Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα??

Δημοσίευση από DimisK »

"Περιμένοντας τον (Γ)κοντό"... 8)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

πλάτωνα για βιγιανουέβα δεν κάναμε νομίζω....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Η Μπλακμπερν τον εδινε...αυτος ηθελε πολλα χρηματα. Κι εφαγε παγκο σχεδον ολη τη χρονια. Το καλοκαιρι τελειωνει ο δανεισμος του και θα γυρισει πισω στην Αουνταξ. Κι αυτοι μας τον δανειζουν με λιγοτερα, επειδη θελουν να τον πουλησουν. Κι αυτος προκειμενου να παιξει, θα ριξει και λιγακι τις απαιτησεις του... Γιατι μια αλλη τετοια χρονια οπως η περσυνη και καηκε το ταλεντο του, δε πουλιεται με τιποτα μετα....
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Μας τον έδινε η μπλάκμπερν?Και ο βλάκας χαρταετό???ΕΛΑ ΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εγώ πάντως κρατάω μικρό καλάθι για τις μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

δηλαδη αμα συμφωνησουνε και οι δυο να ερθουν ποιον θα μπαναρουμε;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ιδια θεση δεν παιζουν;;
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

* Εντίνιο (Παίχτης που παίζει άνετα και στην κορυφή της επίθεσης, πίσω από τον επιθετικό και στα πλάγια, καλή ηλικία, τα έχει σπάσει με τον Σέρβο έχουμε και τα κονέ τα πορτογαλικά.. αλλά είναι λίγο τσουχτερός για τα δεδομένα μας! )
** Φακούντο Πάρα (Έχει βγάλει μάτια φέτος με το τυρί, παίζει χαφ-εχτρέμ και ενίοτε στην κορυφή. Τελειώνει και το συμβόλαιο του το καλοκαίρι..)
*** Μιλάνο (Ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει δείξει τίποτε στην Ελλάδα παρά μόνο μια κηδεία που έκανε πέρσι σε εμάς! Όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται μιλάνε για έναν τρομερά ποιοτικό παίχτη, γρήγορο, με πολύ καλή τεχνική και που πριν 2 χρόνια αν είχε έρθει στον παο ή ολυμπιακό ακόμη θα μας πρήζανε! Δυστυχώς για αυτόν είχε 2 μεγάλους τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που μπορεί. Αυτό μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε και να τον πάρουμε με λίγα χρήματα μιας και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.)
****Κανακούδης (Καλή ηλικία, πολυθεσίτης-εργαλείο για τον προπονητή, με μεγάλα άλματα στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια,Έλληνας και πάνω απ΄ όλα ξέρει τι σημαίνει Π.Α.Ο.Κ.)

Επίσης μου αρέσουν πολύ οι Μαρσελάο(κεντρικός αμυντικός της Τρίπολης), Ριέρα(της Κομοτηνής), Ουέλιγκτόν(του βούλη), Βενετίδης(το καλύτερο αριστερό μπάκ φέτος στην S.L) και Εστογιάνοφ(…..) :)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και γω κρατάω μικρό καλάθι για τις μεταγραφές.... πιστεύω δε θα ανοιχτούμε....
dimisk??????????????? τί ήταν αυτό???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τετ 25 Μαρ 2009, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Ρε danirifle το τοπικ είναι για τον ΄΄ποιον παίχτη θα ήθελες να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ΄΄ και όχι σίγουρες μεταγραφές της ομάδας!
Εννοείται και ότι δεν θα κάνουμε τόσες μεταγραφές!!!!!!!!!!!
Απλώς είπα ποιοι παίχτες μου αρέσουν από S.L… και σίγουρα είναι πιο εφικτοί στόχοι από άλλους παίχτες που έχουν γραφτεί εδώ μέσα τύπου Κατσουράνη, Κρέσπο και άλλους…
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Και οι δύο είναι ελεύθεροι...Τι λες Steenage? Καλή περίπτωση δεν είναι?
8)
Stephen Appiah
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Appiah

