Abel Fernando Moreira Ferreira
- PAOK_Antarctica
- Δημοσιεύσεις: 16729
- Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
- Τοποθεσία: Νότιος Πόλος
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Εγώ προτείνω έκτακτη σύσκεψη στο Μακεδονία Παλάς και σύνδεση Ιβάν μέσω skype.
Και να περιμένουμε το πράσινο φως.
Και να περιμένουμε το πράσινο φως.
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Ολοι ξερουν οτι αν επαιζε ο Ακπομ, δεν θα τα ετρωγε ορθιος ο Ζιφκοβιτς.
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Εσύ θα είχες διώξει τον λουτσο όταν στην αρχή δεν πήγαινε καλά....ace.79.gr έγραψε:Οχι απλα λεω αληθειες εσυ πε ςδεν πειραζει και οτι θα μαθει
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mutasevic
- Δημοσιεύσεις: 1053
- Εγγραφή: Δευ 07 Ιουν 2010, 20:15
- Τοποθεσία: πλανητης Καξξον Γαλαξιας ΠΑΟΚ
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
θα κριθεις στο τελος της χρονιας οπως πρεπει και ειναι σωστο να γινει , στα συν οτι παιζουμε πιο ωραια μπαλλα στα μειον οτι δε μπορεις να παρεις ντερμπυ γιατι σε ενδιαφερει ναπαιξεις ωραια μπαλλα κ δε παιζεις ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας , δε ξερω αν καποιος σε εχει ξεκαθαρισει το τι ρολο βαραν καθε μια απο τις ομαδες που αντιμετωπιζουμε αλλα τσιρκα σα το σκουληκ οταν βλεπεις οτι σε γυρναει το ματς αντι να νοιχτεις το ισοφαριζεις κ αστους να βαρανε στα περιστερια.ο ΠΑΟΚ θελει παλαβο προπονητη γιανα γινει η δουλεια στην ελληνικη σαπιλα ...
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Σάντος στην αρχή για 1,5 χρόνο δεν κέρδιζε ντερμπυ μετά τους πήρε παραμαζωμα....renegade έγραψε:Εεεεεε θα μάθει
12-4-1
0/5.
Χωρίς πλάκα το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να γίνει είναι να αλλάξει ο προπονητής ακόμα και αν δεν κερδίσουμε την Κούλα
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
- Δημοσιεύσεις: 18975
- Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Όταν λέμε δεν έχει βάλει καμιά πινελιά δική του στην ομάδα; Ότι, ας πούμε, ο νυν ΠΑΟΚ, ασχέτως που σε εσένα και σε όποιον άλλο μπορεί να μην αρέσει και δικαίωμά σας, παίζει αυτό που έπαιζε πέρσι. Έχω υπάρξει κι εγώ εμπαθής με πρόσωπα στην ομάδα στο παρελθόν, κατανοώ. Κάπου να υπάρχει και λίγη λογική όμως.PAOK LARISSA έγραψε:Ο Φερέιρα έχει ελάχιστη προπονητική εμπειρία (μια χρονιά πρώτος στη Μπράγκα) κάτι που φαίνεται πολύ στο κοουτσαρισμα μέσα στα ματς. Πάντα αργεί να πάρει αποφάσεις αν κάτι στραβωσει που είναι καθαρά θέμα εμπειρίας. Φέτος οι απώλειες κάνιας και σακχοφ που ήταν αμυντικογενείς παίκτες άλλαξε τελείως τον χαρακτήρα της περσινής ομάδας που πίσω ήταν μπετόν. Στα μείον του προπονητή ότι δεν έχει βάλει καμιά πινελιά δική του στην ομάδα ένα γύρο μετά και στο ότι έχει κάψει πολλούς παίχτες τους οποίους ξεχνάει να ξαναβάλει όταν κάτι δεν πάνε καλά σε κάποια ματς.(Λάμπρου, Στοχ, Πασχαλάκη, Εσίντι, Ακπομ μέχρι πριν δύο ματς κ.α.)


Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Μονη δικη του χαρακτηριστικη πινελια ειναι αυτος ο περιεργος τροπος αναπτυξης που θελει ΜΟΝΟ το αριστερο μπακ να ανεβαινει διαρκως, με οτι καλο η κακο συνεπαγεται αυτο, οπως την ακυρωση του εξτρεμ μπροστα του η την ανισσοροπια στο αμυντικο τρανζισιον.Ο βιερινια πχ οποτε ΚΑΙ στο παρελθον επρεπε να κινηθει προς τον αξονα αντι για τη γραμμη ειχε προβληματα κατι που εχει δηλωσει ΚΑΙ ο ιδιος.Απο εκει και περα υπαρχει θεμα στη διαχειριση του ροστερ κατι στο οποιο επαιξε ρολο η απουσια παιχνιδιων λογο ευρωπης και κυπελου οπως και ελειψη συγκεκριμενων χαρακτηριστικων στο ροστερ μετα τη τραγικη μεταγραφικη περιοδο του καλοκαιριου και την ελλειψη διαθεσης ενισχυσης τωρα το Γεναρη.Το εγραφα και το καλοκαιρι.Αν τον πιστευουν πραγματικα πρεπει να τον στηριξουν εμπρακτα με κινησεις στα δικα του θελω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 05 Ιαν 2020, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Βρε εορπτολ ποιον Σάντος μου τσαμπουνας?eorptol1 έγραψε:Σάντος στην αρχή για 1,5 χρόνο δεν κέρδιζε ντερμπυ μετά τους πήρε παραμαζωμα....renegade έγραψε:Εεεεεε θα μάθει
12-4-1
0/5.
Χωρίς πλάκα το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να γίνει είναι να αλλάξει ο προπονητής ακόμα και αν δεν κερδίσουμε την Κούλα
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Σάντος την πρώτη χρονιά είχε για σταρ της ομάδας τον Μπαλάφα με τον Ηλιάδη,ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την διαφορά.
Το ότι δεν μπορούμε τώρα να αλλάξουμε προπονητή δεν πάει να πει ότι δεν πρέπει να παραδεχτούμε ότι έως τώρα έχει κάνει μια τρύπα στο νερό.
Το κυριότερο χαρακτηριστικό της ομάδας Φερέιρα ( πέρα από την τρύπια άμυνα που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την άμυνα της ομάδας του Χαραλαμπίδη) είναι ότι είναι τελείως ασταθή, είτε από παιχνίδι σε παιχνίδι είτε πολύ χειρότερα μέσα στο ίδιο παιχνίδι.
Και τεράστια αφέλεια
-
- Δημοσιεύσεις: 284
- Εγγραφή: Σάβ 27 Ιούλ 2019, 18:15
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
σοβαρα τωρα ? τι σχεση εχουν αυτα που λες με την εικονα του προ ? αλλο οι απλες φασεις που ειναι ευθηνη του ποδοσφαιριστη και αλλο η συνολικη στρατιγικη της ομαδας που ειναι ευθηνη του προ ...ο προ δεν μπορει να κανει κατι για τις παπαριες του ζιφκο αλλα μπορει να κανει κατι συνολικα σαν φιλοσοφια και στρατηγικη ...πχ το πρωτο κ το τεταρτο γκολ σε εποχες λουτσεσκου δεν το τρωγαμε για κανενα λογο , , πολυ απλα δεν θα περνουσαν το κεντρο ... εισαι 0-1 και αντι να εισαι σφιχτος και να τους κανεις κηδεια σε αντεπιθεσεις ,εμεις παιζαμε λες και χανουμε και ειναι στο 90 και μας επαιζαν αυτοι με αντεπιθεσεις μεσα στην εδρα τους , δηλ μας εκλεψαν το ματς , και ολα αυτα επειδη ο προ μας δεν ξερει τι θα πει σκοπιμότητα ημαρτον ... ολα τα ματς τα κανει ροντεο με κινδυνο οχι απλα να χασουμε αλλα με κινδυνο διασυρμου και ιστορικες ηττες που θα μας ζαλιζουν τα @@ για χρονια οι αντιπαλοι ...sourmenetes έγραψε:Πείτε μας τότε την ευθύνη στο πρώτο, στο δεύτερο και στο τρίτο γκολ.gegiann έγραψε:σωστοτατοςseaman έγραψε:Αν στο παιχνίδι της ομάδας διακρίνεται η ύπαρξη ταυτότητας προπονητή, τότε σίγουρα αυτός ευθύνεται για το αποτέλεσμα. Αν πάλι δεν διακρίνεται η επιρροή του προπονητή στο παιχνίδι της ομάδας, ευθύνεται γιατί δεν έχει κάνει αυτό που θα έπρεπε. Να τρως πάντως ντόρτια και να μην ευθύνεται ο καθοδηγητής σου. δεν γίνεται
Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει για να κάνεις ένα φάουλ στο πρώτο γκολ. Από τη μικρή περιοχή της Ρούλας ξεκινάει η αντεπίθεση τους. Στο δεύτερο δε σηκώνεται ο Πολωνός, αντε πω ότι φέρει. Κάποια ευθυνη.στο τρίτο τι ευθύνη φέρει;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Και ποια είναι τα δικά του θέλω ρε συ Τζόσουα?
