Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Εμετος και αηδια...
ΟΚ εμεις χθες μαλακιστηκαμε αλλα δεν γινεται να ζουμε το ιδιο εργακι καθε φορα!
Αυτοι τραμπουκισαν ακομη και τους Φιλανδους!
Ολα καλα τωρα φανταζομαι, το πρωτάθλημα δεν ειναι στημενο και συνεχιζουμε μεχρι να ξανασκονταψουν και να αρχισουν την κλαψα οι βρωμιαρηδες...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΟΚ εμεις χθες μαλακιστηκαμε αλλα δεν γινεται να ζουμε το ιδιο εργακι καθε φορα!
Αυτοι τραμπουκισαν ακομη και τους Φιλανδους!
Ολα καλα τωρα φανταζομαι, το πρωτάθλημα δεν ειναι στημενο και συνεχιζουμε μεχρι να ξανασκονταψουν και να αρχισουν την κλαψα οι βρωμιαρηδες...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήδη στα λέει ο άλλος πιο πάνω...navigator11 έγραψε:Ο μπούστης εν τω μεταξύ +6 κάλπικους βαθμούς ως τώρα. Αλλά εμείς βυθίστηκαμε σε περίσκεψη. Αντε, με το καλό στο τέλος και σχόλια του τύπου "ε, εντάξει δεν αξίζαμε και περισσότερα για φέτος, οι άλλοι κέρδεψαν πιο πολλά ντέρμπι"
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα κοζια δεν αλλάζουν επειδή γκρινιάζει ο αδύναμος.GI4NNEN4 έγραψε:Δεν στέκει να μην έχει δωθεί αυτό το πάτημα. Προφανώς μας στέλνουν ενα ξεκάθαρο μήνυμα.
Και όταν ο αδύναμος γίνει δυνατός και γυρίσει ο τροχός δεν θα κάνει μηνύσεις και απειλές περί αποχώρησης.
Μαστίγιο και καρότο. Τυράκι μετά τον Βόλο.
Στο τέλος πάλι αδύναμος θα είναι.
Μαθαμε και κατι καινουριο. Εαν ενας παικτης κανει λαθος στο αραουτ, δεν κανει. Βιερινια αμπαλε

- sourmenetes
- Moderator
Περιμένω Ν ακούσω δηλώσεις κυρ Σάββα!
Για τους. Κακούς ξένους διαιτητές και τον περευρα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τους. Κακούς ξένους διαιτητές και τον περευρα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το που γύρισε πίσω ο βάζελος, φαινόταν πως δε θα άντεχαν την πίεση.
Εξωαγωνιστικά, η αφεντιά μου έχασε την υγεία της πρόπερσι.
Θα ήθελα η ΠΑΕ (διοίκηση) και αγωνιστικό τμήμα να έχουν την ωριμότητα να κοιτάξουν αποκλειστικά πως να παίζουμε εμείς ανταγωνιστικό, όμορφο ποδόσφαιρο.
Μεγάλη βρωμιά. Δεν έχω σκοπό να με χάσει η οικογένειά μου.
ΥΓ1: Γιδοβοσκέ όλα καλά;
ΥΓ2: Χανούμια, όλα καλά;
Εξωαγωνιστικά, η αφεντιά μου έχασε την υγεία της πρόπερσι.
Θα ήθελα η ΠΑΕ (διοίκηση) και αγωνιστικό τμήμα να έχουν την ωριμότητα να κοιτάξουν αποκλειστικά πως να παίζουμε εμείς ανταγωνιστικό, όμορφο ποδόσφαιρο.
Μεγάλη βρωμιά. Δεν έχω σκοπό να με χάσει η οικογένειά μου.
ΥΓ1: Γιδοβοσκέ όλα καλά;
ΥΓ2: Χανούμια, όλα καλά;
navi, ετσι ειναι ρε μαν, οταν κοιμομαστε και οι αλλοι εχουν φερει τον κοσμο αναποδα, θα παρουν καλπικους. ολα καλα ρε μαν, το πε ο Γιωργης. παιξε και συ κανα Pronavigator11 έγραψε:Ο μπούστης εν τω μεταξύ +6 κάλπικους βαθμούς ως τώρα. Αλλά εμείς βυθίστηκαμε σε περίσκεψη. Αντε, με το καλό στο τέλος και σχόλια του τύπου "ε, εντάξει δεν αξίζαμε και περισσότερα για φέτος, οι άλλοι κέρδεψαν πιο πολλά ντέρμπι"

- Μπαρκαρούτσος
icue έγραψε:Νομιζω οτι το περσινο 3-1 θα ειναι χαδι μπροστα σε αυτο που θα παθουν φετος. Και μαλλον το ξερουν και οι ιδιοι.
