ΟΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 4/1,19:30,Novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Re: ΟΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 4/1,19:30,Novasports1

Δημοσίευση από maikopoulos »

trouman έγραψε:Ρε παιδιά κάνα λινγκ. Εδώ στο πουθενά. Χωρί; εγγραφές και και και 15 κλικ για να βγει. Λεω μήπως υπαρχει..

Γαμώ την γκαντεμιά μου..

http://www.mediafire.com/file/9h1mqirfc ... 3.apk/file

Κατέβασε το για android, εγκατέστησε το και έχει όλα τα ματς. Αν ψάξεις sportzone στο γουγλη θα βρεις και για windows. Εφαρμογή είναι.
Kal4

Δημοσίευση από Kal4 »

sourmenetes έγραψε:
Kal4 έγραψε:παμε να σωσουμε το αηττητο
ταβανι του Φερέιρα στα ντερμπυ το Χ
ευτυχως η γρια δεν παιζει Σουπερλιγκ
Ότι να ναι...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο,τι να'ναι να πεις οταν παρει την πρωτη του νικη ο Φερέιρα σε ντερμπυ
ελπιζω να ειναι σημερα αλλα χλωμο
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

pilotos έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Το VAR λειτουργεί κανονικά και πέναλτι δεν υπήρχε.
Αν εξαιρέσεις μια κάρτα που χάρισε στον Ρόουζ και κάνα δυο φαουλακια, ο ρεφερι δεν έκανε κάποια χοντράδα.

Μπείτε και γαμηστε τους, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Εγώ σου λέω ότι σε ανάλογη περίπτωση, θα σου έλεγε ο σπικερ, υπάρχει επαφή είναι πέναλτυ κι ας έλεγες εσύ μετά ότι ήθελες

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το αν είναι πέναλτυ ή όχι δεν εξαρτάται όμως από τι μπορεί να έλεγε κάποιος σπικερ σε μια υποθετική περίπτωση.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ρε σεις σοβαρα τωρα σε ροη αγωνα δεν εβγαλαν φαση. Μονο αυτο του Λαρσον που ειναι ευθυνη Ματος και Ζιβκοβιτς. Το αλλο ειναι αστειο γκολ απλα. Ξαναλεω παντως σε ροη αγωνα φαση δεν εκαναν. Αυτο ειναι το εξοργιστικο. Να βγηκε και η καρτελα στο sportzone τωρα 2(2) τελικες εχουν. Αν ειναι δυνατον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Σάβ 04 Ιαν 2020, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Το βαρ λειτουργεί λένε στο ράδιο,αλλά εγώ το είδα καθαρό πέναλτυ .Από την άλλη ενώ έπρεπε να τους είχαμε δημιουργήσει πρόβλημα από τα πλάγια ειδικά από την πλευρά του Ρόουζ εμείς είμαστε ακίνδυνοι .Λημνιός δεν υπάρχει στο γήπεδο και Βιερίνια εξαφανισμένος .Το δίδυμο μπροστά για μένα είναι πολύ σοφτ ,και αυτό που θα περίμενα από τον Αμπελ είναι να παίζει με τρία χαφ για να ήμαστε πιο σκληροί . Δεν επιτρέπεται να είσαι μπροστά με ένα γκολ και να τρως στην αντεπίθεση τέτοιο γκολ.Εχει να κάνει με την ενδεκάδα που επέλεξε.
xpan

Δημοσίευση από xpan »

Αν εξαιρέσεις μια κάρτα που χάρισε στον Ρόουζ και κάνα δυο φαουλακια, ο ρεφερι δεν έκανε κάποια χοντράδα.

στην φάση με τον Γιαννουλη δεν του πατάει το πόδι;δεν είναι παράβαση αυτό;
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Είχαμε γκαντεμια. Ο Άρης παίζει την σεζόν του σήμερα έχουν σκυλιασει και βγάλαν δύο φάσεις και δύο γκολ. Καλύπτουν χώρους σαν τρελοί και πάλι βγάλαμε καλές ευκαιριες. Θέλει υπομονή και γυρίζει το ματς θα ψηφίσουν σε ένα σημείο. Θέλει bise σε ένα σημείο και Akpom θα αρχίσουν να πέφτουν τωρα σε κάθε φαδη. Γρήγορο γκολ θέλει στο 50 να έχουμε χρόνο.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

η ομάδα είναι δεν είναι κακή
χάσαμε 2 κλασικές ευκαιρίες και οι άλλοι βάλανε 2 γκολ από το πουθενά

