44. Anderson Esiti
- sourmenetes
- Moderator
Re: 24. Anderson Esiti
Εμένα, για μετά από τόσο καιρό, μ αρέσει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Mauricio-8-
Την πατήσαμε μαζί του.Μακαρι να πουληθεί η να τον δώσουμε πουθενά δανεικό.Πολλα λάθη δεν κουβαλάει τη μπάλα σωστά.Στοπερ ποιο καλός θα ήτανε.
Πάλι στο playstation παίζεις;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mauricio-8-
Ποιο playstation δεν τον βλέπεις ότι δεν μπορεί?Τυφλός είσαι? Ο Εσιτι είναι πολύ βαρύς δεν μπορεί το παλικάρι.
O Εσιτι καλος ΔΕΝ ηταν σημερα.Το παλικαρι εχει τα πιο αργα ΠΡΩΤΑ μετρα που εχω ισως δει ποτε σε αμυντικο χαφ.Δεν εχει ΚΑΜΙΑ σιγουρια στη πασα,χαρακτηριστικα σημερα ειχε τουλαχιστον 3 δωρο στον αντιπαλο και γενικα ατσουμπαλος και ασταθης σε οτι κανει στο γηπεδο.Την μια μπορει να βγαλει μια πολυ ομορφη σκαφτη οπως εκανε στο πρωτο ημιχρονο στην επιθεση και την αλλη να χασει πασα στα 5 μετρα λιγο εξω απο τη περιοχη μας.Απλα σε σχεση με αλλα παιχνιδια ειχαμε παικτη σε ενα χωρο που πολλες φορες ειναι κενος οταν παιζουμε με αλλη συνθεση στα χαφ, κατι που επαιξε το ρολο του και δειχνει ποσο σημαντικη ειναι η υπαρξη ενος καλου αμυντικου χαφ.
Τρεις φορες πηδηξε για κεφαλια, τρεις φορες λαθος χρονο και η μπαλα περνουσε απο πανω του. Αντε μια απο τον αερα, αντε δυο. Αλλα και τις τρεις; Του πουστη.
- constadine
Δεν πιεστήκαμε σήμερα και δεν έκανε κάποιο χοντρό λάθος .
Σε κρίσιμο αγώνα θα τον φοβόμουνα .
Σε κρίσιμο αγώνα θα τον φοβόμουνα .
μετριότατος παίχτης
σε όλα
αν είναι να πωληθεί, πρέπει να γίνει το συντομότερο, πριν καταλήξει στα αζήτητα
σε όλα
Ειναι λυπηρο να εχουν δωθει 3.5 μυρια για τον συγκεκριμενο οσο κ να το ψαχνεις δεν μπορεις να βρεις κατι θετικο..
danirifle έγραψε:μετριότατος παίχτης
σε όλα
Συμφωνώ με την άποψη αυτή. 2 -2.5 θα τα πιάσει αν δεν καθυστερησουμε.
Τελικά δανεισμός με μια νορμάλ ρήτρα είναι ίσως ασφαλεστερες προσθήκες
Νομίζω ότι το πάρτυ που κάναμε στο κέντρο, οφείλεται σε ένα ποσοστό και σε αυτόν.
Πολλα ασχημα και "μεγαλα" λογια γραφονται για ποδοσφαιριστη, που καλως ή κακως, δεν εχει κανεναν μα κανεναν ρυθμο απο αγωνες. Και μαλιστα για ενα τετοιο βαρυ κορμι σαν αυτο του Εσιτι.
Η δουλεια του Εσιτι δεν ειναι ουτε η ποιοτικη καθετη, ουτε η ποιοτικη προωθηση του παιχνιδιου απο την αμυνα στην επιθεση. Η δουλεια του σε μια ομαδα που παιζει τοσο κυριαρχο ποδοσφαιρο οπως ο ΠΑΟΚ, ειναι να απελευθερωσει τους δυο (συνηθως) που εχει μπροστα του.
Εγω προσωπικα το ειδα αυτο.
Η δουλεια του Εσιτι δεν ειναι ουτε η ποιοτικη καθετη, ουτε η ποιοτικη προωθηση του παιχνιδιου απο την αμυνα στην επιθεση. Η δουλεια του σε μια ομαδα που παιζει τοσο κυριαρχο ποδοσφαιρο οπως ο ΠΑΟΚ, ειναι να απελευθερωσει τους δυο (συνηθως) που εχει μπροστα του.
Εγω προσωπικα το ειδα αυτο.