση...
- kataramenos5
Ειχε κριθει το παιχνιδι στο ημιχρονο? 40 εφαγες. Η διαφορα ποντων δε μας απασχολουσε?