Samuele Dalla Bona
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Samuele_Dalla_Bona
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ρε σεις θα μας τρελανετε η ομαδα θα παρει μαξιμουμ 4+1 τερματοφυλακα παιχτες, δεν χρειαζεται παραπανω οσο αναφορα την τοποθετηση του φιλου για τους παιχτες του αστερα τη θεωρω αστεια.αν περιμενεις φιλε να αλλαξει επιπεδο ο ΠΑΟΚ με τον κανακουδη και με αυτο το ορθιο στυλιαρι για αυτον που φοραει το 33 στην τριπολη δεν λες?ειδες κατι ζεμπεκικα που χορευε με τον ντιογκο?2 γκολ εβαλαν οι γαυροι και τα 2 με λαθη αυτου του υποτιθεμενου ποδοσφαιρηστη.θα γελανε και τα τσιμεντα της τουμπας αν ερθει αυτος στην ομαδα.ενας παιχτης μου αρεσει απο την τριπολη και αυτος ειναι αυτος ο ουρας ο μπαστια.για τον καρντοσο δεν μιλαω γιατι δεν προκειτε να ερθει.ζαιρι καλος παιχτης αλλα δυσκολος χαρακτηρας και πολυ κορδελακιας.φιλομενο λιγος για τον ΠΑΟΚ.παμε παρακατω ο ΠΑΡΑ τιποτα ιδιαιτερο.βενετιδης περναει δευτερη νεοτητα αλλα εχουμε παιχτες εκει.φωτακης πολυ καλο σουτ και ελληνας δεν ξερω ομως αν εχει κατι αλλο ενδιαφερον στο παιχνιδι του.θυμιζει λιγο καραγκουνη μερικα κλικ ποιο κατω ομως.ισως θα ηταν καλο μπακ απ.αμπουμπακαρι θεωρειτε και κλεισμενος.το μονο θετικο που βλεπω σε αυτον ειναι η ηλικια του.θελει πολυ δουλεια και η θεση του αμυντικου χαφ ειναι η πιο σημαντικη μες την ομαδα για μενα.δεν θα τον επερνα εκτος αν ηταν ελευθερος και δεν ζηταγε πολλα.εστογιανοφ μου δινει την εντυπωση οτι παιζει για την παρτη του ισως αυτος να ειναι ο λογος που ηρθε στην ελλαδα,και δεν επιασε εξω.αλλα ετσι και αλλιως ειναι δυσκολο να ερθει.ενας παιχτης που μου αρεσει ειναι ο ντιαλο του πανθρακικου αλλα δεν τον εχω δει σε πολλα παιχνιδια ισως να ειναι καλη περιπτωση.οι καλοι παιχτες που μπορουν να παιξουν στην ομαδα απο την ελλαδα κατα τη γνωμη μου ειναι λιγοι σε αριθμο.ελληνες πιτσιρικαδες που δεν ξερουμε τετοιους χρειαζετε η ομαδα απο τον ελληνικο χωρο που θα στελεχωσουν την ομαδα τα επομενα χρονια.λαυρακια απο το εξωτερικο που θα δεθουν με την ομαδα και αν ερθουν δανεικοι να θελουν να μεινουν και τα επομενα χρονια και να πιεσουν τις ομαδες τους να τους δωσουν στον ΠΑΟΚ για τη συνεχεια της καριερας τους,οπως ο μεγιστος SORLIN αυτο το πασπαρτου που μονο τερματοφυλακας δεν μπορει να παιξει.(να ειχε και καλυτερο τελειωμα αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα) αυτα απο εμενα και ειμαι σιγουρος οτι θα ερθουν παιχτες που για αρχη θα κανουν την ομαδα καλυτερη.μακρια απο τραυματισμους και ολα θα πανε καλα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

θάνο το είπα κυρίως για βαλντίβια και χιμένεθ..
για αποφυγή παρεξηγήσεων
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ποιος ειναι παλι τουτος ο Βαλντίβια μαν??? Που τον ανακαλυψες και σε :shock: ποια ομαδα παιζει???? :o :roll:
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

βαλντιβια;;;;;;καπου ξανακουστηκε αυτος καποτε....εγω θελω μαρκ γκονζαλες....ερχεται μεθαυριο να υπογραψει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μακαρι καθε θελω να γινοταν και πραγματικοτητα.....υπομονη θελει...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

πλάτωνα ένα παλτό του τσίρκου που δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και ειδικά για τον ΠΑΟΚ του σάντος... :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”