ΠΑΟΚ - Άρης 101-84,Σχολια & Παραλειπόμενα
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Re: ΠΑΟΚ - Άρης 05/01 17:45 (ΕΡΤ3)
Πέρσι έκαναν καταγγελία μετά το ματς οτι και καλά χτυπήθηκε ο αντιπρόεδρος τους.Ειδαν το βίντεο της αστυνομίας στο δικαστήριο, ο ΠΑΟΚ απαλλάχθηκε γιατι δεν έγινε απολύτως τίποτα και αυτοι ξεφτιλιστηκαν. Λογω ανωτερότητας ούτε τους κυνηγήσαμε για ψευδή καταγγελία ούτε το επικοινωνήσαμε όπως έπρεπε για να τους κοπεί ο βήχας και να μην κάνουν ξανά τέτοιες π@@στιες. Ελπιζω να μην το πληρώσουμε φέτος που καίγονται και αυτοί και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν το ματς.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1518 ... ta-tou-ari
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1518 ... ta-tou-ari
- john4serres
Αν κλεισω εισιτηριο απο τικετμαστερ μπορω να το χω με το μπαρκοουντ στο κινητο και να μου το σκαναρουν ή πρεπει οπωσδηποτε να παω να το εκτυπωσω; Γνωριζει καποιος που εχει ξανακανει την διαδικασια;
- Μπαρκαρούτσος
Μπορείς, δεν υπάρχει θέμα.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΛΟΙ
αν έρθετε γήπεδο 17:30, ακόμα και με μπαρκόουντ ή εκτυπωμένο εισιτήριο, ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ!
Ακόμα και στο Ρέθυμνο που δεν ήταν γεμάτο ούτε το μισό Παλατάκι, υπήρχαν ουρές απ'έξω δέκα λεπτά πριν τον αγώνα. ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ, όχι στα εκδοτήρια μόνο!
17:00 είναι μία πολύ καλή ώρα για όσους έχουν εισιτήριο ήδη στο χέρι, ή όσους το έχουν σε pdf στο κινητό. Όσοι πάτε εκδοτήρια...πάρτε κανένα κολατσό μαζί σας και στηθείτε από τις 16:30 το αργότερο, για να μη μπείτε με τη ψυχή στο στόμα.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΛΟΙ
αν έρθετε γήπεδο 17:30, ακόμα και με μπαρκόουντ ή εκτυπωμένο εισιτήριο, ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ!
Ακόμα και στο Ρέθυμνο που δεν ήταν γεμάτο ούτε το μισό Παλατάκι, υπήρχαν ουρές απ'έξω δέκα λεπτά πριν τον αγώνα. ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ, όχι στα εκδοτήρια μόνο!
17:00 είναι μία πολύ καλή ώρα για όσους έχουν εισιτήριο ήδη στο χέρι, ή όσους το έχουν σε pdf στο κινητό. Όσοι πάτε εκδοτήρια...πάρτε κανένα κολατσό μαζί σας και στηθείτε από τις 16:30 το αργότερο, για να μη μπείτε με τη ψυχή στο στόμα.
- KalamarGiannis
εσείς ποιον θα αφήνατε έξω;
εγώ Smith για να μοιραστούν οι τραβηγμένες προσπάθειές του σε Brown Shorter...
εγώ Smith για να μοιραστούν οι τραβηγμένες προσπάθειές του σε Brown Shorter...
Ειδικά αν χάσουμε εμείς ισχύει. Εκτός κι αν βρούμε δύο διπλά εκτός, το ένα οπωσδήποτε στη Λάρισα.
Αν χάσει το λικι γίνεται πρώτο φαβορι, αλλά επιμένω ότι έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα, μόνο ένα σίγουρο χαμένο (με βαζελο), έχει αγώνα εκτός με τον αποδυναμωμένο Ιωνικο, εκτός με το ύποπτο και αδιαφορο Λαύριο προτελευταία αγωνιστική, εντός με Προμηθέα και ΑΕΚ στο τέλος που δεν ξέρω πως θα τα αντιμετωπίσουν αυτοί τα ματς αν εχει ξεκαθαρίσει η 2η και η 3η θέση την κανονική διάρκεια....
Αν χάσει το λικι γίνεται πρώτο φαβορι, αλλά επιμένω ότι έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα, μόνο ένα σίγουρο χαμένο (με βαζελο), έχει αγώνα εκτός με τον αποδυναμωμένο Ιωνικο, εκτός με το ύποπτο και αδιαφορο Λαύριο προτελευταία αγωνιστική, εντός με Προμηθέα και ΑΕΚ στο τέλος που δεν ξέρω πως θα τα αντιμετωπίσουν αυτοί τα ματς αν εχει ξεκαθαρίσει η 2η και η 3η θέση την κανονική διάρκεια....
Επίσης καλύτερα να προμηθευτείτε σήμερα το εισιτήριό σας γιατί είναι αμφίβολο αν θα υπάρχουν εισιτήρια αύριο στις 16.30. Το παλατάκι θα ζήσει στιγμές 2011 με άρη και 2015 με γαύρο (βόλεϊ), μόνο που τώρα πρόκειται για ματς παραμονής στην κατηγορία.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μπορείς, δεν υπάρχει θέμα.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΛΟΙ
- Μπαρκαρούτσος
Πόσο τυχεροί είστε εκεί στην ομάδα που το ποδόσφαιρο έχασε. Δεν έχετε ιδέα.
Θα κερδίσουν οι απλήρωτοι αύριο. Θα έχετε πάρει εκδίκηση για τους εκατομμυριούχους που έχασαν.
Θα κερδίσουν οι απλήρωτοι αύριο. Θα έχετε πάρει εκδίκηση για τους εκατομμυριούχους που έχασαν.
-
- Μπαρκαρούτσος
Πόσο γουστάρω που τη σημερινή οργή μου (όχι λόγω της ήττας, αλλά έχει να κάνει με συγκεκριμένο αρειανό), θα την εκφράσω με ξελαρύγγιασμα στο Παλατάκι αύριο!!!!

Μόνο μην εχουμε τιποτα βλαχο-καραγκιοζιλικια με κροτιδες που θα βαλουν ταφοπλακα στην υποθεση παραμονη.
ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ
ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ
- painkiller4
μπειτε μεσα κ σκιστε τους κ ο κοσμος να αφησει τα λαρυγγια του στο παλατακι
ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΣΕΙΣ...ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...
ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΣΕΙΣ...ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...
Απόψε πεθαίνει ο φ@ποκράτορας. Θα ζήσουν την ατίμωση της Α2 θέλουν δεν θέλουν. Ας φιλήσουν κ@τουρημένες ποδιές για να πάρουν καμιά άγρια κάρτα. Εντός έδρας δεν χάνουμε.
Απόψε τους βάζουμε μαύρη πλερέζα και τους στέλνουμε στην Α2 !!!
:ugeek: :ugeek: