Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
δεν ξέρω αν είναι γρουσουζιά να λες τα γούρια σου, όσοι θέλετε όμως τα γράφετε εδώ.
Ξεκινάω εγώ:
δεν λέμε ποτέ "και με τη νίκη" πριν το μάτς, ούτε να μας το λένε θέλουμε. με την παρέα μου καθόμαστε με συγκεκριμένη σειρά στα τσιμέντα της 4 ο κολλητός μου ανάβει τσιγάρο με τη σέντρα (και στο 2ο ημίχρονο) στα επικίνδυνα στημένα του αντιπάλου πιάνουμε τα @@ μας, όχι μαζί όμως, στο ένα αυτός, στο επόμενο εγώ κ.ο.κ.
Το κασκόλ μου που απο τα τέλη δεκαετίας του 80 είδε μόνο μια ήττα στην Τούμπα.(Με Ξάνθη το 2008 στο 0-1) Τότε έσπασε η παράδοση του και ακόμα δεν συγχωρώ τους παίχτες μας.
Δεν πιστευω σε γουρια και παγουρια. Παντως πριν απο 6 χρονια, βυθισα ενα μικρο κουκλακι-ομοιωμα του ελεφαντα Γκανεσα κατα τη διαρκεια μιας γιορτης στον ποταμο Τζαμουνα και ευχηθηκα στον Αετο Ναρσιμα να χαρισει στον ΠΑΟΚ τις εξι ευλογιες των χεριων του Σιβα που χορευει με Βακχικη μανια γυρω απο το συμπαν.
Εξωαγωνιστικα στο μακρινο μελλον 1. Καποιους θεσμους πλαισιωμενους με αγνους, ικανους και φιλοτιμους ΠΑΟΚτσηδες. 2. Σε θεματα υποδομων/ακαδημιων, ζηλο, επιμονη και υπομονη σε βαθος χρονου. 3. Σε ζητητατα οργανωσης, επαγγελματικη νοοτροπια συνδιασμενη με καταλληλη στελεχωση, μερακι κι αγαπη για τον συλλογο. 4. Στην πτυχη εγκαταστασεις, προπονητικο κεντρο και νεο γηπεδο στο ποδοσφαιρο που θα αρμοζει στο μεγεθος του ΠΑΟΚ. Αγωνιστικα στο μακρινο μελλον 5. Κατακτηση τιτλων οχι μονο σε εγχωριες αλλα και διεθνεις ποδοσφαιρικες διοργανωσεις. Σε ο,τι αφορα το κομματι του κοσμου 6. Ομονοια, πολυφωνια, κριτικη, ενεργη ενασχοληση και στηριξη μεχρι ο κοσμος να γιγαντωθει οχι σαν μαθηματικη εξισωση παρα σαν νεος λωτος που γεννιεται απο μονος του, φτανει στα ουρανια σαν υπερβαση του ανθρωπινου στοιχειου και καθισταται αντικειμενο ποθου για θεους και δαιμονες.
Kareena4ever έγραψε:Δεν πιστευω σε γουρια και παγουρια. Παντως πριν απο 6 χρονια, βυθισα ενα μικρο κουκλακι-ομοιωμα του ελεφαντα Γκανεσα κατα τη διαρκεια μιας γιορτης στον ποταμο Τζαμουνα και ευχηθηκα στον Αετο Ναρσιμα να χαρισει στον ΠΑΟΚ τις εξι ευλογιες των χεριων του Σιβα που χορευει με Βακχικη μανια γυρω απο το συμπαν.
εμενα η γρουσουζια μου ειναι να βλεπω αγωνες στη μεγαλη τηλεοραση του σπιτιου μου με τον πατερα μου.2 βαθμους σταυρωσαμε φετος με αυτο το πραγμα στο 1-1 στις σερρες και το 0-0 με το σκουλικι.
Με οποιον πηγαινω μαζι γηπεδο αυτος να βρισκεται μια θεση κατω απο εμενα ,οτι και να γινει-οπου και να παιζουμε αμα καθομαστε ετσι η κερδιζουμε η ισοπαλια(μεχρι και στα φιλαδελφια σε ημιτελικο κυπελου )
Τι να πω πλέων για γούρια! Όλα τα γούρια μου σε κάποια φάση με εγκαταλείπουν. Ο φετινός ΠΑΟΚ βγάζει ποιότητα στα κρίσιμα παιχνίδια, συνεπώς τα γούρια μου είναι οι φετινές ευρωπαϊκές εμφάνισης τις ομάδας!!!