Θα κοιτάξουν να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ έως τότε, να παίξουμε σε άδεια Τούμπα.
- Μπαρκαρούτσος
Κουβέντα το γίδι για το κοράκι...
Χαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα
Θέλω να σας γλενταω 200 χρονιά και να σας κερδίζουν μόνιμα έτσι οι gay
Χαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα
Θέλω να σας γλενταω 200 χρονιά και να σας κερδίζουν μόνιμα έτσι οι gay
- episimos73
Μεγαλύτερο ταγάρι δεν υπάρχει, μην τρώμε το τυράκι. Παίκτης που ανοίγει την μπάλα, βάζει κάτω το κεφάλι και τρέχει μέχρι να τρακάρει δεν κάνει για σοβαρή ομάδα. Για το βάζελο του σήμερα είναι μια χαρά. Το λάθος πλάγιο είναι ακόμα ένα δείγμα της αμπαλοσύνης του συγκεκριμένου.Dimg4 έγραψε:Μαθαμε και κατι καινουριο. Εαν ενας παικτης κανει λαθος στο αραουτ, δεν κανει. Βιερινια αμπαλε![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Αυτός δεν ήταν που απέβαλλε τον Ζαμπά στο ΟΑΚΑ πέρσι;
Ή ήταν άλλος;
Ή ήταν άλλος;
Το θετικο ειναι οτι συνεχιζει ο Μαρτινς και συνεχιζουν να τους παραμυθιαζουν οτι θα παρουν πρωταθλημα με Μασουρες και Μπουχαλακηδες. Εμεις θα συνεχισουμε απο εκει που το αφησαμε, το χθεσινο ηταν να γινει.
- navigator11
Η λύση ρε φίλε είναι ποιά; Να βάλουμε τον γραφικό Αχιλλέα Ασλανίδη, φερ' ειπείν, να "σκάει" μηνύσεις παντού, και εν ώρα αγώνων για να τους τσιμπάνε βάσει αυτοφώρου; Να στοχοποιήσουμε τον παπαπέτρου πχ για χτες, που για τις φάσεις σε βάρος μας οι άλλοι θα είχαν προγραμματίσει σήμερα το μεσημέρι επείγουσα "συνάντηση" με το αυνανάκι; Τι μέτρα θεωρείς ότι μπορούσε ο ΠΑΟΚ να ασκήσει πίεση να ληφθούν και δεν το έκανε; Ο ξένος ... επιτετραμμένος των θεσμών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στη μεσογειακή Κολομβία, καθώς λέγεται, δέχτηκε επίθεση στο μπορντελοσκάκης τη μέρα του αγώνα μας εκεί μέσα και λίγο καιρό μετά δήλωσε πως έπρεπε να τιμωρηθούν αυστηρά αυτοί που αδίκεψαν την ομάδα, οι ιθύνοντες της οποίας τον τραμπούκισαν, για μια αμφισβητούμενη σε βάρος τους. ΜΙΑ ΦΑΣΗ. Με τον Βόλο. Που ήταν και δύσκολη. Κι ας βέλαζαν οι πουστογαυροι. Πού βλέπεις δηλαδή να υπάρχει διάθεση και πρόθεση να τηρηθούν στοιχειωδώς οι ισορροπίες κι ο ΠΑΟΚ κοιμάται;jibbie έγραψε:navi, ετσι ειναι ρε μαν, οταν κοιμομαστε και οι αλλοι εχουν φερει τον κοσμο αναποδα, θα παρουν καλπικους. ολα καλα ρε μαν, το πε ο Γιωργης. παιξε και συ κανα Pronavigator11 έγραψε:Ο μπούστης εν τω μεταξύ +6 κάλπικους βαθμούς ως τώρα. Αλλά εμείς βυθίστηκαμε σε περίσκεψη. Αντε, με το καλό στο τέλος και σχόλια του τύπου "ε, εντάξει δεν αξίζαμε και περισσότερα για φέτος, οι άλλοι κέρδεψαν πιο πολλά ντέρμπι"