Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τελικά μέσα στο ΟΑΚΑ και χθες κερδίζαμε 0-3 στο ημίχρονο;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε δεν μπορει να μην μας προβληματιζει το 0 στα 5 στα ντερμπι με 10 γκολ παθητικο απο ρουλη,βαζελο και κουλα και να το αποδιδουμε μονο σε ατομικα λαθη.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Το ότι φέτος δεν πονάνε τα ματάκια μας και δεν χρειάζονται λαμπάδες στον Άγιο Βουκτσεβιτς και περισσότερο στον Άγιο Πριγιο για να είμαστε πρώτοι να το ξεχάσουμε η να φέρουμε την καταστροφή με μια ήττα που ο αντίπαλος πέτυχε το τέλειο...(4/4)

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Με πιο ήρεμο μυαλό μετά την ήττα, θα εκφράσω κι εγώ την άποψη μου για τα συν και τα πλην του προπονητή.
Ξεκινώ από τα συν:
1. Διατηρεί την ομάδα στην κορυφή μετά τα όσα συνέβησαν το περασμένο απίστευτο καλοκαίρι κι έχοντας τρέχουσες ελλείψεις από σοβαρούς τραυματισμούς ( Βιέρι, Μαου, Βερνπλουμ, Ζαμπα, Βαρελα, Κρέσπο).
2. Η αξιοποίηση Μισιτς, Ινγκασον και Καντουρι σε νέο ρόλο του πιστώνονται.
3. Προσπαθεί συνεχώς να λύσει το γόρδιο δεσμό στους ανασταλτικούς μέσους. Κάποιες φορές το καταφέρνει, άλλες όχι.
Στα πλην:
1. Στοχ και Λάμπρου αγνοούνται.
2. Όταν η ομάδα χρειάζεται να κάνει παιχνίδι κατοχής, επιδεικνύει την ίδια παθογένεια στο αμυντικό τρανζισιον από το παιχνίδι με τη Σλάβια.
3. Σε θέση αμυντικής διάταξης με τρία στόπερ δημιουργούνται υπεραριθμιες βεπιτιθεμενων στις αντεπιθέσεις.
4. Δεν είναι ισόρροπη η ανάπτυξη από τις πτέρυγες.
Το έργο του θα αποτιμηθεί το καλοκαίρι. Αλλά κάποιες φορές το παιχνίδι σκοπιμότητας είναι πιο αναγκαίο από το θέαμα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Με το έπρεπε δεν κερδίζεις ούτε παιχνίδια, ούτε τίτλους.

Μόνο από μας δεν έχασε φέτος σε ντέρμπι η ΑΕΚ.

Γενικά, όσο ενοχλητικό είναι το ένα άκρο της ισοπέδωσης τόσο ενοχλητικό είναι και το άλλο άκρο του ότι όλα είναι τέλεια και συμπτωματικά δεν κερδίζουμε.

Αν δεν αντιληφθείς ότι υπάρχει πρόβλημα δεν πρόκειται ποτέ να το λύσεις.

Και στην προκειμένη είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα. Μόνο τυφλός δεν το βλέπει.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Αν δεν κερδισει την κουλα να φυγει μονος του ο πεπονας

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Καλημερα σε ολους.

Νομιζω κανεις δεν διαφωνει πως εχει αλλαξει η αγωνιστικη ταυτοτητα της ομαδας επι Φερειρα. Αυτο που στοχευε η ομαδα επι Λουτσεσκου ηταν το αποτελεσμα και μονο αυτο. Τον πονοματο σε νικες του Ρουμανου δεν το ζησαμε ουτε στις χειροτερες βραδιες της φετινης σεζον οπως με Σλοβαν και ρουλη που η ομαδα επαιξε ωραιο ποδοσφαιρο κατα διαστηματα. Εγω προσωπικα προτιμω να βλεπω τον ΠΑΟΚ του Φερειρα οσο κι αν ευγνωμονώ τον Λουτσεσκου για οσα μας προσφερε.

Απο την αλλη, οταν φτανει Γεναρης και έχεις αποκλειστει απο την Ευρωπη, δεν εχεις κερδισει ντέρμπι και χανεις στο τοπικο ντερμπι που λογικα σε ριχνει απο την κορυφη, τοτε ναι, υπάρχει πολυς χωρος για κραξιμο.

Ωστοσο, για μενα με τη σειρα ευθυνονται διοικηση, οι παικτες του κορμου και τελευταιος ο Φερειρα. Και εξηγουμαι.

