Όχι. Εγώ τουλάχιστον δεν θέλω αυτό το πρωτάθλημα, αλλά εμένα, εσένα και γενικά όλους μας, δεν μας ακούει κανείς.gika έγραψε:Αν θέλει ο Σαββίδης μπορεί να πάρει τη μισή λίγδα στο Οπεν. Κι ο Μαρινάκης την άλλη μισή στη Νοβα. Και θα έχουμε επίσημα δυο ομάδες και κάθε καλοκαίρι αντί για μεταγραφές θα ψάχνουμε για παραρτήματα. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε;
Η Ελλάδα και κάθε Ελλάδα (γιατί αυτά δεν γίνονται μόνο σε μας, εμείς απλά ξεμπροστιαζόμαστε μόνοι μας) των 10 εκ. κατοίκων, που αν εξαιρέσουμε υπερήλικες (70+), αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για το άθλημα και γυναικόπαιδα, δεν έχει δυναμική πάνω από 1,5 εκ "πελάτες", δεν είναι δυνατόν να συντηρεί πρωτάθλημα 20, 18, 16 και 14 ομάδων.
Ένα πρωτάθλημα των 10 ομάδων και των τεσσάρων γύρων θα ήταν το ιδανικό.
Με τους 5 πρωτους να παίζουν Ευρώπη,
με τους 2 τελευταίους να υποβιβάζονται και
με τον 3 από το τέλος να δίνει μπαράζ παραμονής το ενδιαφέρον θα ήταν πολύ μεγαλύτερο.
Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής (με 5ετή περίοδο προσαρμογής):
α) Ιδιόκτητο γήπεδο.
β) Όχι χρέη.
γ) Προπονητικό κέντρο.
Σε ένα πρωτάθλημα που θα αγωνίζονταν οι:
ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΛ, ΟΦΗ, ΞΑΝΘΗ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ποιος θα μπορούσε άραγε να είναι αδιάφορος, όταν η απόσταση μεταξύ του 3ου από το τέλος (ο οποίος θα αναγκαζόταν να δόσει μπαράζ παραμονής) και του 5ου (που θα έπαιρνε ευρωπαϊκό εισιτήριο) θα μπορούσε 2, 3 και 5 βαθμοί;