ΠΑΟΚ - Άρης 101-84,Σχολια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Άρης 05/01 17:45 (ΕΡΤ3)
Είμαστε μετριοτατη ομάδα χωρίς σχέδιο σε άμυνα κ επίθεση, ίσως λόγω απείρου προπονητή αλλά κ χτυπητων αδυναμιών στο ρόστερ.
Το θέμα είναι ότι η έδρα μπορούσε να καθαρίσει το ματς σήμερα. Τα καριολια με τα γκρι κράτησαν το σκουλίκι με το στανιό στο παιχνίδι. Στο β' ακόμα κι αν δεν συνεχίσουν να σφυριζουν με τον ίδιο εξοργιστικο Ρυθμό κατάφεραν να κάνουν το ματς ντέρμπυ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα είναι ότι η έδρα μπορούσε να καθαρίσει το ματς σήμερα. Τα καριολια με τα γκρι κράτησαν το σκουλίκι με το στανιό στο παιχνίδι. Στο β' ακόμα κι αν δεν συνεχίσουν να σφυριζουν με τον ίδιο εξοργιστικο Ρυθμό κατάφεραν να κάνουν το ματς ντέρμπυ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχως το πειραμα μπιδη καηκε. Προπονητη εμπειρο να σφιξει αμυνα ηθελε και να σωθουμε ευκολα. Με μπιδη πεφτουμε
- PAOK_NORTH_ARMY
Δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος με αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής. Πλάνο μηδέν και σε αυτό οφείλεται ξεκάθαρα ο συμπαθέστατος Μπίδης. Αν γίνει καμιά κηδεία σήμερα, δε βλέπω πως μπορεί να σωθεί αυτή η άναρχη ομάδα. Όποτε γουστάρουν μπαίνουν στη ρακέτα μας, άμυνα ανύπαρκτη. Και το άλλο Σάββατο πάμε για ματς ζωής και θανάτου στη Λάρισα.
Αυτό το αίσχος με τις μεταδόσεις και το σχολιασμό του ΠΑΟΚ έχει καταντήσει αηδία.....Έναν αγώνα χωρίς να συχτιρίσεις τους σχολιαστές δεν γίνεται.....Έλεος.....

- PAOK_Antarctica
-
- PAOK_NORTH_ARMY
Ο προπονητης μας σε καποια πλανα μοιαζει σα να ειναι σε πρωιμο σταδιο αλτσχαιμερ και προσπαθει να θυμηθει που ειναι και πως βρεθηκε εκει.
Ρε έχετε καταλάβει ότι θέλουμε νίκη κι ας βάλουν οι άλλοι 120 σήμερα;;;
Ας βάλουμε 130!!!
Χεστε τα συστήματα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας βάλουμε 130!!!
Χεστε τα συστήματα
Ειδικά εκεί που κάνουμε επίθεση και κοιτάει τον πάγκο του ρουληθ....icue έγραψε:Ο προπονητης μας σε καποια πλανα μοιαζει σα να ειναι σε πρωιμο σταδιο αλτσχαιμερ και προσπαθει να θυμηθει που ειναι και πως βρεθηκε εκει.
Ναι για μετα λεμε πιλοτε. Δε θα μπαινουν αυτα τα σουτ απο τα 15 μετρα παντα. Αυριο κιολας προπονητη και σεντερ σωστο.pilotos έγραψε:Ρε έχετε καταλάβει ότι θέλουμε νίκη κι ας βάλουν οι άλλοι 120 σήμερα;;;
Ας βάλουμε 130!!!
Χεστε τα συστήματα
Έχουμε πολλά φάουλ και δεν ξέρω αν μπορούμε να σουταρουμε συνέχεια με τέτοια ποσοστά.
Άμυνα 0, κοράκια γαμημένα, το ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο
Άμυνα 0, κοράκια γαμημένα, το ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο