Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αντί του Ζίβκοβιτς τον προτιμώ...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

invincible έγραψε:Πω πω πολυ καλός ο Ολιβερα τι να σου πω... μαρκαρίσματα όλη την ώρα φάουλ και κίτρινες, ασιστς πάσες μηδέν και κάτι γκολ στον ψόφιο τον Απόλλωνα, ένα απευθείας γκολ στην Ξανθη και στον Ατρόμητο. Τιτικα μεγάλη όλη την ώρα ψιλοτραυματισμοί , αργός , βαρύς και ψευτοντελικάτος στυλ Βαγγελη αιώνιο ταλέντο και σε αυτήν την Πόρτο δεν μπόρεσε να παίξει βασικός :lol: Θέλανε να μας πιάσουνε τον κώλο πάλι καλα την γλυτώσαμε. Πάνω από 1 εκ. δεν αξίζει με τίποτα ο παίχτης στα 27του. Εδώ στην Ελλάδα επειδή τα τελευταία χρόνια έχουμε να δουμε ενα καλό χαφ πολύ καιρό ... όποιος έρχετε κρατάει λίγο μπαλα κανει και καμιά τρίπλα 8εκ. στον πουλάνε επειδή ξέρουν είσαι στερημένος από χαφ. :lol:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Για Wernbloom το έχω ξανά-αναφέρει είναι το ποιο βαρύ συμβόλαιο και δεν φεύγει ενώ ξέρει και ο ίδιος πως δεν πρόκειται να ξαναπαίξει και κάθεται σαν τον Leveque και Κhacheridi και κάνει τα μπάνια του με την Νίνα σε πισίνες και την έβγαλε μια χαρά Θεσ/νίκη.
Ο Παίχτης ανέφερε και άλλος φίλος εδώ δεν ρόκαιτι να επανέλθει και που περπατάει να λέει ευχαριστώ. 1,8συμβόλαιο δεν του δίνει κανείς στ 33-34του. Πρέπει να γίνουν κινήσεις κατά 'εμέ΄ώστε να λυθεί το συμβολαιό του.

Εγώ θα έδινα και τον Mauricio δε τον βλέπω πρόθημο να ανανεώσει σίγουρα καμιά Αράβικη με πετροδολάρια+Κινέζικη με κανα 2,5-3 χαρτιά τον δίνεις μπορείς να΄βρεις έχει συμβόλαια που λήγουν στη θέση τους πολύ καλά ονόματα και καλύτερους.
Τον δε Stoch αφου δεν είναι στα πλάνα του Προπονητήμας μόνο πώληση όχι δανεισμό που ακούγεται στα 30 του.

Τώρα οσο αφορά σε προσθήκες που δε το ανέφερε κανένας φίλος έχουμε μόνο 5έλληνες στο ρόστερ+3-4απ'την u19

Εγώ θα έκλεινα για το καλοκαίρι γιατί είμαι υπέρ των Ελλήνων παιχτών που έχουν φιοδοξίες από 'όνομα όπως έχει ο Αρούλης ο ξεφτυλισμένος γαυροφίλοςτους τον Duarte και να μη παίζει(το σκεπτικό λέω).

Εγώ θα έκλεινα τον Διούδη(λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι 26 σαν τερματάς μ'αρέσει με τον Πασχαλάκη δίδυμο) θα έκλεινα αν μπορούσα μ'αρέσει αρκετά ο Μπουζούκης όλοι αυτοί πλαισιώνουν με το ποιοτικό ρόστερ που έχουμε να αναπτύσονται) όπως θα έκλεινα και τον Θες/νικιό Τσιλιανίδη του ΟΦΗ με λίγα λεφτά για να συμπληρώνει τα πολοστά ερχόμενα του χρόνου παιχνίδια στα 24-25του.
και να παρθούν από τώρα άλλοι 3 ισάξιοι με αυτούς που έχουμε ξένους αρ.μπακ/6αρο8αρι/εξτρεμοΕπιθετικός