Δεν γινεται να φερνεις καινουριο προπονητη που παιζει διαφορετικο συστημα και εχει διαφορετικη φιλοσοφια και να του φερνεις εναν ντουγκλας, εναν εσιτι και εναν στοχ μονο. Οι οποιοι παικτες δεν ειναι επιλογες του προπονητη και μονο ο απειρος βραζιλιάνος ταιριαζει στα πλανα του. Οποτε ως τωρα ο προπονητης δεν εχει στηριχτεί με μεταγραφες. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κατι που δε διορθώνεται, αλλα για να παιξει αυτο που θελει στο 100%, πρεπει ο καθε προπονητης να εχει και το καταλληλο υλικο. Αληθεια ποσες μεταγραφικες περιοδους πηρε στον Κλοπ για να φτιαξει τη σημερινη Λιβερπουλ; Ή ποσες μεταγραφες εχει κανει ο Γκουαρντιολα για να αλλαξει μια ηδη πετυχημενη ομαδα με βαση αυτό που θελει να παιξει; Οποτε στο σημειο που βρισκομαστε με το υλικο που εχει, προσωπικα πιστευω πως τα παει αρκετα καλα ο Πορτογαλος. Πρεπει να γινουν μεταγραφές τωρα (1-2 βασικοι παικτες) αλλα και το καλοκαιρι (βασικοί). Παίκτες που ταιριαζουν στα θελω του προπονητη.

Σε συνδυασμο με την ελλεψη μεταγραφων ερχεται η τραγικη εικονα βασικων παικτων. Το να ξεκινας τη σεζον ξεροντας πως μπορεις να βασιστεις σε μια αμυνα γρανιτη και τελικα οι 3 απο τους 5 να ειναι πηγη κινδυνου σε καθε ματς δεν ειναι ευθυνη του προπονητη. Αληθεια ποσοι ενιωθαν ανετα με τον Βαρελα να εχει την μπαλα χθες; Ποσοι ενιωθαν ανετα με τον Ματος να μαρκαρει εξω και μεσα στη μεγαλη περιοχη; Εκει φταιει ο Φερειρα; Προσωπικά πιστευω πως οχι. Ισως θα μπορουσε να βαλει τον Ροντριγκο. Παντως μια δικαιολογημενη αλλαγη στο τερμα την εκανε, και στην αμυνα το ιδιο. Ακομα και οι Βιειρινα, Μαουρισιο παροτι βγαζουν τρομερη ποιοτητα, δειχνουν ενα λεβελ πιο κατω. Δεν αναφερομαι καν στα 2 δεκαρια μας που φετος ειναι οι χειροτςροι μας παικτες.
Σε αυτο φταιει η ηλικια; μπορει
Φταιει η ελλειψη κινητρου ή ενός προπονητη-εμψυχωτη; μπορει
Φταινε οι τραυματισμοι; μπορει.
Το θεμα ειναι πως ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη παιρνει πραγματα απο παικτες που το καλοκαιρι ηταν στις λιστες ολων μας για παγκο ή και για διωξιμο (Γιαννουλης, Μισιτς, Ινγκασον, Λημνιος, Σβιντερσκι).

Και τελος ερχονται οι ευθυνες του προπονητη που εχετε αναλυσει πιο πανω οποτε δε σταθω πολυ. Ναι η διαχειριση των ντερμπι δεν μου αρεσει καθολου. Δε γίνεται σε καθε ντερμπι να λες σημερα θα τους ισοπεδωσουμε και στο τελος να μην έχεις παρει ουτε μια νικη. Δε γινεται να θες 10 τελικες για ενα γκολ ενω εσυ τρως σε καθε 2 τελικες. Δε γινεται να εχεις παικτες μονο για να παιζουν στις προπονησεις και να μην εχουν δει αποστολη ακομα και σε ευκολα ματς.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

seaman έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
gegiann έγραψε: σωστοτατος
Πείτε μας τότε την ευθύνη στο πρώτο, στο δεύτερο και στο τρίτο γκολ.

Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει για να κάνεις ένα φάουλ στο πρώτο γκολ. Από τη μικρή περιοχή της Ρούλας ξεκινάει η αντεπίθεση τους. Στο δεύτερο δε σηκώνεται ο Πολωνός, αντε πω ότι φέρει. Κάποια ευθυνη.στο τρίτο τι ευθύνη φέρει;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μάτος αν και παρορμητικός είναι παίχτης τεράστιας εμπειρίας. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν του έκοψε να πάει πάνω στον επιτιθέμενο έξω από την περιοχή. Καθυστερούσε περιμένοντας μάλλον κάποια κάλυψη μέσα στην περιοχή, που άργησε. Γιατί? Υπάρχει ανυπακοή στο πλάνο του προπονητή. Έτσι κατάλαβα από την έκφραση του Φερέιρα στη ζωντανή ροή. Αν κάνουν του κεφαλιού τους και παρουσιάζουμε τέτοια αδυναμία στην αντιμετώπιση του τρανζίσιον, οπωσδήποτε φέρει ευθύνη ο προπονητής.
Στα αμυντικά στημένα τελικά τι παίζουμε? Ζώνη ή παίρνουν παίχτες. Το μαρκάρισμα δηλαδή του να μην πω το χρεώνεται ο Πολωνός? Δε νομίζω. Μάλλον δεν γεμίσαμε καλά τα κουτάκια του Άμπελ. Δεν είναι εύκολο και το κατανοώ, όμως πίσω μας γράφουνε ήδη 17 και έπεται συνέχεια, καθώς με τίποτα δεν πείθουμε αμυντικά. Το ότι ο Βαρέλα δεν μπορεί αριστερά φυσικά το βλέπει, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι καθώς ο αποκλεισμός από τη Σλόβαν, που σαφώς ευθύνεται, μας στέρησε το απαραίτητο μαρούλι.
Το τρίτο γκολ ξεκινάει από χαζό στημένο που δίνει πάλι ο Μάτος σε φάση δικής μας ανάπτυξης. Το ότι ο ρούλης μας πίεζε έξω από την περιοχή μας αναγκάζοντάς μας σε παιδικά λάθη δεν είναι θέμα προπονητή? Το ότι ο Ζίφκο συνήθισε κάθε μέρα στην προπόνηση να κοντράρεται με τα φουσκωτά εμπόδια και στο παιχνίδι έβλεπε τους επιθετικούς σαν κούκλες από sex shop δεν είναι θεματάκι του προπονητή.
Μου λες ότι δεν αδυνατεί ο Ματος να δει στο πρώτο γκολ ότι δεν έχει στήριξη.
Προφανώς και αδυνατεί. Έχουμε 7 παίκτες στην περιοχή του ρουλη και ξεκινάνε αντεπίθεση. Πίσω από τη σέντρα βρίσκονται Ματος, ινγκι, Βαρέλα και βλέπουν ότι κατεβαίνουν. Ο έμπειρος ματος δυστυχώς δεν κάνει φάουλ. Πόσο θέλει για να το χωνέψουμε ότι είναι ατομικό λάθος αρχικά του Ματος και εκ των υστέρων του ζιβκο.

Το τρίτο γκολ που αρχικά γίνεται φάουλ για μένα στον ζιβκο, τι ευθύνη έχουν οι παίκτες. Η μικρή περιοχή είναι του τέρματα. Βγαίνεις και τη διώχνεις. Έτσι όπως βγήκε, συν την επαφή που υπάρχει, κρέμασε την ομάδα.

Ποια πίεση του ρουλη;;; ρουλης στο πρώτο δεν υπάρχει. Ότι πίεση και να έκανε μαου και μισιτς είχαν πάρει τα σωβρακα.

Στο δεύτερο ημ. Και μετά το 3 1 και με τον τρόπο που ήρθε, το παραδεχθηκαν και οι παίκτες ότι ήρθε απογοήτευση. Μετά κάναμε κάνα τέταρτο για να συνέλθουμε.

Και όπως λες ξανακανει λάθος ο Ματος και τρως το τέταρτο.
Πόσα λάθη ακόμα να κάνει;;

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

ace.79.gr έγραψε:Επρεπε ηδη να εισαι στο αεροπλανο για πεναφιελ ,χωρις επιστροφη φυσικα

Α χα χα χα...

Σας περιμένουμε στο Λευκό πύργο εσένα και τους συν ιδεατες σου το Μάιο!!!

Τα ίδια λέγατε και με το ρουμανο!

Τα ίδια ακριβώς!!

Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Να περασει σουρμενετε δεν βριζω,επισης νυχτα θα φυγει ο πεπονας και θα κλαιει ο ιβαν που δεν τον πουλησε τοτε ατην σπορτιγκ να παρει και τα λεφτα της ρητρας

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

ace.79.gr έγραψε:Αφου δεχθηκαμε τοσο ηρεμα το ντορτι απ τον ρουλη μαλλον γιναμε και εμεις τιτικες σαν λαος και οργανισμος,αν δεν κερδισει την κουλα εφυγε απ την συνεντευξη τυπου για πεναφιελ χωρις επιστροφη

Τιτικα να λες τον εαυτό σου, αν θες... Να μιλάς για την πάρτη σου!!

Αντε γιατί άρχισες πάλι τις Μαλακιες!

Η σκουληκιστικι νοοτροπία του ότι κέρδισαν τον ΠΑΟΚ και τελείωσαν οι υποχρεώσεις τους, ανήκουν σε κάποιες ομάδες τύπου ρουλη. Γιατί αυτό το στόχο έχουν.

Οι ήττες είναι στο πρόγραμμα, ακόμα. Και έτσι την ώρα που βλέπεις μαγικό σκορ. Αν είσαι γάβρος και λες μετά την ήττα ή θα φύγεις ή θα σφαξουμε κάνα διαιτητή, Ο ΠΑΟΚ άλλαξε νοοτροπία για αυτό πήρε 2 νταμπλ.

