Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Την αεκ θα την σφαξουν στο γονατο, οπως σφαξαν τον βαζελο και δεν θα βγαλει τσιμουδια, οπως και ο βαζελος. Παιξτε το να κονομησετε.
Πριν μια Κυριακή γαύρος παίρνει ματς 1-0 δύο πέναλτι το ένα πεντακάθαρο δεν δίνεται δεν μιλάει κανείς , δεν γίνονται ψηφοφορίες σε μεγάλα Site. Χθες ανακαλύπτουν μετά από εκατό Ρίπλεϊ κάτι να βρουν πάτημα και έχει βγει πάλι στην κοινή γνώμη ο ΠΑΟΚ ο κλέφτης κ χαλίφης. Πλέον είναι όλοι συντονισμένοι ακόμα και Παναθηναϊκός δεν έβγαλε κιχ με γαύρο. ΠΟΚ ενωμένο πλέον δεν τους νοιάζει πλέον τίποτα δεν κρατάν ούτε τα προσχήματα. Θεσσαλονίκη λες και είναι σε άλλη χώρα με αυτά που λένε και γράφουν σε sites και εφημερίδες.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Με μια ουσιαστικη διαφορα, οτι στον βαζελο τον κινεζο τον κανει πλεον μονο ο Αλαφουζος και ο Δωνης. Σιγουρα οχι ο κοσμος και ισως και οι παικτες. Στην αεκ ειναι συντονισμενοι παε και κοσμος. Θα κανουν ολοι μαζι τα παγωνια μετα το ματς με τον γαυρο. Καποιοι ισως γουσταρουν κιολας που δεν θα τους κοψουν βαθμους.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οι αεχτσιδες φέτος έχουν αρχίσει να ξυπνάνε και δεν είναι τόσο πρόβατα.. βλέπουν πως η ομάδα τους πέρσι και φέτος δεν βλέπετε και αν συνεχιστεί αυτό το χάλι ούτε το γήπεδο τους σώζει ούτε τίποτα.. και μόνο λόγο εντυπώσεων θα τον κοντραρουν τον γαύρο.
Το πόσοι χάρτινοι ασχολούνται φαίνεται στο γήπεδο...
3 κι ο κούκος έμειναν, ετοιμάζονται για τη νέα αεχ 2024
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3 κι ο κούκος έμειναν, ετοιμάζονται για τη νέα αεχ 2024
Έχω μια μεγάλη ανησυχία από χτες ρε παίδες και δεν νιώθετε...
Έβγαλε καμιά ανακοίνωση η Λαμία για τον Βαντερσον;;;
Αυτόν που είχε φέρει ο gay, δεν έπαιξε παιχνίδι σε αυτούς και χτες έδωσε την ασίστ στον αραμπι;;;
Αυτόν που είχε φέρει ο gay, δεν έπαιξε παιχνίδι σε αυτούς και χτες έδωσε την ασίστ στον αραμπι;;;
Θα βγάλει ο Πανουργιάς πως λέγετε αυτός παπαρας της Λαμίας.... Μην βιάζεσε πιλοτε....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο sdna λενε οτι ΟΑΡΗΣ εχει 4 υποθεσεις με φεσια που φτανουν στο ποσο 800 χιλιαδων και την φιφα μαλλον δεν την πολυνοιαζει απο φετος οτι ειναι αλλο αφμ.

Δεν προλαβαίνει να τους σώσει ούτε ο βαγγελας.....
- john4serres
Πέρασε και αυτός το κατώφλι του θρηνου;pilotos έγραψε:Έχω μια μεγάλη ανησυχία από χτες ρε παίδες και δεν νιώθετε...
- john4serres
Δεν το βρίσκω. Σίγουρα στο σδνα;icue έγραψε:Στο sdna λενε οτι ΟΑΡΗΣ εχει 4 υποθεσεις με φεσια που φτανουν στο ποσο 800 χιλιαδων και την φιφα μαλλον δεν την πολυνοιαζει απο φετος οτι ειναι αλλο αφμ.![]()
Στα... σχοινιά η ΠΑΕ Άρης, καθώς έγγραφο της FIFA στην ΕΠΟ καθιστά οριστική την απαγόρευση μεταγραφών εφόσον δεν πληρώσει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «After» του SDNA! Ενήμεροι από τον Οκτώβριο οι «κίτρινοι», πολύ δύσκολο του Ντουρμισάι...
Απόφαση-βόμβα για τους Θεσσαλονικείς από την παγκόσμια ομοσπονδία. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «After» του SDΝΑ, έφτασε στην ΕΠΟ έγγραφο από τη FIFA που καθιστά “τελική και δεσμευτική” την απαγόρευση μεταγραφών για την ΠΑΕ Άρης, αφού παρήλθε η προθεσμία των 10 ημερών χωρίς να γίνει καμία κίνηση από τους “κίτρινους”.