Ξέρει αυτός ποια είναι τα θέλω του? Γιατί αυτός ήταν που ενέκρινε την μεταγραφή εσιτι και μετά από ένα μήνα κατάλαβε ότι δεν του κάνει.
Αυτός ήταν που παίκτη σαν τον μισιτς δεν τον έβλεπε κ κατάλαβε μετά από ένα μήνα ότι είναι με διαφορά το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος.
Θα εμπιστευόσουν να δώσεις τα κλειδιά των μεταγραφών σε έναν τέτοιο άνθρωπο?
Ξέρει αυτός ποια είναι τα θέλω του? Γιατί αυτός ήταν που ενέκρινε την μεταγραφή εσιτι και μετά από ένα μήνα κατάλαβε ότι δεν του κάνει.
Αυτός ήταν που παίκτη σαν τον μισιτς δεν τον έβλεπε κ κατάλαβε μετά από ένα μήνα ότι είναι με διαφορά το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος.
Θα εμπιστευόσουν να δώσεις τα κλειδιά των μεταγραφών σε έναν τέτοιο άνθρωπο?
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Λεω τι επιτασει η λογικη,το τι θα εκανα ειναι αλλο θεμα.Εγω δεν θα εδινα ΠΟΤΕ τα κλειδια της ομαδας μετα απο νταμπλ σε προπονητη με μολις 2 χρονια σε παγκους ομαδας που παιζει μαλιστα κατι εντελως διαφορετικο.Ιδιαιτερη εμπιστοσυνη στον Μπρανκο δεν υπαρχει,αν δεν υπαρχει και στον προπονητη για τον σχεδιασμο του ροστερ μοιραια η ομαδα δεν θα εξελιχθει.Αν παλι λεμε οτι ο προπονητης δεν μπορει να διαβασει τα χαρακτηριστικα του ροστερ και κατ'επεκταση να μετουσιωσει τα θελω του σε μεταγραφικους στοχους αστα να παν στο διαολο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 05 Ιαν 2020, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δημοσιεύσεις: 351
- Εγγραφή: Σάβ 21 Ιουν 2008, 13:36
- Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΛΑΡΙΣΑ
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Αυτό ακριβως λέω αδερφέ ότι παίζει ότι πέρυσι μόνο που λείπουν σακχοφ και κάνιας που πέρυσι κάνανε σούπερ χρόνια αμυντικά με αποτέλεσμα η ομάδα να μην είναι μπετόν πίσω όπως πέρυσι. Εμμονικός με παίκτες είναι και τους καίει. Έβγαλε Πασχαλάκη π.χ. και τώρα ξαφνικά θα τον ξαναβάλει και θα εξαφανίσει τον άλλο. Αυτό κάνει με όλους. Κατά τ'αλλα τι δικό του έβαλε στο παιχνίδι της ομάδας; Έφυγαν οι δύο και δεν προσάρμοσε καθόλου την ομάδα στα νέα δεδομένα. Εμπαθή αν με θεωρείς γιατί λέω την αλήθεια οκ. Αλλά η ομάδα από την αρχή έως τώρα αυτό το πρόβλημα έχει και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι ο κοουτς.navigator11 έγραψε:Όταν λέμε δεν έχει βάλει καμιά πινελιά δική του στην ομάδα; Ότι, ας πούμε, ο νυν ΠΑΟΚ, ασχέτως που σε εσένα και σε όποιον άλλο μπορεί να μην αρέσει και δικαίωμά σας, παίζει αυτό που έπαιζε πέρσι. Έχω υπάρξει κι εγώ εμπαθής με πρόσωπα στην ομάδα στο παρελθόν, κατανοώ. Κάπου να