Μεταγραφές μπάσκετ 2019-2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2019-2020

Δημοσίευση από seaman »

Για 11 στα 11?

[youtube]50eI-zL7PyY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

john4serres έγραψε:
Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην απόκτηση του Κλιντ Τσάπμαν που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Πέζαρο και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία ο Αμερικανός ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sanmarinotv.sm "ο Τσάπμαν ο οποίος απουσίαζε χθες λόγω τραυματισμού και φαίνεται ότι ετοιμάζει τις βαλίτσες του προς την Θεσσαλονίκη, όπου θα υπογράψει σύντομα στον ΠΑΟΚ".

Εντός των επόμενων ωρών φαίνεται ότι θα υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση του Κλιντ Τσάπμαν...
Για πείτε οι μπασκετικοί.
Πολύ μπασκετικός τύπος και με καλό σουτάκι. Δεν πάει όμως στην επαφή. Αν και 2.08 Center δεν τον λες.

Αν έρθει λογικά παραμένει και ο Σαρικόσαυρος.

Όχι ότι είμαι πολύ μπασκετικός βέβαια.... :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

palok έγραψε:μετα το χτεσινό νομίζω είναι ξεκάθαρο πλέον οτι οι 2 κινήσεις (τόσες επιτρέπονται) ΑΝ (και ΠΡΕΠΕΙ) γίνουν είναι στο 3 (αντί μπεστ), στο 4 (αντί γουιγκινς) και στο 5 (αντί knowles). απλούστατο.

Αν μπορείς να φέρεις παίκτες τύπου Jarred Uthoff, Daryyl Monroe, Kenny Gabriel, Jeff Adrien ε ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ.

εγώ θα ήθελα έναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΨΗΛΟ να παίξει με Λάρισα γιατι με πιθανό διπλό εκεί, σχεδόν ξεμπερδευεις.
Επειδή έγραψες τρεις αλλαγές κάτι που δεν θα γίνει,πες αν θέλεις κατά σειρά προτεραιότητας ποιον θα έδιωχνες και τι θα έφερνες.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

γράφει ο Κλείτος για τον Andrien: Φημολογείται οτι έριξαν μια ματιά στον ποιοτικό και έμπειρο 33χρονος Τζεφ Άντριεν που έφυγε από το Ισραήλ, αλλά είναι πολύ under sized (4-5άρι, 2.01) και θα απασχολήσει μόνο ως αλλαγή του Ουίγκινς

εδώ ένα scouting report για τον παίκτη: http://www.hoopfellas.gr/el/2012/09/05/blog-post_5591/

Ο παίκτης είναι ταύρος. Δεν υπάρχουν ούτε μα ούτε μου.

PS: renegade, η λογική ίσως λέει ένα μαμάτο τριάρι και έναν ψηλό 5-4 ή 4-5. Αν μου βάζεις εμένα το μαχαίρι στο λαιμό και μου πείς σώσε την ομάδα, θα αλλάζα χτες wigggins-knowles με Gabriel (Monroe)-Andrien και χάνω 2-3 ματς στο δεύτερο γύρο.
renegade

Μαζί σου συμφωνώ απόλυτα.
Αν και όπως έχω γράψει το να έχεις έναν Αμερικανο στο 3 (σε μια θέση πού υπάρχουν άπειροι αμερικανοι που με ελάχιστα χρήματα μπορούν να κάνουν την διαφορά) όπου το μόνο που μπορεί να δώσει είναι μερικά σποτ τρίποντα είναι τεράστια πολυτέλεια, δυστυχώς οι νοουλς και γουικινς δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην ισορροπία της ομαδας.
Εχθές για παράδειγμα διάβασα ότι μέχρι το 35 δεν είχαμε ούτε ένα πόντο από τους ψηλούς... απίστευτο.
Θέλω ένα 4αρι οπωσδήποτε με σουτ και ένα 5ρι όπου μαζί με τον μαργαρίνη να πάρουν τουλάχιστον 72 από τα 80 λεπτά στις θέσεις των ψηλών
WarriorKing

Δημοσίευση από WarriorKing »

Καλος ο αμερικανος που ερχεται?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ετσι οπως εισαι τωρα με brown-smith-shorter δε θεωρώ οτι είναι εύκολο να βρείς 3αρι. Εγώ θα παιρνα δλδ εναν τύπου (τύπου έτσι μην παρεξηγηθώ) Tepic ή Jones (τον δικό μας που πήγε στον άρη). Δλδ με αμυντικά χαρακτηριστικά, να έχει τέλειο positioning, πολύ καλά πόδια, και να βάζει και 2 τρίποντα στα 5.

