Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

eorptol1 έγραψε:
markos4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Είδαμε τι έκανε μετά από μας ο μπερμπατωφ..... Τίποτε απολύτως οπότε δεν φταίει ο αμπαλος, αλλά το ότι ήταν πλέον βετερανος.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα φταίνε αυτοί που τον έφεραν τον βετεράνο..
Στην προκειμένη περίπτωση το αμπαλος για τον συγκεκριμένο είναι κοσμητικό επίθετο και όχι ειρωνικό...
Φυσικά εκ του αποτελέσματος ήταν λάθος επιλογή.....

Ο βετεράνος μπαλαδοροι μου ειχε ακριβώς πριν έρθει στον ΠΑΟΚ 38 αγώνες και 13 γκολ ενεργητικό με την Μονακό στο γαλλικό πρωτάθλημα! Αλλά ναι έφταιγε ο ίδιος και όχι ο επιεικως, μαθητευόμενος μάγος που είχαμε για προπονητή.
malampar

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από malampar »

ο Μπερμπα ειναι παρελθον κανενα νεο εστω κ παπατζιδικο? :) :pano:
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε μεταγραφή χωρίς αποχώρηση κάποιου βασικού ποδοσφαιριστή μας?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μπακ απ του Γιανουλή και επιθετικό λένε..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
markos4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Τον Μπερμπατοφ τον διελυσε ο αμπαλος που ειχαμε στον παγκο
Είδαμε τι έκανε μετά από μας ο μπερμπατωφ..... Τίποτε απολύτως οπότε δεν φταίει ο αμπαλος, αλλά το ότι ήταν πλέον βετερανος.....

Άρα φταίνε αυτοί που τον έφεραν τον βετεράνο..
Στην προκειμένη περίπτωση το αμπαλος για τον συγκεκριμένο είναι κοσμητικό επίθετο και όχι ειρωνικό...
Φυσικά εκ του αποτελέσματος ήταν λάθος επιλογή.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]

Ο βετεράνος μπαλαδοροι μου ειχε ακριβώς πριν έρθει στον ΠΑΟΚ 38 αγώνες και 13 γκολ ενεργητικό με την Μονακό στο γαλλικό πρωτάθλημα! Αλλά ναι έφταιγε ο ίδιος και όχι ο επιεικως, μαθητευόμενος μάγος που είχαμε για προπονητή.[/quote]

Ε ναι δεν το ηξερες? Ο μπερμπατοφ εφταιγε που επαιζε χαφ για 1η φορα στην καριερα του. Στο 2ο γυρο καναμε πορεια υποβιβασμο με τον ηλιθιο στον παγκο αλλα για τον πτολ ΠΟΤΕ δε φταιει ο προπονητης. Νομιζει θα ερθει στον υπνο του και θα τον τρομαξει
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

alp920 έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε μεταγραφή χωρίς αποχώρηση κάποιου βασικού ποδοσφαιριστή μας?
Το ροστερ μας ειναι υπερπληρες για Ελλαδα,ειδικα αριθμητικα. Ακομα και να ειχαμε την δυνατοτητα να παρουμε ποδοσφαιριστη χωρις να πουλησουμε,εγω δεν θα το κανα προσωπικα.

Ο ΠΑΟΚ πλεον πουλαει ακριβα,αν μπορουμε να κανουμε καποια καλη πωληση σε καποια απτις θεσεις που εχουμε υπεραριθμια(οχι Γιαννουλη για παραδειγμα),δεν θα επηρεασει την ομαδα και θα φερει και ρευστο,πουλωντας παικτη που δεν θα ειχε παρα πολλες συμμετοχες στην εναπομεινουσα σεζον.

