Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Επειδή κερκίδα χωρίς βαγόνια δε γίνεται, φέρτε στις επιλογές και τα βαγόνια.... Κάθε φορά που το τραγουδάμε τρελαίνομαι. Ευτυχώς τα παιδιά εκεί χαμηλά στη 4α το γουστάρουν και αυτοί πολύ οπότε το ακούμε σε κάθε ματς πλέον δυο και τρεις φορές ....
ΣΩΣΤΟΣ Ο free4...ειναι πιστευω ενα απο τα λιγα συν8ηματα που με το που το ακουει η κερκιδα το γηπεδο γινεται κολαση...και οχι αδικα...ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.....
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣ ΣΤ' @@ ΜΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ Θ' ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Σ' ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΠΑΟΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ" Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Thx, Admin Team Για μένα ένα απ' τα πιό πορωτικά συνθήματα... ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩ ΘΥΡΑ 4
Συμφωνω με τα αλανια για το ''Μεγαλε ΠΑΟΚ''. Εύκολο, ρυθμικό, αργό, ολίγο γκόθικ, βιαιο και με διαχρονικο νοημα. Όταν το τραγουδαμε χοροπηδώντας στο πεταλο γουστάρω τρελά.
υ.γ το ''λενε πως είσαι μια ουτοπία'' θα ηταν πολύ γαματο αν μαθαίναμε να το τραγουδαμε λίγο πιο αργα και με τη συνοδεία ντουντούκας όπως τα λατίνια, γιατι δυστυχώς έτσι όπως το λέμε δεν το πολυέχουμε...
υγ2: εννοειται πως το ιδιο καυλα ειναι και το ''κρατητηριο''. ΤΟ μόνο που μας λέιπει έιναι ένα καινούργιο για τσουλου πλέον..
Παιδια και γω τον τρελογιατρο ψηφισα αλλα οταν ερχεται η δευτερη στροφη απο τα "βαγονια" με πιανει ντελιριο...φωναζεις να 'ουμ εκεινο το "ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ" και σου σηκωνεται η τριχα.
το μεγαλε παοκ πιστευω οτι ειναι μακραν το καλυτερο συνθημα..οταν αρχιζει ακουγετε απο το πεταλο της 4 ολο το γηπεδο το τραγουδαει παθιασμενα....ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ...