Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Τι να πλέξω ρε;;;;;;
Κανά σεμεδάκι η να έχω κέντημα για την προικα μου;;;;;
Άντε πάνε και ψήσε κανά καλαμαράκι!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Να τος παλι Δημητρη!!!!!!!!

Βρε τον μπαγασα τον δεξαμενο...οντως φυλαει καραουλι!!!!! :) :) :)
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Εικόνα

:wink:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η συνείδηση «αναδύεται» μέσα από το ανθρώπινο μυαλό, αλλά πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό, πότε και σε ποια σημεία στον εγκέφαλο, αποτελούν ένα μεγάλο μυστήριο, το «ιερό δισκοπότηρο» των νευροεπιστημών. Τώρα, μια νέα έρευνα ρίχνει περισσότερο φως σε αυτό το μέγα μυστήριο, υποστηρίζοντας ότι η συνείδηση φαίνεται πως πηγάζει από τη συντονισμένη δραστηριότητα ολόκληρου του εγκεφάλου.

Ορισμένοι νευροεπιστήμονες θεωρούν ότι η συνείδηση «ξεπηδά» από ένα και μόνο σημείο στον εγκέφαλο, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η συνείδηση δεν έχει μια νευρωνική «έδρα», αλλά βασίζεται σε πολύ ευρύτερα εγκεφαλικά κυκλώματα. Η νέα έρευνα, που εντάσσεται στη δεύτερη κατηγορία, υποστηρίζει ότι τέσσερις επιμέρους και ξεχωριστές διαδικασίες συνδυάζονται για να δώσουν τη νευρωνική «υπογραφή» της συνειδητής δραστηριότητας.

Η έρευνα έγινε από Γάλλους επιστήμονες υπό τον δρα Ραφαέλ Γκαγιάρ της Μονάδας Γνωσιακής Νευροαπεικόνισης του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ιατρικής Έρευνας (ΙΝSERM) και δημοσιεύτηκε στο βιολογικό περιοδικό ?PLoS Biology?, σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες Science Daily και New Scientist.

Χρησιμοποιώντας ενδοεγκεφαλικές ηλεκτροφυσιολογικές καταγραφές της νευρωνικής δραστηριότητας από εμφυτευμένα ηλεκτρόδια βαθιά σε κρανία εθελοντών, η μελέτη, για πρώτη φορά με τέτοια ακρίβεια, αποτύπωσε την εγκεφαλική «υπογραφή» της συνείδησης. Οι συνήθεις λειτουργικές μαγνητικές τομογραφίες (fMRI) και τα ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα δεν θεωρούνται επαρκή για έρευνες σε σχέση με την προέλευση της συνείδησης. Ο καλύτερος τρόπος θεωρείται η εμφύτευση βαθιά στον εγκέφαλο ηλεκτροδίων, όμως τέτοιου είδους έρευνες εγείρουν ζητήματα ηθικής φύσης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση των Γάλλων επιστημόνων, χρησιμοποιήθηκαν εθελοντές που πάσχουν από επιληψία και, ούτως ή άλλως, για θεραπευτικούς λόγους, είχαν ηλεκτρόδια στον εγκέφαλό τους.

Οι ερευνητές έδειξαν μια σειρά από λέξεις στους εθελοντές για διάρκεια μόλις 29 χιλιοστών του δευτερολέπτου και στη συνέχεια αποτύπωσαν την ενεργοποίηση τεσσάρων ξεχωριστών νευρωνικών «κυκλωμάτων», που θεωρείται ότι συναποτελούν το ?hardware? της συνείδησης. Αυτά «ανάβουν» ελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου μετά την αντίληψη μιας λέξης από τον άνθρωπο, η οποία έτσι γίνεται συνειδητή.

http://www.metropolisradio.gr/6747

kai

Πιστούς οπαδούς φαίνεται πως διατηρούν, παρά τη διεθνή οικονομική κρίση, τα πολυτελή αυτοκίνητα. Οι υποψήφιοι αγοραστές -έστω και λιγότεροι σε σχέση με πέρυσι- εξακολουθούν να περνούν το "κατώφλι" των αντιπροσωπειών των ακριβών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Στη Θεσσαλονίκη, η "Sportscar Macedonia SA" έθεσε εδώ και λίγες ημέρες σε λειτουργία τις νέες εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας της Porsche, στην ανατολική πλευρά της πόλης (Εθνικής Αντιστάσεως 130), όπου παρουσιάστηκαν χθες βράδυ τα τρία νέα μοντέλα "Cayman", "Boxter" και "Cayenne Diesel", ενώ μέχρι το τέλος του 2009 αναμένεται να έρθει και το νέο τετράθυρο "Panamera". Τα νέα μοντέλα αναμένεται να αντισταθμίσουν σταδιακά την πτώση πωλήσεων κατά περίπου 30% στο πρώτο δίμηνο του 2009, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός διευθυντής της "Sportscar Macedonia SA", κ. Δημήτρης Καρακούλας.

