Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

stanilas14 έγραψε: :lol: :lol: :lol:
αυτα τα θα φυγετε κτλ που λες εδω σε παιδακια κ ρουφιανους σαν τον ντιμ, δεν περνανε σε εμενα ρε μλκ :lol: εγω ηδη εχω φυγει μαγκα μου , σιγα μην κατσω εδω να μας κανεις τον κηδεμονα να λογοκρινεις κειμενα, να μην μπορει καν να πει καποιος την αποψη του επειδη εσυ και ο σουρμενετες εχετε αποθημενα και πατροναρτε το φορουμ .... γραφε εσυ για εμενα απο εδω και περα και πιστευω ετσι οπως το πας εσυ με τον σουρμενετες στο τελος τα δυο σας θα τα λετε εδω μεσα αντε και 2-3 ρουφιανοι που δεν εχουν τις μπαλες να σας τα πουν οπως ειναι, αντε τα λεμε ... :lol:

Άμα έφυγες, γιατί είσια εδώ; Για κάποιον λόγο θα γύρισες...

Μπες με το παλιό σου nick, που λες ότι οι άλλοι δεν έχουν μπάλες... Οι δικές σου πού είναι; Βγες να πεις ποιος είσαι.
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Είναι καραγκιόζης ο βαρουχας. σήμερα είπε το αμιμητο ότι τον πάτησε μεν αλλά δεν το ήθελε και έτσι δεν είναι πέναλτυ! Ποιος κανονισμός είναι αυτός μόνο αυτός ξέρει... Βέβαια με τις βλακείες που λέει καταλαβαίνουμε πως εδώ ισχύει "με όποιον δάσκαλο καθίσεις" γιατί αν οι διαιτητές έχουν καθηγητή αυτόν τον μπουφο καταλαβαίνουμε γιατί το επίπεδο είναι αυτό που βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Dimg4, εκτός για δύο εβδομάδες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τους ξένους διαιτητές τι τους θέλαμε; ΚΑΛΟΥΣ ξένους διαιτητές θέλουμε...

Ζητήσαμε ξένους, ζητήσαμε VAR και πάλι ο γαύρος ευνοήθηκε.

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ;;;;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

episimos73 έγραψε:
stanilas14 έγραψε:το ταγαρι ο ινσουα ουτε πλαγιο δεν μπορει να κανει
Και κάποιοι τον θέλουν στον ΠΑΟΚ...

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μόνος Ινσουα που θα μπορούσε να παίξει στον Π.Α.Ο.Κ. είναι ο Εμιλιανο!Κι αυτός πριν μερικά χρόνια...Αν είναι να ψαχτουμε για συμπλήρωμα του Γιαννουλη αριστερά (Εάν και εφόσον θεωρούν κάποιοι πως ο Αντρέ πλέον δεν)υπάρχουν πολλοί παίκτες εκεί έξω, κλεσείς ανώτεροι και εφικτοι. Ενδεικτικά, οι γνωστοί μας Κυριακόπουλος,Κατρανης και οι "γνωστοί " του Abel, Rafa Soares και Pedro Rebocho (και για τους δύο είχαμε ενδιαφερθεί πριν καταλήξουμε omg σε Leveque και Tosca!!!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Κυρ 05 Ιαν 2020, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τους ξένους διαιτητές τι τους θέλαμε; ΚΑΛΟΥΣ ξένους διαιτητές θέλουμε...

Οι Σκανδιναβοί που μας στέλνουν είναι ανέκδοτα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τους ξένους διαιτητές τι τους θέλαμε; ΚΑΛΟΥΣ ξένους διαιτητές θέλουμε...

Να βγει διάταγμα που να δίνει από αρχή της χρονιάς το πρωτάθλημα στο γαβρο, μη χαλιομαστε κιόλας!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο κακος είπε του μακέντα καθαρό πεναλτυ!!

icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν γινεται να μην εδωσε το δευτερο. Απλα δεν γινεται. Αν γινοταν στο οακα θα μπαιναν μεσα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:

Να βγει διάταγμα που να δίνει από αρχή της χρονιάς το πρωτάθλημα στο γαβρο, μη χαλιομαστε κιόλας!

Θα πάρω τη θέση του Κορίνθιου Μπάνε και θα πω το εξής: ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δήλωση μοντελοπνίχτη, που απαντάει στον Πανόπουλο:

Διάβασα την εμετική δήλωση της διαχρονικής φιλιππινέζας, αυτής της αντρούκλας με τα κόκκινα παντελόνια και τα κόκκινα πουκάμισα, του Χρήστου Πανόπουλου, αυτού που μου έστελνε τα μισθωμένα ελικόπτερα στη Νάξο για να τον σώσω, τότε που βγήκαν οι κασέτες με τον διαιτητή Κορκοβίρη, όταν έριξε ο «τίμιος» αυτός ιδιοκτήτης τον Πανιώνιο για να σωθεί η «τίμια» Ξάνθη.

Γνωρίζω ότι την ανακοίνωση την έγραψε αυτή η αντρούκλα ο Χρήστος Πανόπουλος, η φιλιππινέζα πλέον του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Καλπατζίδη (αυτό το γκαρσόνι των Γιαννιτσών κατάφερε να κάνει φιλιππινέζα του τον Πανόπουλο και φιλιππινέζα της φιλιππινέζας την αντρούκλα Πιαλόγλου).

