31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
ωχ ωχ ωχ...
άντε πάλι για πασχαλάκη ακούω... καλό κουράγιο σε όλους μας
άντε πάλι για πασχαλάκη ακούω... καλό κουράγιο σε όλους μας
- falconakis
Αγορίνα βάλε ξανά την κάπα του Σούπερμαν και μην φας γκολ μέχρι τον Μάιο...άντε το πολύ 2-3 αλλά όχι μαζεμένα...Άντε παικταρα μου ήρθε πάλι η ώρα σου!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα παίξεις με Ζιφκο και θα παρακαλας μην κληρωθεις με κανένα μεγαθήριο επιπέδου Παπαναστασιου και φας καμία δεκαριά γκολ σε διπλούς αγώνες.markos4 έγραψε:Αυτό είναι το αδιαμφισβήτητο και δεν γίνεται να μην του το αναγνωρίσουμε....ΑΛΛΑ σε ρωτάω εγώ τώρα...αν πάρουμε ως δεδομένο ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα.Στους προκριματικούς του ch.l θα έχεις βασικό τον Πασχαλάκη;renegade έγραψε:Ο πασχαλάκης έφερε και δύο νταμπλ
Για να σοβαρευτουμε, ο Πασχαλακης είχε κάποιες κακές εμφανίσεις απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, αλλά εκτεθηκε και από μια κακιστη έως ανύπαρκτη, ανετοιμη, εκτός φόρμας άμυνα.
Πιστεύω ότι και εχθές ο Ζιφκοβιτς στα 2 από τα 4 γκολ εκτεθηκε αδικαιολογητα από την άμυνα, ωστόσο το τρίτο γκολ είναι απαράδεκτο. Σε όλο το παιχνίδι, δεν έκανε καμία αποκρουση, αμφιβάλλω αν ακουμπησε την μπάλα.
- john4serres
Παιδιά όλους μας ξενερώνει η καγκουριά του σούπερμαν, αλλά έχει παραστάσεις και προσωπικότητα που χρειαζόμαστε. Επίσης δεν έχει επιδείξει απάθεια σαν αυτή του Ζίφκοβιτς ποτέ, ίσα ίσα τις μαλακίες του της έχει κάνει λόγω καύλας.
-
Τα λάθη που κάνει ο Πασχαλακης είναι από υπερβολική αυτοπεποίθηση. Δεν φοβάται ούτε έδρες, ούτε παθαίνει ταρακουλο μετά το πρώτο λάθος.
- back in black
Τη χλομάδα και την έκφραση στο πρόσωπο που είχε χθες ο Ζιφκο, δεν την έχω δει ποτέ στο πρόσωπο του Πασχαλάκη
Όπως σωστά έκατσε πάγκο ήρθε η ώρα να ξεκινήσει βασικός. Συμφωνώ ότι χεσμενος δεν έδειξε ποτέ. Ποντάραμε σε λάθος σερβικό άτι τι να κάνουμε.
- Mauricio-8-
- ΑποστόληςΑ
Αυτό ακριβώς καθαρό μυαλό....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μετά από 2-3 αγώνες οι ίδιοι που θέλετε τώρα Πασχαλάκη, θα ζητάτε επιστροφή Ζίφκοβιτς.
Στήριξη στον Ζίφκοβιτς όσο γίνεται, με 2-3 λάθη που έκανε δεν σημαίνει πως πρέπει και να τον αλλάξουμε.

Στήριξη στον Ζίφκοβιτς όσο γίνεται, με 2-3 λάθη που έκανε δεν σημαίνει πως πρέπει και να τον αλλάξουμε.
Γενικά είμαστε πολύ εύκολοι στα αναθέματα. Συνεχίζουμε να λειτουργούμε όπως τόσα κ τόσα χρόνια που τουλάχιστον υπήρχε η δικαιολογία ότι "είμαστε σκασνενοι από 30+ χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και δεν μπορούμε άλλες δικαιολογίες και υπομονες".
Αν διαβάσεις τα σχόλια στα τοπικ των παιχτών θ καταλήξεις ότι για τον ΠΑΟΚ κάνει μόνο ο Μισιτς....άντε και κανας Σβιντερσκι για αλλαγή όμως.
Όλοι οι άλλοι, γέρασαν, χοντρυναν, βαρέθηκαν, τεμπελιασαν, δεν μπορούν, δε θέλουν, είναι ατομιστές, είναι αδιάφοροι, τους έφαγε η αγαμία, τους έφαγαν οι βίζιτες και δεν ξέρω τι άλλο έχω διαβάσει.
Προσωπικά θεωρώ οτι ο ΠΑΟΚ έχει δύο καλούς τερματοφύλακες.
Ο Πασχαλακης των τριών τελευταίων σεζόν είναι μεγάλος τερματοφυλακας. Πέρασε ντεφορμαρισμα στις αρχές όπως κάθε τερματοφύλακας κάποια στιγμή, έκατσε κ πάγκο, πιστεύω θα επανέλθει κάποια στιγμή κ θα είναι ο περσυνος Πασχαλακης.
Ο Ζιβκο είναι μια χαρά λύση για πάγκο. Ούτε αυτόν θα τον σταυρώσω στα δύο πρώτα λάθη του.
Ααα ναι.....ξέχασα. Για αυτόν σήμερα μέχρι κι ότι ήταν "πιθανόν στημένος/πιασμενος" χθες διάβασα εδώ μέσα και κανείς δεν αντεδρασε!!!!!!! Να προστεθεί στην παραπάνω λίστα των κουσουριών.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν διαβάσεις τα σχόλια στα τοπικ των παιχτών θ καταλήξεις ότι για τον ΠΑΟΚ κάνει μόνο ο Μισιτς....άντε και κανας Σβιντερσκι για αλλαγή όμως.
Όλοι οι άλλοι, γέρασαν, χοντρυναν, βαρέθηκαν, τεμπελιασαν, δεν μπορούν, δε θέλουν, είναι ατομιστές, είναι αδιάφοροι, τους έφαγε η αγαμία, τους έφαγαν οι βίζιτες και δεν ξέρω τι άλλο έχω διαβάσει.
Προσωπικά θεωρώ οτι ο ΠΑΟΚ έχει δύο καλούς τερματοφύλακες.
Ο Πασχαλακης των τριών τελευταίων σεζόν είναι μεγάλος τερματοφυλακας. Πέρασε ντεφορμαρισμα στις αρχές όπως κάθε τερματοφύλακας κάποια στιγμή, έκατσε κ πάγκο, πιστεύω θα επανέλθει κάποια στιγμή κ θα είναι ο περσυνος Πασχαλακης.
Ο Ζιβκο είναι μια χαρά λύση για πάγκο. Ούτε αυτόν θα τον σταυρώσω στα δύο πρώτα λάθη του.
Ααα ναι.....ξέχασα. Για αυτόν σήμερα μέχρι κι ότι ήταν "πιθανόν στημένος/πιασμενος" χθες διάβασα εδώ μέσα και κανείς δεν αντεδρασε!!!!!!! Να προστεθεί στην παραπάνω λίστα των κουσουριών.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικα δεν σταυρωνω κανενα πιστευω οτι εχουμε δυο μετριους τερματοφυλακες..οτι ξερουν παιζουν