11. Zlatan Muslimović
-
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Αμα ερθει προταση 6 και πανω μυρια γιατι οχι και να μην τον πουλησουμε,σιγουρα ο βρυζας και ο σαντος μπορουν να βρουν αξιο και καλυτερο αντικαταστατη του...

- PABLO GARCIA2
εγώ δεν ξέρω αν ήταν αληθινή η κουβέντα ή όχι...αυτό που ξέρω είναι ότι άμα έρθει μιά καλή πρόταση-από 3 μύρια και πάνω-ας πάει στην ευχή του θεού..όπως είπε και ο Ζαγόρ " δεν παντρευόμαστε κανένα"....
τα 6 φίλε μου είναι υπερβολικά.....
τα 6 φίλε μου είναι υπερβολικά.....
-
Αστεια σεναρια, απο φαντασιοπληκτους ανθρωπους...Και δεν αναφερομαι στον αδερφο που το εβγαλε στη φορα, ανησυχει και αυτος και ο,τι ακουει το λεει, και καλα κανει. Για να ξερουμε ποσο στο ματι καποιων εχουμε μπει...περιμενουν να εκμεταλλευτουν την παραμικρη λεπτομερεια για να γινει ντορος. Αλλα δεν εχουν ουτε την ελαχιστη σοβαροτητα να πλεξουν ενα σεναριο καπως πιστευτο!! Και λενε για μαγαζια και για υπαλληλους που μολις τους ειδε πρωτη φορα ο Ζλαταν, τους εκμυστηρευτηκε ολα τα επαγγελματικα του προβληματα! Αυτα παιδες ειναι για γελια, ειναι κακοπροαιρετα.
Και στο κατα ποσο τον εκτιμα ο Σαντος, εχει αποδειχθει περιτρανα οτι ειναι ισως ο μονος παιχτης που ο Πορτογαλος τον πιστευει με κλειστα ματια, ακομη και τωρα που επεσε δεν σκεφτεται καν να τον αφησει στον παγκο.. ειναι ισως ο μονος δεδομενα ενδεκαδατος στο πλανα του προπονητη, σε τετοιο βαθμο που και εμεις πιστευουμε πως πρεπει να κατσει λιγο εκτος εντεκαδας.
Κατα τα αλλα, η πορεια του Ζλαταν φετος αποδεικνυει οτι η πρωσοπολατρεια κανει κακο. Και σε μας που ξενερωνουμε, βλεποντας οτι το "ειδωλο" μας ειναι ενας κοινος θνητος με καλες και κακες στιγμες, αλλα και στον ιδιο τον φουκαρα τον Ζλαταν, που νιωθει μεγαλη πιεση και σκεφτεται μονο το γκολ, χωρις καθαρο μυαλο, για να μας κανει να γουσταρουμε και να τον αποθεωσουμε ξανα..
Και στο κατα ποσο τον εκτιμα ο Σαντος, εχει αποδειχθει περιτρανα οτι ειναι ισως ο μονος παιχτης που ο Πορτογαλος τον πιστευει με κλειστα ματια, ακομη και τωρα που επεσε δεν σκεφτεται καν να τον αφησει στον παγκο.. ειναι ισως ο μονος δεδομενα ενδεκαδατος στο πλανα του προπονητη, σε τετοιο βαθμο που και εμεις πιστευουμε πως πρεπει να κατσει λιγο εκτος εντεκαδας.
Κατα τα αλλα, η πορεια του Ζλαταν φετος αποδεικνυει οτι η πρωσοπολατρεια κανει κακο. Και σε μας που ξενερωνουμε, βλεποντας οτι το "ειδωλο" μας ειναι ενας κοινος θνητος με καλες και κακες στιγμες, αλλα και στον ιδιο τον φουκαρα τον Ζλαταν, που νιωθει μεγαλη πιεση και σκεφτεται μονο το γκολ, χωρις καθαρο μυαλο, για να μας κανει να γουσταρουμε και να τον αποθεωσουμε ξανα..
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Καθομουν σε μια γωνια της μπουτικ του ΠΑΟΚ πριν λιγο καιρο, περιμενοντας την εναρξη της προσφορας για ασπρομαυρα μπεγλερια απο κεχριμπαρι Μπανγκαλορε.
Εκει λοιπον που ειχε κολλησει το βλεμμα μου σε μια υπαλληλο με γοητευτικη εξωτερικη εμφανιση, σκεφτηκα να πιασω κουβεντα, ωστε να περασει η ωρα ευχαριστα.
Της εδειξα ενα φουτερ με κουκουλα που εφερε το μοττο "ΠΑΟΚ εναντιων ολων" και ξεκινησα ενα ανουσιο σμολ-τοκ σχετικα με το τι ειναι χειροτερο.
Να σε συλλαβει κανεις φορωντας το φουτερ η να αιχμαλωτισει το λογισμο σου ενα ζευγαρι σπινθηροβολα ματια που καθρεφτιζουν αυτο που θα ηθελες να εισαι.
Πριν η δεσποινιδα με το ελκυστικο χαμογελο απαντησει, με σκουντα ο Μουσλιμοβιτς που εκεινη την ωρα βρισκοταν στην μπουτικ.
Περνα φουριοζος διπλα μου φωναζοντας πως ψαχνει "αμπιγιε" ρουχα για την γκαρνταρομπα τη δικια του καθως και για τον φιλο του τον Σαντος.
Τον ρωτω τι συνεβη και ειναι τοσο εκνευρισμενος. Μου απαντησε πως πηγε σε ενα επωνυμο καταστημα ρουχων στη Θεσσαλονικη, οπου οι υπαλληλοι -μεχρι να του πουλησουν ενα καλοκαιρινο φανελακι-τιραντα αλα Μινερβα- τον φλομωσαν με πιεστικες ερωτησεις γυρω απο τα τεκταινομενα στην ομαδα μεσα κι εξω απο τα αποδυτηρια.
Ειναι δυσαρεστημενος απο την ευτελη ποιοτητα υφασματων που αντικρισε στο εν λογω καταστημα, για αυτο εψαχνε στην μπουτικ εστω και για προιοντα στοκ απο την εποχη κολασης Κασσιματη.
Να διευκρινισω, τελος, πως το περιστατικο που περιεγραψα δεν ξερω αν ειναι αληθινο η φανταστικο, καθοτι εκεινη τη μερα ειχα φαει περισσοτερες απο 9 σοκοφρετες, 4 ποκετ παι και 3 σερενατες που μου προκαλουν ποτε-ποτε παραισθησεις.
Εκει λοιπον που ειχε κολλησει το βλεμμα μου σε μια υπαλληλο με γοητευτικη εξωτερικη εμφανιση, σκεφτηκα να πιασω κουβεντα, ωστε να περασει η ωρα ευχαριστα.
Της εδειξα ενα φουτερ με κουκουλα που εφερε το μοττο "ΠΑΟΚ εναντιων ολων" και ξεκινησα ενα ανουσιο σμολ-τοκ σχετικα με το τι ειναι χειροτερο.
Να σε συλλαβει κανεις φορωντας το φουτερ η να αιχμαλωτισει το λογισμο σου ενα ζευγαρι σπινθηροβολα ματια που καθρεφτιζουν αυτο που θα ηθελες να εισαι.
Πριν η δεσποινιδα με το ελκυστικο χαμογελο απαντησει, με σκουντα ο Μουσλιμοβιτς που εκεινη την ωρα βρισκοταν στην μπουτικ.
Περνα φουριοζος διπλα μου φωναζοντας πως ψαχνει "αμπιγιε" ρουχα για την γκαρνταρομπα τη δικια του καθως και για τον φιλο του τον Σαντος.
Τον ρωτω τι συνεβη και ειναι τοσο εκνευρισμενος. Μου απαντησε πως πηγε σε ενα επωνυμο καταστημα ρουχων στη Θεσσαλονικη, οπου οι υπαλληλοι -μεχρι να του πουλησουν ενα καλοκαιρινο φανελακι-τιραντα αλα Μινερβα- τον φλομωσαν με πιεστικες ερωτησεις γυρω απο τα τεκταινομενα στην ομαδα μεσα κι εξω απο τα αποδυτηρια.
Ειναι δυσαρεστημενος απο την ευτελη ποιοτητα υφασματων που αντικρισε στο εν λογω καταστημα, για αυτο εψαχνε στην μπουτικ εστω και για προιοντα στοκ απο την εποχη κολασης Κασσιματη.
Να διευκρινισω, τελος, πως το περιστατικο που περιεγραψα δεν ξερω αν ειναι αληθινο η φανταστικο, καθοτι εκεινη τη μερα ειχα φαει περισσοτερες απο 9 σοκοφρετες, 4 ποκετ παι και 3 σερενατες που μου προκαλουν ποτε-ποτε παραισθησεις.
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Γυρισε να εξυπηρετησει τον Μουσλιμοβιτς και με παρατησε λεγοντας μου πως βλεμματα που αιχμαλωτιζουν υποχωρουν μπροστα στο δεος που νιωθει κανεις οταν ο Ορφεας γυρνα πισω του να αντικρισει την Ευριδικη στον Αδη για μια στερνη φορα και συλλαμαβανεται απο την Νιτσεικη θεωρηση της αβυσσου της ψυχης. Και να μην ξεχασω να ριξω μια ματια και στις προσφορες για μινι-σοκολατες γαλακτος ΠΑΟΚ στο ταμειο.
δεν ξερω αν ειναι δυσαρεστημενος,ξενερωμενος ή οτιδηποτε αλλο...
