Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Δεν έχει σημασία ο όρος "ντέρμπι" αλλά είναι γεγονός πως σε ματς λίγο πιο δύσκολα από το συνηθισμένο, με αντιπάλους ισοδύναμους ή με μικρή διαφορά δυναμικότητας τα βρίσκουμε σκούρα και στην τελική δεν κερδίζουμε. Και αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα την στιγμή που 10 τέτοια ματς θα κρίνουν το πρωτάθλημα και τέτοια ματς θα κρίνουν και το κύπελλο. Δηλαδή αν δε διορθώσουμε τα λάθη μας δε νομίζω ότι θα πάρουμε τίτλο. Αρχίζουμε αύριο στην Κρήτη και την Κυριακή με ΑΕΚ.
Με τη διαφορα πως με αεκ και γαυρο γυρισε την ομαδα πισω, ενω με αρη δεν γυρισαμε ουτε στο 0-1 (φαγαμε την ισοφάριση απο αντεπιθεση) ουτε στο 1-1.
Μπορεις να δεις το ποτηρι μισογεματο/μισοαδειο αναλογως σε τι θα εστιασεις.
Απο τη μια εχουμε το 0/5 σε ντερμπι, τρωμε 1 γκολ/ματς και γινονται πολλα ατομικα λαθη.
Απο την αλλη ομως περασε 1 γυρος που δεν χασαμε, εχουμε παρει ολα τα μικρα ματς, ενω ειμαστε στο -1 απο την κορυφη εχοντας παιξει εκτος με γαυρο, αρη, αεκ. Επισης ενω δεν παιρνουμε τπτ απο παικτες-σταθερες βλεπουμε μεγαλη βελτιωση σε παικτες που ξεκινησαν ως αναπληρωματικοι (μισιτς, ινγκασον, γιαννουλης, λημνιος, σβιντερσκι).
Προσωπικα περιμενω να κρινω τον προπονητη μετα τους ευρωπαικους αγωνες το καλοκαιρι, που θα εχει και 2 μεταγραφικες περιοδους στην πλατη του. Με την προυποθεση να κάνουμε μεχρι τοτε πορεια πρωταθλητισμου. Τωρα αν το χασουμε στις λεπτομερειες μικρη σημασια εχει γιατι ολοι ξερουμε πως αυτες οι...λεπτομερειες δεν ειναι μονο αγωνιστικες.
Μπορεις να δεις το ποτηρι μισογεματο/μισοαδειο αναλογως σε τι θα εστιασεις.
Απο τη μια εχουμε το 0/5 σε ντερμπι, τρωμε 1 γκολ/ματς και γινονται πολλα ατομικα λαθη.
Απο την αλλη ομως περασε 1 γυρος που δεν χασαμε, εχουμε παρει ολα τα μικρα ματς, ενω ειμαστε στο -1 απο την κορυφη εχοντας παιξει εκτος με γαυρο, αρη, αεκ. Επισης ενω δεν παιρνουμε τπτ απο παικτες-σταθερες βλεπουμε μεγαλη βελτιωση σε παικτες που ξεκινησαν ως αναπληρωματικοι (μισιτς, ινγκασον, γιαννουλης, λημνιος, σβιντερσκι).
Προσωπικα περιμενω να κρινω τον προπονητη μετα τους ευρωπαικους αγωνες το καλοκαιρι, που θα εχει και 2 μεταγραφικες περιοδους στην πλατη του. Με την προυποθεση να κάνουμε μεχρι τοτε πορεια πρωταθλητισμου. Τωρα αν το χασουμε στις λεπτομερειες μικρη σημασια εχει γιατι ολοι ξερουμε πως αυτες οι...λεπτομερειες δεν ειναι μονο αγωνιστικες.
Προφανώς ο όρος "ντέρμπι" έχει ιδιαίτερη σημασία. Με νίκη δεν παίρνεις μόνο το τρίποντο. Αφήνεις και τον αντίπαλό σου στο μηδέν. Αν θέλαμε τον ρούλη εκτός playoff έπρεπε να τον κερδίζαμε. Όχι?