και αυτός εδώ ελεύθερος:

[youtube]0RM1xq4h_Gs[/youtube]
renegade

Διαβάζω κάτι 20.000 τον μήνα για Τσάπμαν και μου πέφτουν οι τρίχες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΤΟΣΟ καλός είναι;

Μη σε πέφτουν οι τρίχες.. Οι Σαββιδαίοι θα τα δώσουν.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

οντωσ πιστευω ειναι πολλα τα 20κ για τον τσαπμαν αλλα λεει το κασε του ανεβηκε απο τοτε που ηταν στην κινα και επαιρνε 300κ.

πιστευω αν ερθει θα φυγει ο νοουλσ γτ μετα θα εχουμε πολλα βαρια κορμια στο 4-5 αλλα εγω θα επαιρνα πισκο και θα αφηνα το ουιγκινσ να φυγει. ο νοουλσ μου φαινεται ταυροσ,φιλοτιμοσ και δινει ογκο στην ομαδα αλλα και περα απο αυτο ειναι ψιλοκαλοσ αμυντικοσ και παιρνει ευκολα ριμπαουντ.

καποιοι που εγραψαν για 3αρι μου φαινεται καλη σκεψη αλλα με την προυποθεση οπωσ ειπε ενα παιδι πιο πανω οτι θα ειναι ενασ καλοσ αμυντικοσ αλλα και να μπορει να βαζει μινιμουν 8-9 ποντουσ ειτε σαν βασικοσ ειτε απο ροτεισον, ο μπεστ και αυτοσ μου φαινεται φιλοτιμοσ αλλα ειναι πολυ ασοβαροσ σε παιχνιδια που μπαινει απο τον παγκο η πρωτη αντε δευτερη επαφη με την μπαλα ειναι λαθοσ κανει σε ακυρεσ στιγμεσ βηματα χωρισ να υπαρχει λογοσ και ειναι ενασ παικτησ που παιζει τριτη χρονια ευρωπη σχεδον ανεπιτερτο να κανει το πολυ βηματα.

εγω προσωπικα θα επαιρνα 4-5 αρι και ενα τριαρι νομιζω οτι φαινεται οτι ειναι οι αδυναμιεσ του ροστερ.(οπωσ ειπε ο φιλοσ πιο πανω για τον λακι τζοουνσ που συμφωνω οτι ειναι πραγματικα αυτο που θελουμε εκει θα προσθεσω και τον τζαμαλ τζοουνσ περσι που ειχαμε και τον τεραν πετεγουει προπερσι .)
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αν έρθει ο Τσάπμαν χωρίς να διώξουμε το Νόουλς, τότε ο σαρικό θα κάνει από τώρα πληρωμένες (ταιριάζει η λέξη?) διακοπές
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

seaman έγραψε:Αν έρθει ο Τσάπμαν χωρίς να διώξουμε το Νόουλς, τότε ο σαρικό θα κάνει από τώρα πληρωμένες (ταιριάζει η λέξη?) διακοπές

σορρυ φιλε δεν καταλαβα τι εννοεισ αν θελεισ ξαναγραψτω λιγο πιο ψεκαθαρα
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Λογικά την κατηγορία πάμε να σώσουμε, όχι να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να αντέξει η ομάδα να έχει στο 4-5 μαζί Νόουλς, Σαρικό, Μαργαρίτη και Τσάπμαν (τον Καρά δεν τον βάζω καν στην εξίσωση, ούτε το χρόνο που παίρνει ο Ουίγκινς στο 4). Δεδομένου ότι ο αρχηγός δεν το κουνάει και θα πάρει το χρόνο του, θεωρώ ότι δεν υπάρχει χώρος για τον Σαρικόπουλο και δε νομίζω να δεχτεί να λύσει το συμβόλαιό του. Εκτός αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος, που δεν...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

8-) 8-) Συμφωνώ @seaman φίλε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 07 Ιαν 2020, 08:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Το λες και λιγάκι off topic
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”