PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Γενικά αν πας να στείλεις εικόνα στην τηλεόραση χαλάει το πράγμα.
Πλέον ο Chrome έχει γίνει πολύ αργός σε σχέση με τον edge ..
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πλέον ο Chrome έχει γίνει πολύ αργός σε σχέση με τον edge ..
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
Αντε και καλή μετάδοση.Στο ντέρμπι με την χάρτινη ομάδα της νέας φιλαδέλφειας, η εμπειρία εμπλουτίζεται. Το μεγάλο παιχνίδι θα μεταδοθεί από 16 κάμερες, ενώ θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά και μία wire cam που θα δώσει μία τελείως διαφορετική οπτική της αναμέτρησης από ψηλά.
- ΑποστόληςΑ
Παραθέτω ολόκληρο το άρθρο:
ινπαοκ
Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, η εμπειρία εμπλουτίζεται. Το μεγάλο παιχνίδι θα μεταδοθεί από 16 κάμερες, ενώ θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά και μία wire cam που θα δώσει μία τελείως διαφορετική οπτική της αναμέτρησης από ψηλά.
Η τηλεοπτική σέντρα με το PreGame Show θα γίνει μία ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα και θα το παρουσιάσουν οι Γιώργος Κουβεντίδης και Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με συνεντεύξεις των Φερέιρα , Μίσιτς και Λάμπρου , ζωντανή συνέντευξη με καλεσμένους στο pitch studio και φυσικά το σχόλιο του Αλέξη Σπυρόπουλου που θα περιγράψει την αναμέτρηση.
Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει και το PostGame Show με τους Κώστα Βασιλόπουλο και Σταύρο Κόλκα με ζωντανές συνεντεύξεις και τον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι.Η αναμέτρηση θα είναι διαθέσιμη για τους ετήσιους συνδρομητές του PAOK TV και σε pay per view για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.
ινπαοκ
Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, η εμπειρία εμπλουτίζεται. Το μεγάλο παιχνίδι θα μεταδοθεί από 16 κάμερες, ενώ θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά και μία wire cam που θα δώσει μία τελείως διαφορετική οπτική της αναμέτρησης από ψηλά.
Η τηλεοπτική σέντρα με το PreGame Show θα γίνει μία ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα και θα το παρουσιάσουν οι Γιώργος Κουβεντίδης και Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με συνεντεύξεις των Φερέιρα , Μίσιτς και Λάμπρου , ζωντανή συνέντευξη με καλεσμένους στο pitch studio και φυσικά το σχόλιο του Αλέξη Σπυρόπουλου που θα περιγράψει την αναμέτρηση.
Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει και το PostGame Show με τους Κώστα Βασιλόπουλο και Σταύρο Κόλκα με ζωντανές συνεντεύξεις και τον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι.Η αναμέτρηση θα είναι διαθέσιμη για τους ετήσιους συνδρομητές του PAOK TV και σε pay per view για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Ε, λογικο. Γράφτηκαν άλλοι δύο και δεν διαγράφηκε κανείς!
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σημερα ειναι για το αναθεμα. Σε HD δεν παιζει κολλαει, στο auto ειναι μονιμως SD και σε φασεις αμα κανω refresh ειναι μαυρη εικονα χωρις ηχο.
- ΑποστόληςΑ
- Maximus
Έτσι ακριβώς!
Σημερα δυστηχώς απέτυχε...
Τι να κανω τα αεροπλανικά πλάνα, όταν βλεπω 11 κουκίδες ασπρομαυρες και 11 κιτρινες να τρέχουν πάνω κάτω...
Πανελλαδικώς ρεζίλι σήμερα.
Σημερα δυστηχώς απέτυχε...
Τι να κανω τα αεροπλανικά πλάνα, όταν βλεπω 11 κουκίδες ασπρομαυρες και 11 κιτρινες να τρέχουν πάνω κάτω...
Πανελλαδικώς ρεζίλι σήμερα.
Μέχρι και 2 λεπτά καθυστέρηση στο 480 και πάλι κολλούσε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Δες το με καθυστέρηση 30 δευτερολέπτων.
Σε μένα παίζει μια χαρά πάντως σήμερα.
Κάντε ένα ριμπουτ στο ρούτερ σας τώρα στο ημίχρονο
Κάντε ένα ριμπουτ στο ρούτερ σας τώρα στο ημίχρονο
- ΑποστόληςΑ
Άριστη μετάδοση.υψηλη ευκρίνεια και μάλιστα από κινητό μέσω wifi σε smart tv
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Κυρ 12 Ιαν 2020, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.