ΑΥΤΟmarley 4 έγραψε:ΒΓΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ
οπως ειπε και ο κυριος θ. καρυπιδης στο onetv οτι λεει ο νομος...
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Συμφωνώ 100%, είπαμε eye for an eye.marley 4 έγραψε:bane1980 δεν εχει καμια σημασια αυτο
εχεις μια ομαδα που ειναι παραρτημα και το μονο που θελουν ειναι να σου κανουν κακο
σπαθας στησιματα ενστασεις
προσπαθησαν να κερδισουν στα χαρτια το ματς στην τουμπα
επικοινωνιακος θορυβος μονο με εσενα πχ ξενους διαιτητες
βγηκε ο προεδρος του στο καναλι του βαγγελα και ελεγε ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ
3 βαθμοι ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΩ μας εκλεψαν ΤΕΛΟΣ...
Πέτα εκτός π.ο. το σιχαμένο παράρτημα, στείλε εγκεφαλικά σε αυτούς που τραμπουκίζουν διαιτητές, παίκτες, ομάδες, την κοινωνία ολόκληρη (και θα τους φερθώ και ηθικά, χα!) και δείξε επιτέλους οτι δεν θα είσαι το καλό (και μαλθακό) παιδί μια ζωή.
renegade
δεν καταλαβες δεν μας ενδιαφερει να παρουμε τους 3 βαθμους
αυτοι που ζητανε να πεσεις
αυτοι που χαρηκαν οταν σου εκλεψαν το πρωταθλημα στα χαρτια
αυτοι που εκανα 1889789 ενστασεις και θα συνεχισουν να κανουν για να παρουν καθε ματς στα χαρτια
ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ
αυτοι που εκανα 1889789 ενστασεις και θα συνεχισουν να κανουν για να παρουν καθε ματς στα χαρτια
Ναι, την καταλαβαίνω, το είπα εξαρχής και για αυτό δεν το βλέπω μονόπλευρα. Έχω βαρεθεί όμως να με γαμ@νε και να κοιτάω σαν χάνος και μετά να το παίζω και υπεράνω.renegade έγραψε:Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι το ίδιο ε?bane1980 έγραψε:Όταν την αφήνουν αυτοί που δεν είναι υπεράνω..ace.79.gr έγραψε:Η ομαδα οτι κερδιζει το κανει στο χορταρι
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ερώτηση προς όλους:
Βγαίνει (λαίμαι τώρα) πιασμένος και μπλεγμένος ο κόραξ με τον Άγιαξ εκεί μέσα ή οτι κάποια χοντρή έχει κάνει η Ολλανδέζα. Εάν κάνεις ένσταση, το παίρνεις στα χαρτιά και αποζημιώνεσαι / μπαινεις ομίλους / έχεις εγγυημένη θέση ομίλους του χρόνου / whatever. Τι κάνεις;
Ένας πιασμένος διαιτητής διαμορφώνει αποτέλεσμα και παίζει μεγάλο ρόλο στην μη πρόκριση.
Στην αντίθετη δεν χάσαμε λόγω ντουρμισαι
Προσωπικά θα νιώσω πολύ υπερήφανος αν η ομάδα πει ότι αποδέχεται την ήττα στο χορτάρι.
Αντιλαμβάνομαι το μίσος που έχουν γεννήσει οι συμπεριφορές των ποκιτων και των παραρτημάτων τους, αλλά είναι μεγάλη νίκη να καταφέρεις να μην γίνεις σαν κ αυτούς.
Και στο κάτω κάτω δεν έχω την ανάγκη αυτών των τριών βαθμών για να τους πάρω και πάλι το πρωτάθλημα
Αυτοί για πράγματα που ΔΕΝ έχω κάνει και ΔΕΝ ισχύουν, μας ξεσκίζουν όπου μας βρουν. Τώρα που έχουν όντως λερωμένη τη φωλιά τους, θα τους αφήσουμε;
Δεν είναι για το πρωτάθλημα και τους 3 βαθμούς, είναι για να χωνέψουν οτι πια θα ανταποδιδουμε τα χτυπήματα.