Αν μας λέγανε ότι στα επόμενα 2 παιχνίδια με Θεοδωρίδη και πχ με Λαμία θα κάνουμε μια ήττα, ποια θα ήταν λιγότερο επώδυνη? τι θα λέγαμε? όποια να είναι το ίδιο μας κάνει?
Αν μας λέγανε ότι στα επόμενα 2 παιχνίδια με Θεοδωρίδη και πχ με Λαμία θα κάνουμε μια ήττα, ποια θα ήταν λιγότερο επώδυνη? τι θα λέγαμε? όποια να είναι το ίδιο μας κάνει?
- PAOK_Antarctica
Ισχύει πως με την ήττα μας δώσαμε μεγάλο προβάδισμα στον ρουλη για po
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη μπει ο ρούλης πλέι οφ, ασχέτως προχθεσινού.
Οι άλλες ομάδες είναι ασόβαρες ,κάνουν μια νίκη σε 3 παιχνίδια.
Και θα μπει και θα του πάρουμε 6 βαθμούς. Ακόμα και με καρμπόν εμφάνιση όπως προχθές, δε γίνεται να ξαναφάμε τέτοια γκολ.
Οι άλλες ομάδες είναι ασόβαρες ,κάνουν μια νίκη σε 3 παιχνίδια.
Και θα μπει και θα του πάρουμε 6 βαθμούς. Ακόμα και με καρμπόν εμφάνιση όπως προχθές, δε γίνεται να ξαναφάμε τέτοια γκολ.
Η λογική αυτό λέει, αλλά με τη λογική τελευταία δεν τα πάμε και πολύ καλά
Θεωρώ Λάθος ότι παίζει με Mauricio και Andre βασικούς σε ματς υψηλής έντασης. Παίχτες με μεγάλο τραυματισμό σε μεγάλη ηλικία. Πρέπει να είμαστε ποιο φρέσκοι. Τώρα με ΟΦΗ θέλω να δω πολλές αλλαγές στην έντεκαδα. Με ΑΕΚ πρέπει να μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια και να βγεί εγωισμός από τους παίχτες.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Η χρονια για τον Αρη τελειωσε προχθες. Δυσκολα θα μπουν πλειοφ, ειδικα απο τη στιγμη που οπως ακουγεται ειναι απληρωτοι οι παικτες. Ο Κουγιας δεν προκειται να τους το δωσει και μετα εχει ταριφα στο γαυρο μεσα. Αλλα επειδη ακομα θα πανηγυριζουν, χαμπαρι δεν θα παρουν οτι θα μεινουν πισω. Καλυτερα και απο αυτους τους ιδιους τους ξερουμε πλεον.PAOK_Antarctica έγραψε:Ισχύει πως με την ήττα μας δώσαμε μεγάλο προβάδισμα στον ρουλη για po
- ΑποστόληςΑ
Όλο το παιχνίδι του γαύρου είναι να περάσει ο ρούλης στα p.o. γιατί ελπίζει σε επανάληψη των αγώνων της κανονικής διάρκειας, όπου αυτός πήρε 6 βαθμούς κι εμείς μόλις 1!
μη βιάζεσαι 3 βαθμούς πήρε ο γαύρος, μπορεί να του κόψει βαθμούς ο αρούλης στο ΚαραϊσκάκηΑποστόληςΑ έγραψε:Όλο το παιχνίδι του γαύρου είναι να περάσει ο ρούλης στα p.o. γιατί ελπίζει σε επανάληψη των αγώνων της κανονικής διάρκειας, όπου αυτός πήρε 6 βαθμούς κι εμείς μόλις 1!