ειναι παιχτης της ομαδας μου, με εκανε απο την πρωτη εμφανιση του να τον γουσταρω, παλευει σε ολα τα παιχνιδια, καθεται στις προπονησεις και κανει ασκησεις παραπανω οταν οι αλλοι κανουν ντους, οταν βαζει γκολ το βλεπω στα ματια του οτι γουσταρει, οταν χανει γκολ γουσταρω που τρελαινεται, ακομα και οταν εχει να σκοραρει απο τον γεναρη και εχει χασει τη φορμα του τον μπακα τον τροφοδοτει σωστα παλευοντας με ποσους αμυντικους ακομα και στο 90'+, ειναι ο μονος επιθετικος μας που τρεχει τοσο πολυ (θυμηθειτε ΠΑΟΚ-αρης α γυρο που γυρισε στο κορνερ στην 4α μπροστα για να μαρκαρει στο 85') και πολλα ακομα...
διαβαζω για παλτα, τοργκελε κτλ απο ορισμενους αδερφους μας και πραγματικα απορω...
ισως το λαθος του ηταν που μας εκανε ολους μας να νομιζουμε, οτι ηρθε ο ντρογκμπα στην ΤΟΥΜΠΑ αλλα και παλι για εμενα αυτο ειναι συγχωρητεο και οποιος καταλαβε καταλαβε...
ειναι παιχτης της ομαδας μου, με εκανε απο την πρωτη εμφανιση του να τον γουσταρω, παλευει σε ολα τα παιχνιδια, καθεται στις προπονησεις και κανει ασκησεις παραπανω οταν οι αλλοι κανουν ντους, οταν βαζει γκολ το βλεπω στα ματια του οτι γουσταρει, οταν χανει γκολ γουσταρω που τρελαινεται, ακομα και οταν εχει να σκοραρει απο τον γεναρη και εχει χασει τη φορμα του τον μπακα τον τροφοδοτει σωστα παλευοντας με ποσους αμυντικους ακομα και στο 90'+, ειναι ο μονος επιθετικος μας που τρεχει τοσο πολυ (θυμηθειτε ΠΑΟΚ-αρης α γυρο που γυρισε στο κορνερ στην 4α μπροστα για να μαρκαρει στο 85') και πολλα ακομα...
διαβαζω για παλτα, τοργκελε κτλ απο ορισμενους αδερφους μας και πραγματικα απορω...
ισως το λαθος του ηταν που μας εκανε ολους μας να νομιζουμε, οτι ηρθε ο ντρογκμπα στην ΤΟΥΜΠΑ αλλα και παλι για εμενα αυτο ειναι συγχωρητεο και οποιος καταλαβε καταλαβε...
ouzo έγραψε:Θα σας πω στα ίσα τι έγινε. Από εκεί και πέρα ας αφήσουμε το χρόνο να μας δείξει τι θα γίνει.
Ο κουμπάρος μου δουλεύει σε κατάστημα επώνυμων ανδρικών ειδών ένδυσης. Σκάει μύτη ο Ζλάταν μαζί με κάποιον άλλον και ψωνίζουν από το μαγαζί και μιας και δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες, το φιλαράκι μου με κάποιον άλλον υπάλληλο από το μαγαζί του έπιασαν τη κουβέντα. Μέσα στη κουβέντα ο Ζλάταν ανέφερε ότι είναι πολύ δυσαρεστημένος με τον Σάντος και ότι θέλει να φύγει από την ομάδα. Ίσως καθοριστικός ρόλος που τα είπε αυτά ο Μουσλίμοβιτς να ήταν ότι ο άλλος υπάλληλος ήταν ερπετό και να θέλησε με αυτόν τον τρόπο να φανεί αρεστός. Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω. Απλά μου έκανε εντύπωση πώς τέτοιες κουβέντες τις ξεστομίζει ο Μούσλι δημόσια και μάλιστα σε αγνώστους. Αυτή η κουβέντα έγινε μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον γαύρο για το πρωτάθλημα, στη Τούμπα.

Παιδια πιστευω οτι ο Ζλαταν δεν θα φυγει απο την ομαδα. Την γουσταρει οσο τον γουσταρουμε κι εμεις και παντα προσπαθει να μας κανει χαρουμενους....
Μήπως επειδή δεν παίζει στη θέση του?adam04 έγραψε:Μαλλον ειναι δυσαρεστημενος,γιατι δεν παιζει.![]()
Πλακα μας κανεις;Γιατι να εχει προβλημα με τον Σαντος;
Στην αρχή που έπαιζε μόνος του στην κορυφή απέδιδε περισσότερο, τώρα που παίζει πιο πίσω κι έχει δίπλα του κι άλλον χάνεται από την περιοχή!
Γκας, δες το στατιστικά μόνο..
Πόσες φορές παίζοντας ο Μούσλι με παρτενέρ πέτυχε γκολ??
Μόνο με τον Πανθρακικό!!!
Πόσες φορές παίζοντας ο Μούσλι με παρτενέρ πέτυχε γκολ??
Μόνο με τον Πανθρακικό!!!