Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

invincible έγραψε:
Argaliad έγραψε:Το story Σαββίδη για καλύτερο χαφ στην Ελλάδα σε ποιον πάει?? Είχε παιχτει κάτι με Misic. Γιατί εμένα το μυαλλο μου πήγε σε Oliveira που ακούστηκε για γαύρο λέτε να έρθει δανεικός πάλι???

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Το καλύτερα χαφ στην Ελλάδα είναι ο Μισιτς στην Ελλάδα ο παίχτης που γράφεις δεν είναι στην Ελλάδα είναι στην Πορτογαλία :mrgreen:
Το στορι λέει ΘΕΛΑΤΕ άρα απευθύνεται σε άλλους και με την χειρονομία που δείχνει πάει να πει πως πήραν τον..
Αν σκεφτούμε πως πρόσφατα ακούστηκε ο Ολιβέιρα για γαύρο, ολα κολλάνε μεταξύ τους..
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Αγαπητέ μου φίλε και συνοπαδέ μέχρι και σήμερα που μιλάμε το καλύτερο χαφ στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον που πέρασαν και με διαφορά είναι ο Μισιτς ο οποίος μέχρι σήμερα που μιλάμε ανήκει στην Σπορτινκ.
Είναι λογικό να έχει ρωτήσει μάνατζερ και Σπορτινκ ο γαύρος για όρους συμβολαίου γιατί τον πουλάνε τσαμπα στην Σπορτινκ όπως ρώτησε και για Σεμεδο του ΟΦΗ που τον πουλάνε πολύ ακριβά. Αλλά ο γαύρος πείρε τα @@ μας γιατί με εμάς συμφώνησε. ;)

Υ.Γ. Εχετε πάθει Ολιβεριοποιηση και Σταφυλοποιηση μερικοί σε κάθε μεταγραφική περίοδο :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάντως μεγάλη εντύπωση μου κάνει που έχει περάσει στα ψιλά έως τώρα το θέμα με τη φορταλέζα.
Αυτή θα είναι με διαφορά η μεγαλύτερη μεταγραφή ως τώρα
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

100% εννοει ολιβειρα .το θεμα ειναι αν εννοει απλα για αρνηση/φτυσιμο ή οτι τον περνουμε πισω;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

κατι ανεβασε ο γιωργης με κατι χερακια που δειχνουν οτι εγινε κατι θετικο.λετε;;;;;;;;;;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δεν θα παρουμε παικτη.. μην ασχολειστε αδικα.. μονο αν φυγει ο στοχ και πωληθει καποιος βασικος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Τρί 14 Ιαν 2020, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Από που και ως που το καλύτερο χαφ στην Ελλάδα είναι ο Ολιβέιρα?

Υγ ειδικά τώρα με την μείωση της φορολογίας δεν συμφέρει να πάρουμε παικτη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ποστ πηγαινει προφανως στον Μισιτς!

Υ.Γ Γιατι δεν συμφερει να παρουμε παικτη με την μειωση της φορολογιας?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Κ όμως αν πήγαινε στον Μισιτς δεν θα συνοδεύονταν από κάποια φωτογραφία του ή κάτι που να μαρτυράει πως πάει προς αυτόν;
Τώρα θυμίζει τα παλιά καλά ποστ του των μεταγραφών που μας τυρανανε μέχρι να βρούμε τι εννοεί..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ό,τι πάρουμε θα πρέπει να είναι επένδυση μακράς διαρκείας και να ταιριάζει με τα θέλω του Άμπελ. Το να πάρουμε Oliveira δανεικό δεν έχει νόημα αν η ρήτρα του είναι 8 μύρια. Καλός παίκτης, ναι, αλλά η προσφορά του δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του φετινού Misic. Αν ήταν μέχρι 5 μύρια ναι, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει παραπάνω.
Γενικά θα χρειαστούμε ένα καλό 8ρι, αν είναι να μην ανανεωθεί ο Mauricio και να αποχωρήσει ο El Kaddouri.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Δεν θα απέρριπτα το ενδεχομενο ξαναδανεισμου με χαμηλη ρητρα του ολιβειρα στο τελος των μεταγραφων ,ιδιαιτερα σε αποφαση μη ανανεωσης μαουριτσιο

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

H Metrosport γράφει ότι ο πρώτος στόχος είναι η απόκτηση αριστερού μπακ και μετά επιθετικού, ενώ η σφίνα γράφει για αμυντικό χαφ καθώς και επιθετικό, εφόσον αποχωρήσει ο Στοχ.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ενα Εξτρεμ ρε παιδια, ενα Εξτρεμ κανονικο, να μπορει να κανει μια τουλαχιστον τριπλα. Γιατι αυτοι που εχουμε δεν μπορουν.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Αν όντως συσχετίζεται ο επιθετικός με τον στοχ, τότε θα πάμε σε εξτρέμ..
Δανεισμοί τύπου Ολιβέιρα πάντως είναι ιδανικοί την συγκεκριμένη χρονική στιγμή καθώς ούτε μεγάλο κόστος έχουν και ενισχύεσαι και ποιοτικά.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

O ολιβειρα ψαχνεται παλι,αν δεν ανανεωσουμε μαου ενας δανεισμος με οψιον γυρω στα 4 εκ θα ηταν οτι πρεπει

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”