Αυτό που έγραψε ο Πιαλόγλου σήμερα και που δείχνει τη χυδαιότητα και την πραγματική προσωπικότητα του Χρήστου Πανόπούλου (δεν θέλω να πιστέψω ότι συμμετείχε αυτός που βάφτισε το γιο μου, ο Πολυχρόνης Συγγελίδης) περιμένω να μου τα πει προσωπικά, face to face όπως συνηθίζει να λέει και η Χρηστάρα, στο επόμενο συμβούλιο της Super League, εάν βεβαίως μέχρι τότε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έχει υποβιβάσει την Ξάνθη.

Ένα μπορώ να σας επιβεβαιώσω και μόνο:

Η πιο βρώμικη διαχρονικά ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδος, η ομάδα παράσιτο χωρίς οπαδούς, με τον πιο βρώμικο ιδιοκτήτη (ας διαλέξουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, ο Καλπατζίδης ο ανιψιός του Ιβάν ή αυτός που φορά κόκκινα παντελόνια εκεί που δεν τον βλέπουν) θα υποβιβαστεί, γιατί αυτό προβλέπουν οι Κανονισμοί και οι Νόμοι κι εγώ θα είμαι εκεί στις 10 Ιανουαρίου για να κάνω κύρια παρέμβαση.

Για τα υπόλοιπα της ανακοινώσεως, ειδικά τα περί «Σουζάνας» και για το ποιοι είναι πραγματικά οι Πανόπουλος και Συγγελίδης, παραπέμπω στα όσα έχει πει γι αυτούς, για το ήθος και την τιμιότητα τους, αλλά και για τις κακές συνήθειες τους, η κυρία Μιλένα Αποστολάκη.

Αν θέλετε να το χοντρύνουμε, το χοντραίνουμε κι άλλο…

Ντροπή σας σιχάματα, αλλά ειδικά εγώ δεν σας βλέπω και δεν σας ακούω καθόλου, γιατί ό,τι έχω το έφτιαξα μόνος μου κι εσείς αφού ξεσκίσατε ό,τι σας άφησαν οι άξιοι πατέρες σας (ο ένας ο Χρηστάρας από αντιπρόσωπος κατάντησε να πουλάει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα), για να πάρετε 10 εκατομμύρια μαύρα στην Κύπρο, καταντήσατε φιλιππινέζες ενός γκαρσονιού από τα Γιαννιτσά και δεν έχετε ούτε το θάρρος να βγείτε και να κάνετε μια προσωπική αντιπαράθεση και βάζετε μπροστά να κάνει τη βρώμικη δουλειά την κακομοίρα τη φιλιππινέζα τον Πιαλόγλου, λες και είναι αυτοφωράκιας.

Υ.Γ. Εάν δεν σας μαζέψει ο Ιβάν, για να πάρετε και τα υπόλοιπα, θα βγάλω στη φόρα και τα υπόλοιπα με τον συνεταίρο του Πολυχρόνη τον Γιάννη τον Αυδή στα Γιάννενα για κάτι ακίνητα στη Θεσσαλονίκη και για κάτι συμβόλαια που έγιναν στις 27/2/2015.

Ντροπή σας ρε αδερφούλες!

Αλλά όταν έχεις μεγαλώσει μέσα σε αδερφές στο Λουγκάνο τέτοια αδερφίστικη συμπεριφορά θα έχεις…

Τέτοιες ανακοινώσεις μόνο σιχαμένες αδερφές βγάζουν!

Υ.Γ.2 Πολυχρόνη θα σου δώσω ένα μήνυμα:

Η αντρική αξιοπρέπεια του Γιάννη του Κουρτάκη και η δική μου, αλλά και του Εσκομπαρινάκη, παρά το ότι αυτό που κάνατε σήμερα στις δικές μας γειτονιές φτάνει μέχρι το θάνατο, δεν μου επιτρέπει να δημοσιοποιήσω τι τους έχεις αποκαλύψει για την αγοραπωλησία της Ξάνθης.

Ντροπή σου ρε σίχαμα…

Άλλαξα μόνο μία λέξη που φαίνεται με έντονα γράμματα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο Κυρσάββας είπε:

ο γαύρος κέρδισε δίκαια
ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. είναι μεγαλύτερη ομάδα και με πιο πολλούς οπαδούς από τον ΠΑΟΚ
ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. πρέπει να λογίζεται μέσα στους big 4, να γίνουν big 5
ο κόσμος του γαύρου ήταν άψογος και συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά του (σε άδειο γήπεδο!!!!!)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Συνεχίζει η πουτάνα τις προκλήσεις. Με τις πλάτες του νταβατζή έχει αναθαρρέψει. Εν τω μεταξύ, είναι τόσο γελοίος, που γλείφει και τον Ιβάν κάποιες φορές. Δε θέλω να γράψω τίποτα υπερκαφροειδές τέτοιες μέρες. Δεν αξίζει τον κόπο. Στη Σουζάνα αναφέρομαι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτό το ότι ο Άρης έχει περισσότερο κόσμο από τον ΠΑΟΚ, όλα τα λεφτά!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ενώ το ότι δίνει συγχαρητήρια στον κόσμο σε κεκλεισμένων των θυρών...
Είναι το απόσταγμα της λογικής

Κλαίω, πλοηγε βοηθά χαχαχαχαχα

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”