υπάρχει και λίγη λογική όμως.PAOK LARISSA έγραψε:Ο Φερέιρα έχει ελάχιστη προπονητική εμπειρία (μια χρονιά πρώτος στη Μπράγκα) κάτι που φαίνεται πολύ στο κοουτσαρισμα μέσα στα ματς. Πάντα αργεί να πάρει αποφάσεις αν κάτι στραβωσει που είναι καθαρά θέμα εμπειρίας. Φέτος οι απώλειες κάνιας και σακχοφ που ήταν αμυντικογενείς παίκτες άλλαξε τελείως τον χαρακτήρα της περσινής ομάδας που πίσω ήταν μπετόν. Στα μείον του προπονητή ότι δεν έχει βάλει καμιά πινελιά δική του στην ομάδα ένα γύρο μετά και στο ότι έχει κάψει πολλούς παίχτες τους οποίους ξεχνάει να ξαναβάλει όταν κάτι δεν πάνε καλά σε κάποια ματς.(Λάμπρου, Στοχ, Πασχαλάκη, Εσίντι, Ακπομ μέχρι πριν δύο ματς κ.α.)![]()
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Παρλαπιπας πολυλογάς ...ποτε δεν εκτιμούσα τους πολυλογάδες
Ερχοντε στραπάτσα μ αυτόν στον πάγκο τώρα που μπήκε η ήττα στα αποδυτήρια
Ερχοντε στραπάτσα μ αυτόν στον πάγκο τώρα που μπήκε η ήττα στα αποδυτήρια
- Notorious4
- Δημοσιεύσεις: 993
- Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2015, 21:38
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Στο σημείο που είμαστε το πρωταθλημα και το κύπελλο παίζονται ακόμα και επειδή ο αντίπαλος διεκδικητής έχει και αυτός έναν μέτριο προπονητή δεν υπάρχει λόγος για αντικατάσταση και θα πρέπει να πάει μέχρι τέλους εκτός βέβαια αν χαθεί από πολύ νωρίς και είναι πλέον εμφανής η αποτυχία. Για μένα πρώτα απ όλους πρέπει να φύγει ο Branco βέβαια που μέχρι στιγμής δεν έχει αποδείξει τίποτα.
Υ. Γ. Ρομαν ειρωνικό να με κάνεις ban επειδή ειρωνευτικα ελαφρώς τον προπονητή και εσύ όπως και άλλοι κραζατε τους παίχτες
Υ. Γ. Ρομαν ειρωνικό να με κάνεις ban επειδή ειρωνευτικα ελαφρώς τον προπονητή και εσύ όπως και άλλοι κραζατε τους παίχτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Notorious4 την Κυρ 05 Ιαν 2020, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKevolution
- Δημοσιεύσεις: 3887
- Εγγραφή: Τετ 01 Φεβ 2017, 17:41
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Ρε είμαστε πρώτοι διαβάζετε τι γράφετε;!
Ο άλλος λέει για πενιαφελ. Ο άλλος δεν έχει δώσει το στίγμα του. Γνώμες σας, ναι, αλλά το χεσατε... Τελικά ο κόσμος έχει περισσότερες εμμονές από ότι ο προπονητής.. Φταίει ο Άμπελ που μέσα στο οακα και χθες έπρεπε να κερδίζεις με 3 γκολ διαφορά στο ημίχρονο;;;
Ο άλλος λέει για πενιαφελ. Ο άλλος δεν έχει δώσει το στίγμα του. Γνώμες σας, ναι, αλλά το χεσατε... Τελικά ο κόσμος έχει περισσότερες εμμονές από ότι ο προπονητής.. Φταίει ο Άμπελ που μέσα στο οακα και χθες έπρεπε να κερδίζεις με 3 γκολ διαφορά στο ημίχρονο;;;