- bersekeros
Όλες οι απόψεις και προσεγγίσεις σεβαστές.
Όταν εκδικούμαι κάποιον με νόμιμο τρόπο, δεν γίνομαι σαν κι αυτόν, απλά τον εκδικούμαι γιατί αυτοί θέλουν να καταστρέψουν αυτό που αγαπάμε όλοι εμείς.
Να θυμίσω ότι περιμένουν την Πέμπτη για να μας "τελειώσουν" στην ΕΕΑ. Αυτή την έκφραση χρησιμοποιούν, να μας " ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ". Αν δεν κάνουμε ένσταση , να μην κλέμε για αποχωρήσεις από χαρτάκια ή αρχή πρωταθληματος και -2 Ο ΠΑΟΚ. Στον πόλεμο δεν πας με λουλούδια!!!
Όταν εκδικούμαι κάποιον με νόμιμο τρόπο, δεν γίνομαι σαν κι αυτόν, απλά τον εκδικούμαι γιατί αυτοί θέλουν να καταστρέψουν αυτό που αγαπάμε όλοι εμείς.
Να θυμίσω ότι περιμένουν την Πέμπτη για να μας "τελειώσουν" στην ΕΕΑ. Αυτή την έκφραση χρησιμοποιούν, να μας " ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ". Αν δεν κάνουμε ένσταση , να μην κλέμε για αποχωρήσεις από χαρτάκια ή αρχή πρωταθληματος και -2 Ο ΠΑΟΚ. Στον πόλεμο δεν πας με λουλούδια!!!
Και αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά.marley 4 έγραψε:renegade
Για αυτό εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και αυτοί σκουλήκια... δεν τους βλεπω
Εγώ επιμένω ότι το να κάνουμε ένσταση δεν είναι ανταπόδοση των χτυπημάτων τους, αλλά νομιμοποίηση των χρόνιων ανήθηκων συμπεριφορών τους.
Φωνάζουμε χρόνια ότι δεν είμαστε σαν κι αυτούς.
Και σήμερα δεν είναι η μέρα που θα γίνουμε σαν αυτούς.
renegade έγραψε:Και αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά.marley 4 έγραψε:renegade
Για αυτό εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και αυτοί σκουλήκια... δεν τους βλεπω
οχι αδερφε δεν παει ετσι
φουστικα ξηγιεσαι θα σε μαμησω
μπεσαλιδικα ξηγιεσαι σε τιμω
στους φουστηδες που σε 3μερες θελουν να σε τελειωσουν στα χαρτια
ξηγιεσαι αναλογως
Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό;gika έγραψε:Εγώ επιμένω ότι το να κάνουμε ένσταση δεν είναι ανταπόδοση των χτυπημάτων τους, αλλά νομιμοποίηση των χρόνιων ανήθηκων συμπεριφορών τους.
Το νόμιμο ζητάμε, όχι κάτι ανήθικο. Ανήθικο είναι να περνάς το παράνομο, να μαγειρεύεις νόμους και επιτροπές για να περάσει το δικό σου.
Και που ξέρεις;....μπορεί και να τον εκδικουμαστε. Απλά όχι με βαθμούς.
Σοβαρά πάντως κατανοώ το συλλογισμό σας κι ας διαφωνώ ....ανήθικο πάντως δεν τον θεωρώ όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους. Που ξαναθυμιζω, ήθελαν στα χαρτιά αγώνα μπάσκετ επειδή μετρούσαν τις προσκλήσεις μας και τους έβγαλαν λίγο πάνω από 20 άτομα.
Απλά δεν θέλω στο τέλος να μου λένε (όχι τα λικια, ποιος τα μπιπ αυτα.....για άλλους φιλάθλους μιλάω) ότι "πήρες πρωτάθλημα επειδή είχες πάρει εκείνους τους 3 βαθμούς από το Χαριλάου....άρα χάρτινος κι εσύ"!
Όχι, όχι, όχι.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι........