Ακομα και Σφιντερσκι πχ να πουλησεις με 5-6 μυρια,μπορεις να βαλεις Ακπομ + μια εξυπνη ,καλη και οικονομικη μεταγραφη και να μην φανει καποιο κενο. Πασχαλακη μπορεις να πουλησεις πλεον χωρις να φανει το κενο και μπορεις να αγορασεις με καποιο φτηνο αντιτιμο καποιον καλο γκολκιπερ της λιγδας. Λυσεις υπαρχουν,το σιγουρο ειναι πως ο ΠΑΟΚ δεν καιγεται να παρει καποιον παικτη πλεον
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Η λογική λέει ότι και να γίνει αν θα γίνει... μετά τις 12 Γενάρη δηλαδή μετά το παιχνίδι με την κούλα και πολύ πριν από τον βαζελο. Δεν γίνεται να παίζεις ντέρμπι και να πουλάς και να αγοράζεις κτλ. ;) :pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να παμε και στα του ροστερ εγραψα και αλλου πως δεν μου αρεσει το οτι μοιαζει να εχουν παγωσει ολα καλα καλα απο τον Ιουλιο.Παιζουμε με Μαουριτσιο αμυντικο χαφ κατι που εγινε σπανια στο παρελθον και μαλιστα μετα απο χιαστους ενω σπαταλησαμε 7 μυρια για τη θεση το καλοκαιρι.Επιπλεον νιωθεις καπως οταν κοιτας στον παγκο και ψαχνεις μεσοεπιθετικη ενισχυση και δεν υπαρχει εκει εξτρεμ.Ακομα και το οτι ο Ζιφκοβιτς απο λυση παγκου εγινε βασικος και αναντικαταστατος λεει πραγματα για τον τροπο που εχει δομηθει το ροστερ το οποιο εξακολουθει να ειναι το καλυτερο στη χωρα αλλα οχι τοσο οσο νομιζουμε εμεις η ακομα πιο σημαντικο μοιαζει να πιστευει η διικηση.Ο σχεδιασμος για την επομενη μερα πρεπει να παρει μπρος ξανα και χρειαζονται καποιες γενναιες αποφασεις.Τυχον μη αποκτηση ενος τουλαχιστον παικτη σε μενα θα φανερωσει προθεση για αναμονη απο πλευρας διοικησης,καποιου ειδους δισταγμο στο να κινηθουμε την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη, ισως οχι μονο με αγωνιστικα κριτιρια.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Πρέπει να κινηθούμε για αριστερό Μπακ και τερματοφύλακα άμεσα. Δεν βγαίνει η χρονιά να παίζει όλα τα ματς ο Γιαννούλης και οι τερματοφύλακες μας δυστυχώς είναι αναξιόπιστοι. Επίσης πρέπει να μάθει την θέση του αριστερού στόπερ ο Βαρελά γρήγορα. Στα εξτρέμ θα πρέπει να κινηθούμε το καλοκαίρι. Για το κέντρο δεν πείθομαι ότι έχουμε πρόβλημα. Σήμερα το κέντρο το κερδίσαμε εύκολα.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και θα βγει η χρόνια με Λημνιό,Ελ Καντουρι και Βιερινια στα εξτρέμ;
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο καλοκαιρινος σχεδιασμος ηταν μπαχαλο γιατι αλλαξαμε προπονητη την χειροτερη δυνατη στιγμη και ειχαμε και 3 βαρια συμβολαια με χιαστους. Αυτα γινονται μια φορα στα δεκα χρονια. Αλλα πλεον δεν υπαρχουν δικαιολογιες για λαθος επιλογες.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το εχω ξαναπεί και θα το λέω μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου (ελπίζω να μην χρειαστεί).. Χρειαζόμαστε επείγοντος τον εξτρέμ που δεν ήρθε το καλοκαίρι.. να απαλλαγούμε από τις μετριότητες που έχουμε αυτή τη στιγμή και να έρθει ένας μπουκαδόρος που θα σκοράρει και θα μοιράζει..

Αυτός ο παίχτης λείπει απ' την σημερινή ομάδα και αν περιμένουμε πάλι τον Ιούνιο να τον βρούμε τότε το χάσαμε πάλι το παιχνίδι..

Υγ: Μπακ απ του Γιανουλή οπωσδήποτε και ίσως πρέπει να το ξανασκέφτονται για τερματοφύλακα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Καλα για τερματοφυλακα το θεωρω δεδομενο πλεον. Υπαρχει κίνδυνος να εισαι με 2 ντεφορμε τερματοφυλακες για το υπολοιπο της χρονιας. Θα ειναι εγκλημα.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Η ομαδα φωνάζει για εξτρεμ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mauricio-8- την Κυρ 05 Ιαν 2020, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κι εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται τερματας και εξτρεμ-γαμιας. Ο Στοχ δεν βγηκε, ο Λημνιος δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που πρέπει, ο Ζαμπα τέλος πάντων, ο Βιερίνια είναι 34 προέρχεται από χιαστό και είναι χωρίς προετοιμασία και ο Ελ Καντουρι δεν είναι εξτρέμ. Επίσης και ο Μπισε είναι ντεφορμε.

Στην τελική ας πουλήσουν Πέλκα και ας πάρουν ένα δεκαρι. Το δίδυμο Πελκας-Μπισεβαρ δεν δίνει πολλά μέχρι τώρα.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”