- Maximus
Όταν έγραψα ότι "ο κύκλος μερικών παιχτών της προηγούμενης τριετίας έχει κλείσει και θα φυγουν κάποιοι" και πάλι με είχες ειρωνευτεί...renegade έγραψε:Εγώ λέω να τα δούμε κατά την δευτερα παρουσίαMaximus έγραψε:Επειδή λοιπόν και εγώ είμαι λάτρης των νούμερων και των στατιστικών, να σου πω ότι είναι λάθος να τα δουμε τώρα...renegade έγραψε:Το καλύτερα ή το χειρότερα είναι σχετικό κ επαφίεται στην κρίση του καθενος.
Αυτό που είναι όμως πέρα κάθε αμφισβήτησης είναι τα νούμερα και τα αποτελέσματα... και αυτά λένε 0/5 ντέρμπι
17 παθητικό σε 17 αγώνες
Και γενικά καμία νίκη σε αγώνα με βαθμό δυσκολίας.
Θα τα δούμε στο τέλος της σεζόν, αφου έχουν γίνει τα πλει οφ...
Και για να είμαι και πιο σωστός, θα τα δούμε στο τέλος της άλλης σεζόν, όπου θα έχει μπορέσει το καλοκαιρι να μοντάρει την ομάδα, όπως θέλει αυτός!
Και τώρα πάλι με ειρωνευεσαι...
ΟΚ, δεν θέλεις να μάθεις από την "εμπειρία" του "παππού"...
Ακούστηκες...
-
ΧΖΖ ποιο πιθανο να κατεβει ο darth vader στην πλατεια Αριστοτέλους παρα να κοψει βαθμους απ τον ο γαυρο ο ρουληθ
-
Εγώ δε μπορώ να ηρεμήσω από προχτές ...τέτοιο ξενέρωμα από τον αήττητο νταμπλουχο να χάσει έτσι από αυτούς τους βρωμερούς δε το περίμενα ποτε ..θέλω πολύ να βρισω αλλά θα πω τπ δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού ...δυο ματς μ αυτούς έχεις 6 γκόλ σε 8 τελικές δυο ματς μ αυτούς και δείχνεις ανικανότητα να προετοιμάσεις ορθά ψυχολογικά τους παίκτες ...μας έχεις ζαλίσει στη θεωρία ...έχεις τερματοφύλακα που έχει φαει 7 εκεί μέσα με τον ατρόμητο κάνει υπέρ πατάτα με τη Λαμία παραλίγο να τη κάνει χτες μαζεμένες ...
Έχω τόσα νεύρα που δε περιγράφονται ...εσυ κ ο ζιφκοβιτς για μένα πλέον είστε κόκκινο πανί ...την ιστορική επιτυχία τη μετατρέψατε σε ιστορική κηλίδα ...για μένα είστε στη μαύρη λίστα κ εχω πλέον αρνητική προδιάθεση κ προκατάληψη απέναντι σας ..αυτό το κάζο το διπλό τούμπα κ Χαριλάου δε το συγχωρώ δε γίνεται ..
Έχω τόσα νεύρα που δε περιγράφονται ...εσυ κ ο ζιφκοβιτς για μένα πλέον είστε κόκκινο πανί ...την ιστορική επιτυχία τη μετατρέψατε σε ιστορική κηλίδα ...για μένα είστε στη μαύρη λίστα κ εχω πλέον αρνητική προδιάθεση κ προκατάληψη απέναντι σας ..αυτό το κάζο το διπλό τούμπα κ Χαριλάου δε το συγχωρώ δε γίνεται ..
H χρονιά δεν τελείωσε στο Χαριλάου, ούτε το αήττητο θα διατηρούνταν για πάντα. Παίξαμε καλύτερα από πέρσι αλλά χάσαμε γτ έγιναν αμυντικά λάθη και οι άλλοι ήταν κυνικοί κι αποτελεσματικοί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής έχει αρκετά ελαφρυντικά, πρέπει όμως να προσαρμοστεί πλέον στην ελληνική πραγματικότητα.