Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Δώσε επιτέλους ευκαιρία στον Λάμπρου να παιξει βασικός για σερί ματς να δούμε αν αξίζει να ναι εδώ από τον Βιερηνια όπως είναι τώρα η τον Πελκα Μπισεβαρ δεν νομίζω να ναι χειρότερος.
Βαλε βασικό επίσης σε σερί ματς τον Σοαρες να δούμε τι παίκτης είναι δεν μπορώ να βλέπω άλλο τον Ματος να γίνεται ρεζίλι δεν βλέπεις ότι δεν μπορεί? Από πείσμα παίζει.
Επανέφεραι Πασχαλακη στην ομάδα ο Ζίβκοβιτς μπήκε στην 11αδα από λάθη του Πασχαλακη όχι επειδή είναι καλός Τερματοφυλακας.Ο Πασχαλακης είναι πολύ καλύτερος.
Κάντε μεταγραφή επιτέλους ενός αριστερόυ μπακ αν τραυματιστεί ο Γιαννούλης η πουληθεί θα πάμε με πειράματα πάλι.
Ελαφρυνε λίγο το ροστερ εσύ είσαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ κάποιοι παίκτες δεν έχουνε θέση πλέον ούτε στην 18 αδα της ομάδας γιατί δεν μπορούνε πλέον άλλο και λόγω ηλικίας.Κανε μια νεανική ομάδα να πέρα αφού θες να παίζεις επιθετικά.ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ να παίξει αλλά όχι με 34 χρόνους βασικούς Ματος Βιερηνια Βαρελα Κρεσπο Μαουρισιο Μπισεσβαρ αυτοί είναι όλοι από 31 και πάνω..
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Maximus έγραψε:
renegade έγραψε:Το καλύτερα ή το χειρότερα είναι σχετικό κ επαφίεται στην κρίση του καθενος.
Αυτό που είναι όμως πέρα κάθε αμφισβήτησης είναι τα νούμερα και τα αποτελέσματα... και αυτά λένε 0/5 ντέρμπι
17 παθητικό σε 17 αγώνες
Και γενικά καμία νίκη σε αγώνα με βαθμό δυσκολίας.
Επειδή λοιπόν και εγώ είμαι λάτρης των νούμερων και των στατιστικών, να σου πω ότι είναι λάθος να τα δουμε τώρα...
Θα τα δούμε στο τέλος της σεζόν, αφου έχουν γίνει τα πλει οφ...

Και για να είμαι και πιο σωστός, θα τα δούμε στο τέλος της άλλης σεζόν, όπου θα έχει μπορέσει το καλοκαιρι να μοντάρει την ομάδα, όπως θέλει αυτός!
Πως θα την μοντάρει αυτός (όπως θέλει), όταν το καλοκαίρι που πέρασε το μόνο όνομα που ακούστηκε ως επιλογή (παράκλησή ) του ήταν αυτό του Παλίνια, όπου μετά από ένα 20ήμερο διαπραγματεύσεων τα χαλάσαμε για κάνα δίφραγκο. Και μετά ήρθε ο ανθρωποφάγος, που σιγά μην πειστούμε ότι ήταν επιλογή του προπονητή
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δεν ήξερε που πατεί και που βρίσκεται ρε αδερφε!
Ανέλαβε μια ομάδα, η οποία μόλις έφευγε για προετοιμασία (αν δεν είχε φύγει ήδη)...
Τι να του προσάψεις?
Ακόμα και τώρα δεν πιστεύω ότι ξέρει 100% την ομάδα του...
Μετά από 1,5 χρόνο είναι σωστό να τον κρίνουμε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

kataramenos5 έγραψε:
navi έγραψε:

Δεν μπορείτε να χαρείτε, όταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, τι να περιμένει κανείς από εσάς, όταν χάνει μετά από 21 μήνες.
Δεν ειναι οτι χασαμε ρε navi. Ειναι το πως. Εχουν περασει τοσες ωρες και δε μπορω να ηρεμησω,να το χωνεψω. Απ αυτο το ληκι? Ημαρτον δηλαδη. Εχει κι αυτος μεριδιο ευθηνης.Περα απ τα λαθη μας κλειδωσαν κανονικα στο β'.
Τι κλείδωσαν ρε κατ;;;

Εμείς από συντονιστήκαμε εντελώς λόγω του τρόπου που μπήκε. Και λογικο σε ένα βαθμό.

Για ένα 10λεπτο λάθη κάναμε. Χάσαμε την ηρεμία μας.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Maximus έγραψε:
renegade έγραψε:Το καλύτερα ή το χειρότερα είναι σχετικό κ επαφίεται στην κρίση του καθενος.
Αυτό που είναι όμως πέρα κάθε αμφισβήτησης είναι τα νούμερα και τα αποτελέσματα... και αυτά λένε 0/5 ντέρμπι
17 παθητικό σε 17 αγώνες
Επειδή λοιπόν και εγώ είμαι λάτρης των νούμερων και των στατιστικών, να σου πω ότι είναι λάθος να τα δουμε τώρα...

