Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: TransferManiac
Συμφωνώ με τα παραπάνω ονόματα αλλά να προσθέσω τον φωτάκι και ένα παλικαράκι από την ομάδα της Τρίπολης. Και κάτι πολύ καλό που θα φέρει πολύ μουρμούρα αλλά θα κάνω υπομονή μέχρι στο τέλος του πρωταθλήματος.
Και εγώ θέλω τον μέσι αλλά με αρκούν και αυτους που θα πάρω
Και εγώ θέλω τον μέσι αλλά με αρκούν και αυτους που θα πάρω
Kαι εγω νομιζα οτι εβγαλε κατι καινουργειο.
Παντος το τελευταιο που εγραψε για τα ονοματα που θα ερθουν το καλοκαιρι,πολυ με αρεσε
Παντος το τελευταιο που εγραψε για τα ονοματα που θα ερθουν το καλοκαιρι,πολυ με αρεσε

Hideguti έγραψε:Ειναι ο John Lennon. Αρα παμε για τον Lennon της Τότεναμ. Μεγαλα γουστα!!!
![]()
Ο Νικος Παπαζογλου ειναι ο τραγουδιαρης adam. Oποτε εννοει τον Παπαζογλου του Σκουληκαρεως ο τρανσφερ.
Πάντως ο Χριστοδουλόπουλος δεν πρέπει να είναι!

Αν βάλουμε και το Βοσκόπουλο που δώσαμε στις Σερρες το έχουμε έτοιμο το πρόγραμμα σε νυχτερινό κέντρο.
Πάντως τους τραβάμε τους τραγουδίαρηδες
Πάντως τους τραβάμε τους τραγουδίαρηδες
- PAOKSaLoNiCa
Μπα...ξαναχτυπησε ο Transfermaniac βλεπω????
Ετσι...να σας κρατα σε υψηλα επιπεδα αγωνιας, καλο ειναι...
Αλλα βλεπω ευκολους γριφους βαζει...Μαλλον κρατα τα δυσκολα για το καλοκαιρι....χαχαχαχα...
Ετσι...να σας κρατα σε υψηλα επιπεδα αγωνιας, καλο ειναι...
Αλλα βλεπω ευκολους γριφους βαζει...Μαλλον κρατα τα δυσκολα για το καλοκαιρι....χαχαχαχα...
Τους δύσκολους γρίφους δεν τους αναφέρει και τον κόβω να χάνει πάλι την αποκλειστικότητα όπως έπαθε με τους Έλληνες παίχτες που πρόβλεψε! 

- sidpanos
ο ένας πρέπει να είναι ο μάκος....
ο άλλος πρέπει να είναι ο κουτσουλια-νικούλης..
Κοντέ μαλ@κα πουστ@ριο του κερατά έκανες μια ενέργεια καλή και την είδες παιχταράς...Τράβα στον ολυμπιλαγό τσουτσέκι να τρως πεντάρες κάθε χρόνο και να περιμένεις στα 32 να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό σαν τον νικολάκη,το παιδί με τις πορτοκαλάδες....
ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ......ΣΚΑΤΙΑΡΗ......
edit..μετά απο προσεκτικότερη ματιά,πρέπει να είναι ο σάλπι.....
ο άλλος πρέπει να είναι ο κουτσουλια-νικούλης..
Κοντέ μαλ@κα πουστ@ριο του κερατά έκανες μια ενέργεια καλή και την είδες παιχταράς...Τράβα στον ολυμπιλαγό τσουτσέκι να τρως πεντάρες κάθε χρόνο και να περιμένεις στα 32 να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό σαν τον νικολάκη,το παιδί με τις πορτοκαλάδες....
ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ......ΣΚΑΤΙΑΡΗ......
edit..μετά απο προσεκτικότερη ματιά,πρέπει να είναι ο σάλπι.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sidpanos την Τετ 25 Μαρ 2009, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sidpanos
τουλάχιστον ο πολιχνιώτης που είναι και δηλωμένος ΠΑΟΚ όταν κατέβηκε κάτω,σεβάστηκε τον λαγό-λαο....Εσυ ρε μαλ@κια τι έχεις κάνει στη ζωη σου για να λες ποιος ΠΑΟΚ?
ΣΕ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.....ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ....ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ...ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 16
ΣΕ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.....ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ....ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ...ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 16
Ο ένας είναι ο σαλπιγγίδης και ο άλλος ο κουτσιανικούλης...που έκανε 1 μάτς και έγινε παικταρά...