Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
[quote="Mitsospaoki4"]Το εχω ξαναπεί και θα το λέω μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου (ελπίζω να μην χρειαστεί).. Χρειαζόμαστε επείγοντος τον εξτρέμ που δεν ήρθε το καλοκαίρι.. να απαλλαγούμε από τις μετριότητες που έχουμε αυτή τη στιγμή και να έρθει ένας μπουκαδόρος που θα σκοράρει και θα μοιράζει..
Αυτός ο παίχτης λείπει απ' την σημερινή ομάδα και αν περιμένουμε πάλι τον Ιούνιο να τον βρούμε τότε το χάσαμε πάλι το παιχνίδι..
Υγ: Μπακ απ του Γιανουλή οπωσδήποτε και ίσως πρέπει να το ξανασκέφτονται για τερματοφύλακα.[/quote τερματα αρχικα,εξτρεμ μαλλον 2 και οχι 1 και το πρωην φορ της σαχταρ που υποτιθεται οτι ζαχαρωναμε το καλοκαιρι! Εννοειται φυσικα οτι πελκες,μπισεσβαρ κτλ αμεση αποχωρηση!Θα δωσει λεφτα ο Σαββιδης ή θα τη βγαλει οπως το καλοκαιρι,εκει ειναι το θεμα.
Αυτός ο παίχτης λείπει απ' την σημερινή ομάδα και αν περιμένουμε πάλι τον Ιούνιο να τον βρούμε τότε το χάσαμε πάλι το παιχνίδι..
Υγ: Μπακ απ του Γιανουλή οπωσδήποτε και ίσως πρέπει να το ξανασκέφτονται για τερματοφύλακα.[/quote τερματα αρχικα,εξτρεμ μαλλον 2 και οχι 1 και το πρωην φορ της σαχταρ που υποτιθεται οτι ζαχαρωναμε το καλοκαιρι! Εννοειται φυσικα οτι πελκες,μπισεσβαρ κτλ αμεση αποχωρηση!Θα δωσει λεφτα ο Σαββιδης ή θα τη βγαλει οπως το καλοκαιρι,εκει ειναι το θεμα.
τον πουλανε,τον πουλανε αλλα ποιος τον παιρνει?ουτε καν στη Κιναron-swanson έγραψε:Κι εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται τερματας και εξτρεμ-γαμιας. Ο Στοχ δεν βγηκε, ο Λημνιος δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που πρέπει, ο Ζαμπα τέλος πάντων, ο Βιερίνια είναι 34 προέρχεται από χιαστό και είναι χωρίς προετοιμασία και ο Ελ Καντουρι δεν είναι εξτρέμ. Επίσης και ο Μπισε είναι ντεφορμε.
Στην τελική ας πουλήσουν Πέλκα και ας πάρουν ένα δεκαρι. Το δίδυμο Πελκας-Μπισεβαρ δεν δίνει πολλά μέχρι τώρα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν οντως θελουμε να τον πουλησουμε και θελει και αυτος να φυγει, ειναι αποτυχια να μην μπορουμε να βρουμε μια προσφορα εστω στα 2-3 μυρια, απο τη στιγμη που ειναι και διεθνης και σε καλη σχετικα ηλικια.
- thanos-xanthi
δυσκολες αποφασεις αλλα πρεπει να παρθουν για το μεταγραφικο σχεδιασμο
εξτρεμ κανονικο ΔΕΝ υπαρχει, αυτο ειναι το μονο σιγουρο
εξτρεμ που να εχει την ασιστ, το γκολ, να παταει περιοχη, να μπουκαρει να εχει το ενας με εναν
επιπλεον μεσοεπιθετικος στο δεκα καλος θα ανεβασει ολη την ομαδα, Μπισεσβαρ και Πελκας δεν προσφερουν τιποτα
θεμα υπαρχει και στο αμυντικο χαφ αφου δεν εμπιστευεται τον Εσιτι
η ομαδα πρεπει να προετοιμαστει και για τους ευρωπαικους αγωνες του καλοκαιριου, αφου το καλοκαιρι θα εχουμε τα γνωστα να περιμενουμε να πεσουν οι τιμες και να καθυστερουν οι κινησεις
εξτρεμ κανονικο ΔΕΝ υπαρχει, αυτο ειναι το μονο σιγουρο
εξτρεμ που να εχει την ασιστ, το γκολ, να παταει περιοχη, να μπουκαρει να εχει το ενας με εναν
επιπλεον μεσοεπιθετικος στο δεκα καλος θα ανεβασει ολη την ομαδα, Μπισεσβαρ και Πελκας δεν προσφερουν τιποτα
θεμα υπαρχει και στο αμυντικο χαφ αφου δεν εμπιστευεται τον Εσιτι
η ομαδα πρεπει να προετοιμαστει και για τους ευρωπαικους αγωνες του καλοκαιριου, αφου το καλοκαιρι θα εχουμε τα γνωστα να περιμενουμε να πεσουν οι τιμες και να καθυστερουν οι κινησεις
Επειδη πολυ κουβεντα γινεται για τον τερματοφυλακα τα πραγματα ειναι απλα.Ο Ζιφκοβιτς αποκτηθηκε ως μια μετρια λυση για τον παγκο.Αν ο προπονητης εχει αποφασισει πως ο Πασχαλακης ειναι χειροτερος του, τοτε πολυ απλα βγαινεις στην αγορα για τερματοφυλακα.Παντως εγω ειμαι σχεδον σιγουρος πως παικτης δεν θα αποκτηθει εκτος και αν υπαρξει εντυπωσιακη αποχωρηση και αυτο με προβληματιζει εντονα καθως δεν ειμαι σιγουρος για το γιατι.Δεν μας εχει συνηθισει η διοικηση Σαββιδη σε τετοια στασιμοτητα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν νομίζω να μας κρεμάσει ο Σαββίδης.. ειδικά τώρα και μετά τα καλοκαιρινά..