Και για να είμαι και πιο σωστός, θα τα δούμε στο τέλος της άλλης σεζόν, όπου θα έχει μπορέσει το καλοκαιρι να μοντάρει την ομάδα, όπως θέλει αυτός!
Εγώ λέω να τα δούμε κατά την δευτερα παρουσία
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αυτό το "νίκες σε ντέρμπι" το θεωρώ τόσο αστεία κατηγορία από τότε που ακουγόταν επί Σάντος.
WarriorKing

Δημοσίευση από WarriorKing »

Με πλευ οφ πλεον ειναι επιτακτικη αναγκη να αρχισεις να παιρνεις και ντερμπι
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εντάξει, ας το ονομάσουμε "νίκες σε αγώνες υψηλού βαθμού δυσκολίας".
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Όλα τα ματς δύσκολα είναι
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ε κάποια είναι πιο δύσκολα από άλλα, πως να το κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω παντως απορω ...και με δεδομενο τα πλει οφ....
γιατι ειστε σχεδον ολοι τοσο...μπερδεμενοι....

αν ειναι ετσι επιδη φαγαμε το τετραμπαλο απο τον ρουλη να το καταλαβω αλλα να το ....απλωνουμε .....σε ολα και σε ολους για τον προπονητη για τους παικτες για το πρωταθλημα ειναι εντελως μα εντελως ...αμπαλο...

ο στοχος ειναι το πρωταθλημα

με την...περιρρέουσα.. ατμοσφαιρα η ομαδα να παρει διαφορα ειναι σχεδον αδυνατο
αυτο που πολλοι ....μεσα και εγω...εχουμε μεσα στο μυαλο μας να παει τρενο η ομαδα δεν μπορει να γινει στο ελληνικο πρωταθλημα οσο ακομη ο γαυρος κοντραρει με τον τροπο που ολοι βλεπουμε

η ομαδα ακομη δεν ειναι ετοιμη σε τετοιο βαθμο και αυτο δεν ειναι ευθύνη ουτε της διοικησης ουτε του προπονητη ουτε των παικτων
σιγα σιγα η ομαδα θα εξελιχθει με την προσθαφαιρεση παικτων ....ειναι ο μοναδικος τροπος

για να διαλύσει ολη αυτη η τοξικοτητα πρεπει η ομαδα να γινει πανισχυρη αγωνιστικα και μονο αγωνιστικα
υπομονη απο ολους και συνεπεια στον στοχο

αρα η ομαδα πρεπει να παει στα πλει οφ στην χειροτερη .....με το λιγοτερο ελαχιστο κοινο πολλαπλασιο....

εκει ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα απο αυτο που βλεπουμε απο τις ομαδες που τρεχουν σε αυτο το κολοπρωταθλημα ....πρωκταθλημα οπως το λεει ο φιλος μου ο γρηγορης :lol: :lol: ...

θα τους παω ολους κολοφεραντσα

υπομονη και αφήστε τις αναλυσεις για τυπους οπως ο φαλακρας και ο σκυλάς τερματοφυλακας
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Tolaros έγραψε:Αυτό το "νίκες σε ντέρμπι" το θεωρώ τόσο αστεία κατηγορία από τότε που ακουγόταν επί Σάντος.
Δημοσιογραφικη γελοιοτητα που αναπαράγεται σωρηδόν, ακόμα κι από ανθρώπους που δήθεν δεν επηρεάζονται από δημοσιογράφους αλλά είναι πρόθυμοι στο να αναπαράγουν την μπουρδολογια τους
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

renegade έγραψε:
Maximus έγραψε:
17 παθητικό σε 17 αγώνες

Εγώ λέω να τα δούμε κατά την δευτερα παρουσία
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ο Φερειρα έχει ένα πολύ μεγάλο συν κ ένα πολύ μεγάλο πλην.

Είναι εξαιρετικός στο διάβασμα του αντιπάλου κ το στήσιμο της ομάδας. Με ελάχιστες εξαιρέσεις σε όλα τα ματς συμπεριλαμβανομένων των ντέρμπι κατέβασε την ομάδα άψογα.

Το μεγάλο του μειονέκτημα είναι η διαχείριση κατά τη διάρκεια των ματς. Όταν πιέζεται παίρνει λάθος αποφάσεις διαρκώς. Για παράδειγμα μέσα στην αεκ κ τον γαβρο. Οταν είναι μπροστά αδυνατεί να διαχειριστεί το ματς (βλέπε προχθές). Δεν ζητάω να παίξει κατενατσιο αλλά με το σκορ στο 0 1 είναι ακραίο να συμβαίνει ότι συνέβη στο 1 1.

Οπως κ να έχει θα κριθεί στο τέλος της σεζόν αν όχι αργότερα αλλά από προπονητη των 2 μυρίων το χρόνο έχω απαιτήσεις που ως τώρα δεν τις πιανει
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Συμφωνώ απόλυτα. Όταν αρχίσει ένα ντέρμπι και φαίνεται ξεκάθαρα η υπέροχη του ΠΑΟΚ, ο αντίπαλος προπονητής πάντα κάτι αλλάζει και ροκανίζει την διαφορά. Εκεί ο Φερέϊρα κάπου σκαλώνει. Το είδαμε με αεκ, στο Καραϊσκάκη και προχθές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”