Μεταγραφές μπάσκετ 2019-2020
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2019-2020
Αυτο που θαυμαζω φετος στον ΠΑΟΚ ειναι η ταχυτητα.....μην βιαζεστε παιδια.....χαλαρααααα!
- Μπαρκαρούτσος
Η αλήθεια είναι ότι τον υπό διάλυση Ιωνικό μπορούμε να τον πάρουμε κι έτσι, εντός έδρας.
Αυτό πιστεύουν και οι κουμανταδωροι δυστυχώς.
Αλλά Μ αυτή την ομάδα δεν μπορείς να είσαι για τίποτα σίγουρος.
Έχω την απορία αν έχουν κατασταλάξει ποιους θα διώξουν και τι είδους παίκτες έχουν σκοπό να προσεγγίσουν
Αλλά Μ αυτή την ομάδα δεν μπορείς να είσαι για τίποτα σίγουρος.
Έχω την απορία αν έχουν κατασταλάξει ποιους θα διώξουν και τι είδους παίκτες έχουν σκοπό να προσεγγίσουν
- KalamarGiannis
πάντως ο Μπόμπυ Μπράουν δίνει σημαντικά καλύτερη ηγεσία, ποιότητα, τρίποντο ή και γενικότερα σκορ (όταν ξεσκουριάσει) στην ομάδα, σε σχέση με τον Λιούις που όμως ΟΤΑΝ αποφάσιζε έπαιζε δυναμική άμυνα και είχε ταχύτητα που δεν την έχει ο 37χρονος...
παρόλα αυτά στο ζύγι η επιλογή δείχνει καλή, έστω κι αν δεν απαντά στο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ πρόβλημα που είναι η περιφερειακή άμυνα...
τώρα οι άλλες 2 αλλαγές αν γίνουν δε θέλουν πια παίκτες σκόρερ, θέλουν παίκτες ομάδας που να δένουν το σύνολο-κυρίως αμυντικά...'άντε να δούμε.
ζήτημα το ποιος διαλέγει, και για ποιον κόουτς...
δηλ. αν είναι να μου αλλάξεις Μπιδη άσε τις 2 αλλαγές στον επόμενο, να είναι κάτι δικό του να το δουλέψει όπως θέλει...
αν κρατάς Μπίδη, μίλα μαζί του , στήριξέ τον κι άστον να κάνει τις επιλογές με όλο το βάρος πάνω του αφού ορκίστηκε ότι δεν πέφτουμε...
παρόλα αυτά στο ζύγι η επιλογή δείχνει καλή, έστω κι αν δεν απαντά στο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ πρόβλημα που είναι η περιφερειακή άμυνα...
τώρα οι άλλες 2 αλλαγές αν γίνουν δε θέλουν πια παίκτες σκόρερ, θέλουν παίκτες ομάδας που να δένουν το σύνολο-κυρίως αμυντικά...'άντε να δούμε.
ζήτημα το ποιος διαλέγει, και για ποιον κόουτς...
δηλ. αν είναι να μου αλλάξεις Μπιδη άσε τις 2 αλλαγές στον επόμενο, να είναι κάτι δικό του να το δουλέψει όπως θέλει...
αν κρατάς Μπίδη, μίλα μαζί του , στήριξέ τον κι άστον να κάνει τις επιλογές με όλο το βάρος πάνω του αφού ορκίστηκε ότι δεν πέφτουμε...
- painkiller4
Όχι μεταγραφή δεν έγινε, πάμε με μείον ένα παίκτη στο πλέον κρίσιμο ματς του Σαββάτου,η ομαδα χρειαζεται ετοιμο ψηλο . και επιτελους να παιξουμε αμυνα O Μακ Λιν έμεινε ελεύθερος απο Ιταλία,αλλά κοιμούνται!
μολισ διαβασα κλητο και μετροσπορτ και γραφουν μαλλον τελοσ ο χοουζ και παμε για αλλα γτ δεν απαντησε ουτε σημερα
ο κλητοσ λεει οτι ο σαββιδησ ζητησε 2 αλλαγεσ αλλα σκεφτονται μηπωσ υπαρξει καποιο θεμα τραυματισμου καποιοσ να φυγει αν τον ζητησει καμια καλυτερη ομαδα και να εχουν περιθωριο για μεταγραφεσ αλλα ψηλο σιγουρα μετα το ματσ με ιωνικο
ο κλητοσ λεει οτι ο σαββιδησ ζητησε 2 αλλαγεσ αλλα σκεφτονται μηπωσ υπαρξει καποιο θεμα τραυματισμου καποιοσ να φυγει αν τον ζητησει καμια καλυτερη ομαδα και να εχουν περιθωριο για μεταγραφεσ αλλα ψηλο σιγουρα μετα το ματσ με ιωνικο
με αυτούς εκεί μέσα θα πέσουμε και αυτοί θα νομίζουν οτι έχουμε ακόμα αγώνες να σωθούμε στα Play offs.
[youtube]0RMoH55T-oI[/youtube]
[youtube]0RMoH55T-oI[/youtube]
τώρα που πηρε παίκτες η αεκ, να προτείνω και εγώ τον παίκτη μου (αν και ΟΚ θα προτιμούσα τον Corey Brewer):
[youtube]wsAc8sZ57yM[/youtube]
ενώ άλλες πολύ καλές λύσεις προς αναζήτηση ισορροπίας στο 3 είναι:
[youtube]E_E6wcibFxo[/youtube]
[youtube]Jy2j85M0evY[/youtube]
και αν δεν μπορεί άλλο ο μαργαρίτης θυμήθηκα αυτόν:
[youtube]hBSDXGNvHs8[/youtube]
[youtube]wsAc8sZ57yM[/youtube]
ενώ άλλες πολύ καλές λύσεις προς αναζήτηση ισορροπίας στο 3 είναι:
[youtube]E_E6wcibFxo[/youtube]
[youtube]Jy2j85M0evY[/youtube]
και αν δεν μπορεί άλλο ο μαργαρίτης θυμήθηκα αυτόν:
[youtube]hBSDXGNvHs8[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
- ilovegame27
Μπαρκαρούτσος έγραψε:O Sibert δεν είναι αυτός που είχαμε;
Ναι και είναι πλάγιος άρα δεν τον χρειαζόμαστε γιατί είμαστε γεμάτοι στην περιφέρεια!!
Θέλουμε ψηλό επειγόντως
Κλείσαμε λέει δύο Αμερικανους. Τον εμ τζει ρετ και τον τζοκορευ Γουίλιαμς. Δεν τους έχω ακουστά. Όποιος γνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του.