Η “καμπάνα” της παγκόσμιας ομοσπονδίας αφορά σε τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις, με το αρχικό ποσό της οφειλής να φτάνει τις 800.000 ευρώ, αλλά με τους τόκους να “τρέχουν” από το 2012, ο Άρης θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ! Κι αν δεν το κάνει άμεσα, δεν θα έχει δικαίωμα μεταγραφών για την τρέχουσα περίοδο.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι το θέμα δεν “έσκασε” τώρα για την “κίτρινη” ΠΑΕ, αλλά είναι γνωστό εδώ και μήνες. Ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου υπήρξαν οχλήσεις από τη FIFA για τις παλιές “πληγές” της ομάδας, ενώ ακολούθησαν και νέες τον Νοέμβριο, αλλά προφανώς θεωρώντας ότι αφορούν την παλιά ΠΑΕ, τις αγνόησαν στον Άρη, για να φτάσουμε τελικά στην απαγόρευση μεταγραφών.
Να προσθέσουμε ότι η απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας κάνει λόγο για απαγόρευση μεταγραφών και στον Ασπρόπυργο, ομάδα που συμμετέχει στη Football League.
Βεβαίως η εν λόγω απόφαση ανοίγει τον “Ασκό του Αιόλου” και για όλες τις ομάδες που στο παρελθόν διαλύθηκαν και στη συνέχεια επανήλθαν στο προσκήνιο με νέο ΑΦΜ, αφού κατά τη FIFA και ο σημερινός σύλλογος αποτελεί συνέχεια της παλιάς εταιρείας.
Όπως αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς η μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από... μετέωρη, καθώς για να καταστεί ενεργή θα πρέπει ο Άρης ρυθμίσει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μία ιδιαίτερα μεγάλη οφειλή για τα οικονομικά του συλλόγου.
Ως εκ τούτου, ήταν και ορθή η κίνηση των “κιτρίνων” να αποκλείσουν την τελευταία στιγμή τον διεθνή επιθετικό από το παιχνίδι με τη Λάρισα, σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευαν με βαριές ποινές, αν προχωρούσαν σε καταγγελία οι “βυσσινί”.
Απόφαση-βόμβα για τους Θεσσαλονικείς από την παγκόσμια ομοσπονδία. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «After» του SDΝΑ, έφτασε στην ΕΠΟ έγγραφο από τη FIFA που καθιστά “τελική και δεσμευτική” την απαγόρευση μεταγραφών για την ΠΑΕ Άρης, αφού παρήλθε η προθεσμία των 10 ημερών χωρίς να γίνει καμία κίνηση από τους “κίτρινους”.
Η “καμπάνα” της παγκόσμιας ομοσπονδίας αφορά σε τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις, με το αρχικό ποσό της οφειλής να φτάνει τις 800.000 ευρώ, αλλά με τους τόκους να “τρέχουν” από το 2012, ο Άρης θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ! Κι αν δεν το κάνει άμεσα, δεν θα έχει δικαίωμα μεταγραφών για την τρέχουσα περίοδο.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι το θέμα δεν “έσκασε” τώρα για την “κίτρινη” ΠΑΕ, αλλά είναι γνωστό εδώ και μήνες. Ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου υπήρξαν οχλήσεις από τη FIFA για τις παλιές “πληγές” της ομάδας, ενώ ακολούθησαν και νέες τον Νοέμβριο, αλλά προφανώς θεωρώντας ότι αφορούν την παλιά ΠΑΕ, τις αγνόησαν στον Άρη, για να φτάσουμε τελικά στην απαγόρευση μεταγραφών.
Να προσθέσουμε ότι η απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας κάνει λόγο για απαγόρευση μεταγραφών και στον Ασπρόπυργο, ομάδα που συμμετέχει στη Football League.
Βεβαίως η εν λόγω απόφαση ανοίγει τον “Ασκό του Αιόλου” και για όλες τις ομάδες που στο παρελθόν διαλύθηκαν και στη συνέχεια επανήλθαν στο προσκήνιο με νέο ΑΦΜ, αφού κατά τη FIFA και ο σημερινός σύλλογος αποτελεί συνέχεια της παλιάς εταιρείας.
Όπως αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς η μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από... μετέωρη, καθώς για να καταστεί ενεργή θα πρέπει ο Άρης ρυθμίσει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μία ιδιαίτερα μεγάλη οφειλή για τα οικονομικά του συλλόγου.
Ως εκ τούτου, ήταν και ορθή η κίνηση των “κιτρίνων” να αποκλείσουν την τελευταία στιγμή τον διεθνή επιθετικό από το παιχνίδι με τη Λάρισα, σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευαν με βαριές ποινές, αν προχωρούσαν σε καταγγελία οι “βυσσινί”.
john4serres έγραψε:Δεν το βρίσκω. Σίγουρα στο σδνα;icue έγραψε:Στο sdna λενε οτι ΟΑΡΗΣ εχει 4 υποθεσεις με φεσια που φτανουν στο ποσο 800 χιλιαδων και την φιφα μαλλον δεν την πολυνοιαζει απο φετος οτι ειναι αλλο αφμ.![]()
Στην εκπομπή After του SDNA είναι, στο live, είπαν 4 υποθέσεις σύνο 1 μύριο και ότι τη ΦΙΦΑ δεν την νοιαζει αν είναι παλιά και νέα εταιρεία.