Κατά τον ίδιο, η κρίση δεν φρενάρει το σχεδιασμό της Porsche. "Όταν βρίσκεσαι εν μέσω μιας κρίσης είτε παραδίδεσαι πλήρως είτε συνεχίζεις τα πλάνα που έχεις προγραμματίσει από πριν. Και αφού δεν σταματάει η μητρική εταιρία, δεν σταματούμε ούτε εμείς", διευκρινίζει.

http://www.metropolisradio.gr/6748
Άβαταρ μέλους
l3n@@

Δημοσίευση από l3n@@ »

Platon έγραψε:Εκτος κι αν εσυ θελεις κανα τρελο νυφικο και μεινουμε στο τελος μπατιρηδες...

Διαρκειας, μετοχες, μινι διαρκειας, παλι μετοχες, νυφικα, κουστουμια, γαμοι, βαφτησια...παει πτωχευσαμε...

Πρόεδρε μην ανησυχείς.. Θα είναι ένα λιτό και απέριττο νυφικό.. Κεντημένο όλο στο χέρι με ασπρόμαυρα swarowski να σχηματίζουν τον δικέφαλο στην πλάτη(για να μην βάλω και ξώπλατο και με αφορίσει ο παπάς από την εκκλησία) και το πέπλο θα είναι από ολόλευκη οργάντζα με μαύρες λεπτομέρειες τα 4 γράμματα που χαρακτηρίζουν την ζωή μας..ΠΑΟΚ..

Και αν δεν μας κάτσει αυτό υπάρχει πάντα και η άσπρη εμφάνιση της ομάδας.. Ξέρεις πως πηγαίνει το σορτς με την γόβα???!!!!!
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

l3n@@ έγραψε:
Platon έγραψε:

Και αν δεν μας κάτσει αυτό υπάρχει πάντα και η άσπρη εμφάνιση της ομάδας.. Ξέρεις πως πηγαίνει το σορτς με την γόβα???!!!!!
:) :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

dreamwarrior έγραψε:Τι να πλέξω ρε;;;;;;
Κανά σεμεδάκι η να έχω κέντημα για την προικα μου;;;;;
Άντε πάνε και ψήσε κανά καλαμαράκι!!!!!!!!!!!!

Καλαμαράκι ή κεμπάπ με γιαούρτι; Ξέρεις πως το λένε αυτό, έτσι Ντρήμ; :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

mi8rio έγραψε:
l3n@@ έγραψε:
Platon έγραψε:

:) :lol:

ΚΑΙ ο Σταύρος είναι εδώ! :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Eva

Δημοσίευση από Eva »

Ααααααααααααααααα!!!! Έχουμε γάμο στο ό,τι να ναι??? Λένα κανόνισε να πιάσω την ανθοδέσμη... χιχιχι

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Υποννοείς κάτι αδερφέ συναγωνιστα Dimiskίδη;;;;
Όχι λοιπόν δεν ξέρω πως το λένε.....Εκτός και αν στην επόμενη μου κάθοδο στας αθήνας με ταΐσετε τέτοιο πράμα!!!!!!
Να έχετε και μία τουαλέτα έτοιμη για όλα οκ;;;;;
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ε όχι!!!!!
Μόλις πήγα να κάνω ποστ να σου και το σεβαστό μέλος μας η ΕΥΑ!!!!!
Καλησπέρα σας δεσποινίς μου και καλώς ήλθατε στον θαυμαστό οτι να 'ναι κόσμο μας!!!
Μήπως θέλετε να γίνετε κι εσείς παρανυφάκι;;;;;
Eva

Δημοσίευση από Eva »

Παρανυμφάκι?!!! Ποιός άλλος θα είναι μαζί μου? χαχα Ναι ναι δεν έχω πρόβλημα... αλλά την ανθοδέσμη να μου την δώσετε... πρώτη την ζήτησα!!!

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Μωρέ γίνε εσύ παρανυφάκι και θα σε δώσουμε ενα ανθοπωλείο!!!!!!
Έλα να την παντρέψουμε να παίρνουν και άλλοι σειρα....οκ πρόεδρε;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

ΠΟΠΟ..τι ακουω?γαμοι και χαρες?8ελω να ειμαι παρανυφακι.... :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”