Θυμάσαι πρώτη λουτσεσκου;PAOK_Antarctica έγραψε:Προς το παρόν δεν έχει δείξει να υπερτερεί του προκατόχου του σε οποιονδήποτε τομέα.
Μάλλον όχι
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμάσαι πρώτη λουτσεσκου;PAOK_Antarctica έγραψε:Προς το παρόν δεν έχει δείξει να υπερτερεί του προκατόχου του σε οποιονδήποτε τομέα.
Επίσης θυμαμαι την ομάδα που παρέλαβε ο Λουτσοςpilotos έγραψε:Θυμάσαι πρώτη λουτσεσκου;PAOK_Antarctica έγραψε:Προς το παρόν δεν έχει δείξει να υπερτερεί του προκατόχου του σε οποιονδήποτε τομέα.
Μάλλον όχι
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε θα προβεί σε δηλώσεις σήμερα, μόνο και μόνο για να την "σπάσει" σε όσους δεν τον γουστάρουν. Τέτοιος πρόστυχος είναι.Notorious4 έγραψε:Περιμενουμε δηλώσεις.
η προωθηση ειναι σωστη εχουμε παρει πολλα ματς απο εκει , αλλα δεν ειχαμε τον καντουρι που εχει επιστροφες και βοηθαει πισω οταν ειναι μπροστα ο γιανουληςrainmaker έγραψε:Στο τέταρτο γκολ του σκουληκιού φαίνεται πόσο επικίνδυνα ελαφρομυαλη είναι η εμμονή στην προώθηση του αριστερού μπακ.
Η τρύπα απ το φεγγάρι φαινόταν, καταντάει αστειο
Μπράβο φίλε, πολύ εύστοχο σχόλιο και χωρίς παρωπίδες!Gospi έγραψε:Δεν διαβαζει καλα τα παιχνιδια και στηνει ενδεκαδα με βαση το ποιους παιχτες θεωρει καλους για να παιξουν και οχι ιδανικους σαν χαρακτηριστικα για να ανταποκριθουν στις αναγκες του αγωνα.
Αυτο το εχει αποδειξει και με τις αλλαγες που κανει, οι οποιες δειχνουν προαποφασισμενες και οχι με βαση την εικονα και την ροη του ματς.
Απο τοτε π πηρε το οριακο πρασινο φως για την χρησιμοποιηση των βιειρινια και Μαπυ τους βαζει σε παιχνιδια παρολο που ειναι ξςκαθαρα ανετοιμοι .
Το ιδιο εκανε και σημερα
Δεν γινεται να βλεπεις τον Βιειρινια στην προπονηση να παιζει ετσι και να τον επιλεγεις.
Δεν γινεται σε παιχνιδι π θα παει στην δυναμη και στην ταχυτητα να ξεκινας με δυο αργα και σοφτ χαφ και ειδικα οταν ο ενας ειναι ο Μαου που βγαζει με το ζορι αξιοπρεπες 30λεπτο.
Η ομαδα αντεξε 30 λεπτα.
Το λαθος του ζιφκο στο 3-1 την αποσυντονισε μεν, αλλα απο εκεινο το σημειο και μετα φανηκε η αδυναμια της ομαδας να αντιδρασει.
Δεν μπορεί να ειναι σύμπτωση που σε ολα τα ντερμπι κανουμε ιδιες πανω κατω εμφανισεις και απλα κυνηγαμε την ισοπαλια για το αηττητο.
Ελπιζω να λειτουργησει διδακτικα το σημερινο ξεφτιλικι και να κανει εμφατικη εμφανιση με την χαρτινη.
Στα πλει οφφ καλως ή κακως θα κληθει να παιξει 6 ντερμπι τουλαχιστον, και αν εμφανιστουμε οπως μεχρι σημερα τοτε πολυ φοβαμαι πως θα κλαιμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gospi έγραψε:Κούραση οι τόνοι όταν γράφεις από κινητό αλλα έχεις απόλυτο δίκιο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
zissos έγραψε:πολύ κακό αποτέλεσμα για το βιογραφικό σου. Μαύρη σελίδα.