Όπως προ-εργασία και για ξένο στο Ελλάδιστάν θα έκλεινα αφού έχω καλές επαφές και με το ΜΠΕΟ λόγο 4 δανεικώνμας παιχτών της u19μας θα κανόνιζα να έρθει και το καλοκαίρι σαν παίχτης μ'αρέσει εξτρέμ από να ψάνεις έξω τον Joaquín Torres και όσο και να σας φαίνεται παράξενο θα έκανε προσθήκη τον Janik Haberer ελεύθερος μένει και με βατό συμβόλαιο στ 800χιλ από όσο ξέρω για καλοκαίρι που παρτενέρ με Misic

Για επιθετικό έχει αρκετά καλούς παίχτες αν κ θα προτιμούσα κάτι άλλο στυλ απο αυτό που'χουμε αν πωληθεί ο Ακπομ μόνο ή να΄ρθει καποιός τώρα.

Για τωρινές κινήσεις πάντος θελουμε αρ.μπακ παρτενέρ με Γιαννούλη καλή περίπτωση είναι ο Insua αν και μερικοί εδώ δε θα τον θέλατε ή που έγραψε 1 φίλος σε προηγούμενο πόστ του για τον Melgarejo και επίθεση το ξανάπα ο προπονητής μας θέλει να παίζει ενώ δεν έχει αρκεί μη φύγει κανείς επιθετικός καλές λύσει έχει στην αγορά ή ελευθερους σε μήνες που μπορούμε να πάρουμε ή τον επιθετικό που είπε ο φίλος Facundo Ferreyra.

και κάτι ακόμα θα έπαιρνα πίσω με τις μλκιες του κοντογαυροδικηγο του του ψωριάρη τον Warda&Kace και θα τους έδινα αλλού με αυτά που λεεί κατά για εμάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Παρ 10 Ιαν 2020, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

η ομαδα ποναει στο νομικο κομματι και στο επικοινωνιακο. εκει θελουμε βαρβατες μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Darkm4n έγραψε:Για Wernbloom το έχω ξανά-αναφέρει είναι το ποιο βαρύ συμβόλαιο και δεν φεύγει ενώ ξέρει και ο ίδιος πως δεν πρόκειται να ξαναπαίξει και κάθεται σαν τον Leveque και Κhacheridi και κάνει τα μπάνια του με την Νίνα σε πισίνες και την έβγαλε μια χαρά Θεσ/νίκη.
Ο Παίχτης ανέφερε και άλλος φίλος εδώ δεν ρόκαιτι να επανέλθει και που περπατάει να λέει ευχαριστώ. 1,8συμβόλαιο δεν του δίνει κανείς στ 33-34του. Πρέπει να γίνουν κινήσεις κατά 'εμέ΄ώστε να λυθεί το συμβολαιό του.

Εγώ θα έδινα και τον Mauricio δε τον βλέπω πρόθημο να ανανεώσει σίγουρα καμιά Αράβικη με πετροδολάρια+Κινέζικη με κανα 2,5-3 χαρτιά τον δίνεις μπορείς να΄βρεις έχει συμβόλαια που λήγουν στη θέση τους πολύ καλά ονόματα και καλύτερους.
Τον δε Stoch αφου δεν είναι στα πλάνα του Προπονητήμας μόνο πώληση όχι δανεισμό που ακούγεται στα 30 του.

Τώρα οσο αφορά σε προσθήκες που δε το ανέφερε κανένας φίλος έχουμε μόνο 5έλληνες στο ρόστερ+3-4απ'την u19

Εγώ θα έκλεινα για το καλοκαίρι γιατί είμαι υπέρ των Ελλήνων παιχτών που έχουν φιοδοξίες από 'όνομα όπως έχει ο Αρούλης ο ξεφτυλισμένος γαυροφίλοςτους τον Duarte και να μη παίζει(το σκεπτικό λέω).

Εγώ θα έκλεινα τον Διούδη(λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι 26 σαν τερματάς μ'αρέσει με τον Πασχαλάκη δίδυμο) θα έκλεινα αν μπορούσα μ'αρέσει αρκετά ο Μπουζούκης όλοι αυτοί πλαισιώνουν με το ποιοτικό ρόστερ που έχουμε να αναπτύσονται) όπως θα έκλεινα και τον Θες/νικιό Τσιλιανίδη του ΟΦΗ με λίγα λεφτά για να συμπληρώνει τα πολοστά ερχόμενα του χρόνου παιχνίδια στα 24-25του.