βιερίνια ανύπαρκτος μέχρι στιγμής
βαρέλα και ζίβκο μετριότατοι
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

PAOK_Antarctica έγραψε:
pilotos έγραψε:

Εγώ σου λέω ότι σε ανάλογη περίπτωση, θα σου έλεγε ο σπικερ, υπάρχει επαφή είναι πέναλτυ κι ας έλεγες εσύ μετά ότι ήθελες

Το αν είναι πέναλτυ ή όχι δεν εξαρτάται όμως από τι μπορεί να έλεγε κάποιος σπικερ σε μια υποθετική περίπτωση.
Εν χορώ λοιπόν θα σου το έλεγαν, όπως τόσα χρόνια.....
Και το βράδυ της Κυριακής ο καθηγητής διαιτησίας θα έλεγε το ίδιο οπότε ναι είναι μπεναλτυ

Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Καλά ρε Αμπελ δύο τετ α τετ είχαν οι παίχτες μας μεσα στο κουτί του ρουλη με τον κουέστα και δεν μπήκες εσύ εκείνη την ώρα να σκοράρεις να είναι 2-3 τώρα ? Πλακα μας κάνεις :mrgreen: Εντάξει αμα δεν τελειώνεις τις φάσεις η μπαλα τιμωρεί...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Notorious4 έγραψε:Το ότι σε πιέζει ψηλά μια ομάδα με 5 φορές μικρότερο budget δεν φταίει ο φερειρα? Τον βιερινια μπροστά που σέρνεται δεν φταίει ο φερειρα? Το κέντρο που δεν έχει τρεξίματα δεν φταίει ο φερειρα?
Ποιος πιέζει ρε φίλε;;

Ειλικρινά,ποτε μας έκοψε ο ρουλης;;;

Τον έχεις πατήσει, του έχεις πάρει το κέντρο, έχεις 5 κλασικές ευκαιρίες και χάνεις από 2 ατομικά λάθη.

Το κέντρο δεν έχει τρεξίματα;;πλάκα κάνουμε;;;

Σόρρυ φίλε αλλά μάλλον άλλο ματς βλέπεις.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Όντος το παιχνίδι είναι μαγική εικόνα. Ο αντίπαλος όμως αυτό μπορεί και αυτό παίζει. Εμείς τι κάνουμε? Ανασύνταξη γρήγορα και ίσως αλλαγή τον αρχηγό γιατί σήμερα απλά ανύπαρκτος. Ελπίζω να μην κοιμηθεί και το 2ο ο προπονητής. Δεν είναι καιρός για ήττες
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
BlackFriday έγραψε:Θα το γυρίσουμε!!! Αρκεί να μπούμε συγκεντρωμένοι!! Θέλω το μάτι να γυαλίζει! :nairepaok:

Αυτό.

ΠΑΟΚ να 'σαι και να μην φοβάσαι.
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Notorious4 έγραψε:Το ότι σε πιέζει ψηλά μια ομάδα με 5 φορές μικρότερο budget δεν φταίει ο φερειρα? Τον βιερινια μπροστά που σέρνεται δεν φταίει ο φερειρα? Το κέντρο που δεν έχει τρεξίματα δεν φταίει ο φερειρα?
Το σκορ είναι μαγική εικόνα, η ομάδα κυριάρχησε στο γήπεδο, εγώ προσωπικά δεν έχω δει καλύτερη εμφάνιση εκεί μέσα. Αν δεν το βλέπεις αυτό σημαίνει ότι απλά περιμένεις τη στραβή για να διακαιωθείς για το ότι δεν πιστεύεις εξαρχής τον προπονητή. Αυτά που λες εκτός του ότι είναι φουσκωμένα δεν έχουν καμία σχέση με το γεγονός ότι τακτικά η ομάδα κερδίζει τον αγώνα και βρίσκεται πίσω στο σκορ καθαρά από ατομικά λάθη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όταν παίζεις με έναν τελείως μέτριο τερματοφύλακα θα το πληρώσεις.
Τους έβαλε στο παιχνίδι και τους έδωσε ψυχολογία με το πρώτο γκολ και μετά τρώει και την κεφαλιά από τα 10 μέτρα.
Η ομάδα έχει παίξει τακτικά σχεδόν τέλεια. Ο μαουρίτσιο κάνει ματσαρα αλλά εμείς χάσαμε τα δύο αχαστα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”