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σοβαρά πάντως κατανοώ το συλλογισμό σας κι ας διαφωνώ ....ανήθικο πάντως δεν τον θεωρώ όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους. Που ξαναθυμιζω, ήθελαν στα χαρτιά αγώνα μπάσκετ επειδή μετρούσαν τις προσκλήσεις μας και τους έβγαλαν λίγο πάνω από 20 άτομα.
Απλά δεν θέλω στο τέλος να μου λένε (όχι τα λικια, ποιος τα μπιπ αυτα.....για άλλους φιλάθλους μιλάω) ότι "πήρες πρωτάθλημα επειδή είχες πάρει εκείνους τους 3 βαθμούς από το Χαριλάου....άρα χάρτινος κι εσύ"!
Όχι, όχι, όχι.
gika έγραψε:Εγώ επιμένω ότι το να κάνουμε ένσταση δεν είναι ανταπόδοση των χτυπημάτων τους, αλλά νομιμοποίηση των χρόνιων ανήθηκων συμπεριφορών τους.
εμεις δεν καναμε ενστασεις
εμεις δεν χαρηκαμε οταν εχασαν πρωταθλημα στα χαρτια
εμεις δεν βγηκαμε να ζητησουμε να πεσει οαρης στο καναλι του μαρινακη
μην μας μειωνεις και μην μας βαζεις στο ιδιο τσουβαλι
προσβαλεις ολοκληρο τον ΠΑΟΚ
ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ...
-
ron-swanson
Πάντως στην χώρα που για ένα ρολο χαρτιού έχασες ένα πρωτάθλημα, να δέχεσαι έτσι χαλαρά ο αντίπαλος σου να έχει χρησιμοποιήσει παράνομα παίκτη το λες και υπερβολική μεγαλοψυχία.
Δεν θέλω τους βαθμούς. Θέλω αυτό που ζούμε εδώ και τόσα χρόνια, που κάθε υποψία λάθους την πληρώνουμε επί δέκα να την φάνε κι αυτοί στην μάπα. Έκαναν μαλακια να πληρώσουν. Να τους τσούξει. Υπεράνω στην Ελλάδα των καραπαπαδων δεν υπάρχει.
Αν το είχαμε κάνει εμείς θα είχε βγει και ο Τραμπ να κάνει δηλώσεις.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θέλω τους βαθμούς. Θέλω αυτό που ζούμε εδώ και τόσα χρόνια, που κάθε υποψία λάθους την πληρώνουμε επί δέκα να την φάνε κι αυτοί στην μάπα. Έκαναν μαλακια να πληρώσουν. Να τους τσούξει. Υπεράνω στην Ελλάδα των καραπαπαδων δεν υπάρχει.
Αν το είχαμε κάνει εμείς θα είχε βγει και ο Τραμπ να κάνει δηλώσεις.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγαλο λαθος αν δεν το κυνηγησουμε και δηθεν υπερανω κατ'εμαι. Οι κανονισμοι δεν υπαρχουν πληροφοριακα, για να ακολουθουνται και να εφαρμοζονται υπαρχουν. Εφοσων χρησιμοποιησαν παρανομως τον ποδοσφαιριστη οτι προβλεπεται. Αν ειναι ετσι να μη σκουζουμε και για τα παρασκηνιακα του γαυρου εφοσων μας ενδιαφερει μονο το τι γινεται στο χορτο.
Φίλε επισκέπτη, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι άλλοι "φίλαθλοι" κάτι θα σου κολλήσουν 100%Besuch 2 έγραψε:Και που ξέρεις;....μπορεί και να τον εκδικουμαστε. Απλά όχι με βαθμούς.
Όχι, όχι, όχι.
ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΤΕ δεν θα παραδεχτεί οτι ο ΠΑΟΚ θα πάρει κάποιον τίτλο επειδή ήταν ο καλύτερος. ΠΑΝΤΑ θα βρουν κάτι να βαφτίσουν τις κατακτήσεις σου "κυβερνητικές", λιμνίσιες, παραρτημάτων, και άλλες αηδίες.
Και στο κάτω κάτω, αδιαφορώ τι θα πουν οι άλλοι.
Για αυτό μας τα κάνουν. Γιατί ξέρουν οτι μια ζωή θα κοιτάμε να μας βιάζουν.