Όπως προ-εργασία και για ξένο στο Ελλάδιστάν θα έκλεινα αφού έχω καλές επαφές και με το ΜΠΕΟ λόγο 4 δανεικώνμας παιχτών της u19μας θα κανόνιζα να έρθει και το καλοκαίρι σαν παίχτης μ'αρέσει εξτρέμ από να ψάνεις έξω τον Joaquín Torres και όσο και να σας φαίνεται παράξενο θα έκανε προσθήκη τον Janik Haberer ελεύθερος μένει και με βατό συμβόλαιο στ 800χιλ από όσο ξέρω για καλοκαίρι που παρτενέρ με Misic

Για επιθετικό έχει αρκετά καλούς παίχτες αν κ θα προτιμούσα κάτι άλλο στυλ απο αυτό που'χουμε αν πωληθεί ο Ακπομ μόνο ή να΄ρθει καποιός τώρα.

Για τωρινές κινήσεις πάντος θελουμε αρ.μπακ παρτενέρ με Γιαννούλη καλή περίπτωση είναι ο Insua αν και μερικοί εδώ δε θα τον θέλατε ή που έγραψε 1 φίλος σε προηγούμενο πόστ του για τον Melgarejo και επίθεση το ξανάπα ο προπονητής μας θέλει να παίζει ενώ δεν έχει αρκεί μη φύγει κανείς επιθετικός καλές λύσει έχει στην αγορά ή ελε΄θθερους σε μήνες που μπορούμε να πάρουμε ή τον επιθετικό που είπε ο φίλος παραπάνω που δε παίζει στην Espnyol γτ πήραν παίζτη 20εκ από την Benfica
Το να κλείνεις Έλληνες μόνο και μόνο για να έχεις Έλληνες δεν έχει λογική
Εδώ που τα λέμε πλέον πολύ λίγοι Έλληνες είναι ικανοί να σταθούν στην 11αδα του ΠΑΟΚ..
Αν φαιρναμε πχ σταφυλιδη οκαυ αλλά για παίχτες όπως ο τσιλιανιδης ή ο μπουζουκης που δεν θα δουν ποτέ 11αδα δεν βρίσκω λόγο..
Ελπίζω να μας έγινε μάθημα και να μην σκορπάμε κ φέτος λεφτα για μετριότητες που μπορεί να μην παίξουν ποτέ..
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Είπα φίλοι ποιοι θα δίναν λύσεις από πάγκο σε σταφυλίδη +μφωνώ όπως και στον Διούδη αυτούς τους 2 τον προτιμώ τον Διούδη από τον Ζivkovic άντε οι άλλοι σου είπα σίγουρα αλλά θέλουμε και έλληνες.

Αν πωλούταν δλδ ο Πέλκας στα 27του το καλοκαίρι θα ήθελα τον Μπουζούκη που τον βάζει βασικό ο Βάζελος στα 19του σε superleague και ενδιαφέρονται σύλλογοι μικρομεσαίες ομάδες από Καμπιονάτο που είχα διαβάσει.

Για τον δε Τσιλιανίδη +μφωνώ απλά ειπά για 1 επιπλέον.. αλλά τον άλλο του βόλου θα τον ήθελα.
prax

Δημοσίευση από prax »

jibbie έγραψε:η ομαδα ποναει στο νομικο κομματι και στο επικοινωνιακο. εκει θελουμε βαρβατες μεταγραφες.
Αν και οφ τοπικ συμφωνώ απόλυτα.. και επ αυτού επανέρχομαι..
Οι άλλοι πολεμάνε με όλες τις δυνάμεις τους
Έχουν βάλει λυτούς κ δεμένους
Κ εμείς είναι δυνατόν να έχουμε τον μπιρδα για δικηγόρο που δεν έχει κερδίσει αθλητικό δικαστήριο;;

Είδες, κλέβουν έγγραφα (μεταξύ μας.. κράτος είναι, αλίμονο αν δεν έχουν έναν διεύθυντη τράπεζας να κλέψουν κ καλά τα έγγραφα), έχουν τον καλύτερο δικηγόρο και πιο διεφθαρμένο στην Ελλάδα

