Λάμπρος Βαγγελής
Re: Λαμπρος Βαγγελης
Φιλε εγινα τοσες πολλες φορες ρομπα φετος. με αποκορυφωμα την περιπτωση Μαλεζα, που ολα τα περιμενω...
Αμφιβαλλεις οτι ο Βαγγελης ξερει μπαλα? Και τα 6 χρονια δε μου λενε τιποτα, οταν εχεις προπονητες σαν τον Ντουμιτρσκου και τον Βουκοτιτς...
Αμφιβαλλεις οτι ο Βαγγελης ξερει μπαλα? Και τα 6 χρονια δε μου λενε τιποτα, οταν εχεις προπονητες σαν τον Ντουμιτρσκου και τον Βουκοτιτς...
- PRAKTORINOS
Και ο... Ζωγραφάκης;Photis έγραψε:Ε..λοιπόν τέτοιους παίκτες στον ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ!!
Ο αμυντικός είναι πολύ διαφορετική θέση από το να είσαι κέντρο επιθετικός.Να σου πω ένα άλλο παράδειγμα ιταλού αμυντικού που πριν λίγα χρόνια ακούστηκε και για το γάβρο αλλά τον απόρριψε.Μιλάω για τον λεγκροτάλιε που στα 33 του εγινε εκ των κορυφαίως αμυντικών στην ιταλία.Αμυντικός όσο παίζεις μαθαίνεις.Και η εμπειρία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο....Tetradje έγραψε:Φιλε εγινα τοσες πολλες φορες ρομπα φετος. με αποκορυφωμα την περιπτωση Μαλεζα, που ολα τα περιμενω...

Μπορεί να ξέρει μπάλα αλλα είναι πολύ argos και δε πιστεύω ότι μπορεί να είναι βασικός στο ΠΑΟΚ.
Δινω δικιο σε αυτους που λενε οτι το παιδι δεν ειναι κουλος..Επισης ειμαι 100% του να δινω ευκαιριες σε ολους οσο ειναι σε αυτη την ομαδα..Ο Βαγγελης ομως για τον ΠΑΟΚ τελειωσε και αυτο λογω της ευπαθειας σε τραυματισμους...Εφοσον δεν ειχε τοσους τραυματισμους θα ελεγα οτι ισως παρει ευκαιρια..Τωρα το αποκλειω..
- indian chief
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=92627
μα τι γκαντεμια τον κατατρεχει αυτον τον ανθρωπο;;;;ελεος δηλαδη....ακομη και τωρα που τελειωνει μαλλον απ την ομαδα τραυματιστηκε.......ουτε ο ροναλντο ετσι....

μα τι γκαντεμια τον κατατρεχει αυτον τον ανθρωπο;;;;ελεος δηλαδη....ακομη και τωρα που τελειωνει μαλλον απ την ομαδα τραυματιστηκε.......ουτε ο ροναλντο ετσι....

Αχαχααχαχαχα....πάλι τραυματίστηκε???Αν είναι δυνατόν είναι ο πιο νοσοκομειακός παίκτης όλων των εποχών...

- sidpanos
θα ήταν αδικία αν δεν του δινόταν ευκαιρία...Κάποιοι άλλοι τουλάχιστον πέρνουν ευκαιρίες και τις χάνουν....
για να παρει ευκαιρια αδερφε πρεπει και να ειναι καλα στην υγεια του!!περσι πηρε ευκαιριες στην αρχη αλλα τραυματιστικε μετα!!παντως οσο επαιξε ηταν καλος περσι,εβαλε και δυο γκολαρες!!συμφωνω παντως οτι για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε, ειναι λιγος!!αυτα!!
- sidpanos
εγώ πιστεύω πως θα του δωθεί μια ευκαιρία ακόμη...Με μείωση αποδοχών και συμβόλαιο 1+κάτι...taspaok έγραψε:για να παρει ευκαιρια αδερφε πρεπει και να ειναι καλα στην υγεια του!!περσι πηρε ευκαιριες στην αρχη αλλα τραυματιστικε μετα!!παντως οσο επαιξε ηταν καλος περσι,εβαλε και δυο γκολαρες!!συμφωνω παντως οτι για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε, ειναι λιγος!!αυτα!!
αν αξίζει μένει αλλιώς φεύγει....