Κούνα το κεφάλι σου λίγο!!

Για αυτό και μετά τις απανωτές ισοπαλίες πριν 2 χρονια δεν έστειλε το Λουτσο, που δε σταυρωνε διπλό.

Αν για χθες σου φταίει ο Φερευρα, η εμμονή έχει βαρέσει κόκκινο στον εαυτό σου!

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Λεπτομέρεια σουρμε... λεπτομέρεια αυτή κάνει την διαφορά στον πρωταθλητισμό.
Το αν παίζεις ωραία ή λιγότερο ωραία μπάλα αυτό είναι δευτερεύον.
17 γκολ παθητικό η μέχρι πέρυσι άμυνα γρανίτης.
Αυτά τα νούμερα είναι για ομάδα που θέλει να σώσει κατηγορία όχι να πάρει πρωτάθλημα.
Δικαιολογίες αν θέλουμε να βρούμε υπάρχουν ένα σωρό, αλλά τα γεγονότα και οι αριθμοί είναι σκληροί.
Μιλάμε για την ίδια ομάδα που δεν έφαγε μόνο την χθεσινή σφαλιάρα. Για να μην ξεχνιόμαστε με δύο buzzerbeater έσωσε τις ήττες στην έδρα της από βαζελο και σκουλήκι
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

JohnDag έγραψε:Με το έπρεπε δεν κερδίζεις ούτε παιχνίδια, ούτε τίτλους.

Μόνο από μας δεν έχασε φέτος σε ντέρμπι η ΑΕΚ.

Γενικά, όσο ενοχλητικό είναι το ένα άκρο της ισοπέδωσης τόσο ενοχλητικό είναι και το άλλο άκρο του ότι όλα είναι τέλεια και συμπτωματικά δεν κερδίζουμε.

Αν δεν αντιληφθείς ότι υπάρχει πρόβλημα δεν πρόκειται ποτέ να το λύσεις.

Και στην προκειμένη είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα. Μόνο τυφλός δεν το βλέπει.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ ότι με το αν δν κερδίζεις... Εγώ γράφω όμως για την κριτική που γίνεται στον προπονητή στα ντέρμπι. Και λέω ότι δε φταίει αυτός που στα 2 οακα και Χαρίλαου έπρεπε να κερδίζεις με διαφορά... Ace79 κούρασες πολύ...και εννοείται ότι κάπου υπάρχει θέμα ο τύπος είναι μισό χρόνο σε μας... Υπομονή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Κυρ 05 Ιαν 2020, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ προτείνω έκτακτη σύσκεψη στο Μακεδονία Παλάς και σύνδεση Ιβάν μέσω skype.

Και να περιμένουμε το πράσινο φως.
Κάποτε αυτές τις Μαλακιες θα κάναμε.. Πάλι καλά αλλαξανε ροτα..

Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

sourmenetes έγραψε:
ace.79.gr έγραψε:Αφου δεχθηκαμε τοσο ηρεμα το ντορτι απ τον ρουλη μαλλον γιναμε και εμεις τιτικες σαν λαος και οργανισμος,αν δεν κερδισει την κουλα εφυγε απ την συνεντευξη τυπου για πεναφιελ χωρις επιστροφη

Τιτικα να λες τον εαυτό σου, αν θες... Να μιλάς για την πάρτη σου!!

Αντε γιατί άρχισες πάλι τις Μαλακιες!

Η σκουληκιστικι νοοτροπία του ότι κέρδισαν τον ΠΑΟΚ και τελείωσαν οι υποχρεώσεις τους, ανήκουν σε κάποιες ομάδες τύπου ρουλη. Γιατί αυτό το στόχο έχουν.

Οι ήττες είναι στο πρόγραμμα, ακόμα. Και έτσι την ώρα που βλέπεις μαγικό σκορ. Αν είσαι γάβρος και λες μετά την ήττα ή θα φύγεις ή θα σφαξουμε κάνα διαιτητή, Ο ΠΑΟΚ άλλαξε νοοτροπία για αυτό πήρε 2 νταμπλ.

Κούνα το κεφάλι σου λίγο!!

Για αυτό και μετά τις απανωτές ισοπαλίες πριν 2 χρονια δεν έστειλε το Λουτσο, που δε σταυρωνε διπλό.

Αν για χθες σου φταίει ο Φερευρα, η εμμονή έχει βαρέσει κόκκινο στον εαυτό σου!

Ατυχες το τιτικες ,σαν αφ υψηλου πολυ ομως γιναμε ,νομιζουμε οτι με την φανελα θα παιρνουμε τα ματς

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”