Δικηγορος τέτοιου βεληνεκούς δεν έχει ο ιβαν;; Αλλά σε ένα διεφθαρμένο κράτος δεν υπάρχει μεγαλοδικηγόρος που να μην είναι διεφθαρμένος.. και αυτοί που δεν είναι θα δηλώσουν κόλλημα.. υπάρχει ο τζηλειος τρόπος γαρ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Ferreira ζήτησε αμυντικό χαφ και επιθετικό και ο ΠΑΟΚ τους φέρνει. Πρόκειται για τους Kace και Warda που επιστρέφουν στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την σφίνα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Θα επιστρέψουν για να τους ξαναστειλουμε δανεικούς.. χλωμό το βλέπω να τους ξεφορτωνομαστε οριστικά..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προφανώς κάπου αλλού θα τους δώσουμε. Αρκεί να μην του έχει η ομάδα της Suzanne.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Η sfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina γράφει ότι γυρνάνε Ουάρντα και Κάτσε για "αγωνιστικούς" λόγους . Αρχίζουν τα μπαμ μπουμ :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

prax έγραψε:
jibbie έγραψε:η ομαδα ποναει στο νομικο κομματι και στο επικοινωνιακο. εκει θελουμε βαρβατες μεταγραφες.
Αν και οφ τοπικ συμφωνώ απόλυτα.. και επ αυτού επανέρχομαι..
Οι άλλοι πολεμάνε με όλες τις δυνάμεις τους
Έχουν βάλει λυτούς κ δεμένους
Κ εμείς είναι δυνατόν να έχουμε τον μπιρδα για δικηγόρο που δεν έχει κερδίσει αθλητικό δικαστήριο;;

Είδες, κλέβουν έγγραφα (μεταξύ μας.. κράτος είναι, αλίμονο αν δεν έχουν έναν διεύθυντη τράπεζας να κλέψουν κ καλά τα έγγραφα), έχουν τον καλύτερο δικηγόρο και πιο διεφθαρμένο στην Ελλάδα

Δικηγορος τέτοιου βεληνεκούς δεν έχει ο ιβαν;; Αλλά σε ένα διεφθαρμένο κράτος δεν υπάρχει μεγαλοδικηγόρος που να μην είναι διεφθαρμένος.. και αυτοί που δεν είναι θα δηλώσουν κόλλημα.. υπάρχει ο τζηλειος τρόπος γαρ..
Καλό είναι να μην απαξιώνονται επαγγελματίες με βάση τα εν γελλάδι κρατούντα δεδομένα. Γνώμη μου. Ούτε ξέρω κανέναν από το νομικό επιτελείο της παε ούτε ενδιαφέρομαι να τους μάθω. Αλλά δεν είναι ωραίο να υποτιμώνται πρόσωπα, χωρίς να γνωρίζουμε την επαγγελματικη τους επάρκεια, κρίνοντας από την αδυναμία τους να "κερδίσουν" στημένες (κατα)δίκες. Εκείνη την ψευτοΡίζου λχ, ας πούμε, εκ του αποτελέσματος μόνον κρίνοντας, να τη θεωρήσουμε σαΐνι μπροστά στους δικούς μας, επειδή "δικαίωσε" τη χαρτοπουτάνα στις ... παρωδίκες μπροστά στα σκολαρικαποδιστριάκια. Είναι το λιγότερο αστείο.
prax

Δημοσίευση από prax »

Ναι πλοηγέ, ίσως καταφέρθηκα,

Επαναδιατυπώνω λοιπόν..

ΡΕΕΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΓΑΜΩ;;

Τέλος το οφ τοπικ από μενα..

Υς.. αυτή η ψυχή ο macho που χάθηκε ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Έχει καιρό να μπει..
Ελπίζω να είναι καλά!
gaz

Δημοσίευση από gaz »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Προφανώς κάπου αλλού θα τους δώσουμε. Αρκεί να μην του έχει η ομάδα της Suzanne.
Η μεγαλύτερη τρολια. Παρτους και δωστους στην Ξάνθη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”