97. Λάζαρος Λάμπρου
- Μπαρκαρούτσος
Re: 11. Λάζαρος Λάμπρου
Ο Λημνιός έχει γράψει και ασίστ και γκολ. Και είναι και διεθνής πλέον. Για τον Λάμπρου μιλάμε που χρειάζεται πόντους στην ψυχολογία του.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου για τη ποιοτητα Λαμπρου και ειδικα οταν βλεπω Λημνιοπελκες κτλ να παιζουν τρελλαινομαι!joshua έγραψε:H αδυναμια που τρεφω στο προσωπο του ειναι γνωστη.Ειναι μακραν του δευτερου ο καλυτερος Ελληνας παικτης σε τεχνικη καταρτιση που υπαρχει αυτη τη στιγμη.Δεν κρυβω ομως πως σε αυτες τις 2 ολιγολεπτες συμμετοχες του κατι δεν μου εκατσε καλα αθλητικα.Λιγο βαρυς μου φανηκε αλλα μπορει και ελπιζω να λεω λαλακιες.
Όσες φορές πάει να κάνει σέντρα και δε σηκώνεται η μπάλα από το γρασίδι η βρίσκει με ακρίβεια τον αμυντικό μπροστά του. Πολλές είναι. Αν και εδώ μιλάμε για ΛάμπρουΜπαρκαρούτσος έγραψε:Πόσες φορές "θα μπορούσε να γράψει ασίστ και δεν έγραψε" ο Λημνιός;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΠΕΣ ΤΑΜπαρκαρούτσος έγραψε:Πόσες φορές "θα μπορούσε να γράψει ασίστ και δεν έγραψε" ο Λημνιός;;
renegade έγραψε:Αν το ποδόσφαιρο ήταν μόνο τριπλές θα έπαιζε βασικός... αλλά δεν είναι έτσι
- ΑποστόληςΑ
Είναι παίκτης που εκτελεί, γι αυτό και όταν μπήκε στην περιοχή έκανε σουτ και όχι σέντρα. Κατ' εμέ καλά έκανε, γιατί ήταν ήδη κοντά στην αντίπαλη εστία, ενώ οι παίκτες δίπλα του δεν ήταν αμαρκάριστοι. Θα μπορούσε να κάνει σέντρα και να κοπεί. Αν ήταν ο Λημνιός μπορεί να έκανε σέντρα.
Χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια και αυτός και το πιο πιθανό είναι ότι θα ξεκινήσει στη ρεβάνς του αγώνα σε μία εβδομάδα.
Χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια και αυτός και το πιο πιθανό είναι ότι θα ξεκινήσει στη ρεβάνς του αγώνα σε μία εβδομάδα.
- Mauricio-8-
Μακάρι να παίξει την Κυριακή Βασικός θέλει ματς να πάρει και μετά θα τρίβουμε και με αυτόν τα μάτια μας όπως με Μισιτς.Εγω πάντως προχθές στο 20 λεπτό που έπαιξε είδα ότι έχει βελτιωθεί πολύ στο αμυντικό κομμάτι το οποίο έχει δουλέψει και επίσης του ταιριάζει πολύ ο τρόπος παιχνίδιου με αντεπιθεσεις.Οταν έχει την μπάλα στα πόδια μπροστά είναι ποιο επικίνδυνος από Λημνιος Ζάμπα Στοχ.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
δειχνει ταλεντο και απειρια. Επισης μαρκαρει πολυ αναλαφρα οταν πρεπει να ασκησει πιεση εχω την εντυπωση.
- ΑποστόληςΑ
Θα ξεκινήσει βασικός στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, σε μια εβδομάδα. Δεν γίνεται να παίξει ξαφνικά σε derby.
Τουλαχιστον να παρει οσες ευκαιριες πηρε ο Στοχ. Γιατι ουσιαστικα την θεση του πηρε στην ιεραρχια του ροστερ.
Τεχνικα εξαιρετικος. Στα υπολοιπα θελει πολλη δουλεια. Ο Μπισε συνεχεια του φωναζε να ανοιχτει στα πλαγια. Γενικα βγαζει μια ανωριμοτητα στο παιχνιδι του, ισως νευρικοτητα. Θελει να δειξει πραγματα αλλα η πιεση των λιγοστων ευκαιριων και των πολλων εξτρεμ τον κανει επιπολαιο. Εγω κραταω μικρο καλαθι.
Κι εγώ έτσι πιστεύω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα ξεκινήσει βασικός στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, σε μια εβδομάδα. Δεν γίνεται να παίξει ξαφνικά σε derby.
-