Εγω πολυ φοβαμαι πως και αυτος ειναι θορυβημενος απο τις εξελιξεις στο ελληνικο ποδοσφαιρο και για αυτο το λογο κρατα σταση αναμονης.
Να περάσει πρώτα η 13η Γενάρη, να γίνουν και κάνα δυο πωλήσεις και αναλόγως αυτών θα αποκτηθεί παίχτης...
Εξ άλλου ο προπονητής δήλωσε ότι προτιμάει να μείνουν όλοι και να μην έρθει κανένας καινούριος, οπότε.........
Εξ άλλου ο προπονητής δήλωσε ότι προτιμάει να μείνουν όλοι και να μην έρθει κανένας καινούριος, οπότε.........
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Και ο Λουτσεσκου δεν ηθελε μεταγραφες αλλα καναμε 5 περσι τις οποιες χρησιμοποιησε ΟΛΕΣ και αν δεν τι καναμε πρωταθλημα δεν θα περναμε,ασε που αν δεν ειχαμε φερει και τον Μισιτς θα ειχαμε προβλημα και φετος.Εγω εχω ξαναπει πως για ομαδα με τα χαρακτηριστικα του ΠΑΟΚ η περιοδος του Γεναρη ειναι η καλυτερη περιοδος για μεταγραφικη ενισχυση ουσιας.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η ομάδα έχει κάποια κενά και πιστεύω γνωρίζουν τι θέλουν.. αν είναι να το αφήνουν για μετά της 13, μετά της 20 και πάει λέγοντας θα καταλήξουμε μετριότητες λόγο βιασύνης..goran 64 έγραψε:Να περάσει πρώτα η 13η Γενάρη, να γίνουν και κάνα δυο πωλήσεις και αναλόγως αυτών θα αποκτηθεί παίχτης...
Επίσης ακόμα πιστεύετε πως υπάρχει θέμα με το ffp?
Mitsospaoki4 έγραψε:Η ομάδα έχει κάποια κενά και πιστεύω γνωρίζουν τι θέλουν.. αν είναι να το αφήνουν για μετά της 13, μετά της 20 και πάει λέγοντας θα καταλήξουμε μετριότητες λόγο βιασύνης..goran 64 έγραψε:Να περάσει πρώτα η 13η Γενάρη, να γίνουν και κάνα δυο πωλήσεις και αναλόγως αυτών θα αποκτηθεί παίχτης...
Επίσης ακόμα πιστεύετε πως υπάρχει θέμα με το ffp?
Υπάρχει 100% θέμα με το ffp.
- PAOK_Antarctica
Επειδή το είπε το sportime ή επειδή δουλεύεις στο λογιστήριο της ομάδας;
Δεν χρειάζεται να δουλέυω στο λογιστήριο για να το πω. Σίγουρα θα έχει ξαναειπωθεί σε προηγούμενα ποστ αλλά αν πάρεις τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ καταλαβαίνεις ότι το άρθρο από το σαιτ που προανέφερες είναι κοντά στην πραγματικότητα. Το ffp στην ουσία κοιτάει τη χρονιά που διανύεις, την προηγούμενη και το budjet που κάνει η ομάδα για την επόμενη χρονιά. Το budjet πρέπει να περιλαμβάνει έσοδα εφικτά. Το γεγονός ότι μείναμε και αυτή τη χρονιά έξω από ευρώπη, χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και χωρίς πώληση ποδοσφαιριστή δεν αφήνει περιθώρια για μεγάλο budjet.PAOK_Antarctica έγραψε:Επειδή το είπε το sportime ή επειδή δουλεύεις στο λογιστήριο της ομάδας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ampalaeas την Κυρ 05 Ιαν 2020, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαφ και εξτρεμ θέλουμε. Στα χαφ μόνο ο Μισιτς κάνει, ο Αυγκουστο και ο Εσιτι ειναι μέτριοι και ο Μαουριτσιο δεν μπορεί πλέον...